kistos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω μία LifeView κάρτα τηλεόρασης με MPEG-4 για τα ψηφιακά κανάλια της DIGEA. Ψάχνω ένα καλό πρόγραμμα για παρακολούθηση. Χρησιμοποιούσα εδώ και καιρό το Presto! PVR αλλά συνήθως βαραίνει πολύ τον υπολογιστή και chrashάρει. Πριν λίγες μέρες βρήκα το ProgDVB το οποίο ρολάρει ωραία, αλλά δεν έχει επιλογή για Composite. Το γνωστό Chris TV δυστυχώς δεν έχει επιλογή για ψηφιακά κανάλια. Έχει να προτείνει κανείς κάποιο καλό πρόγραμμα που τον βόλεψε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
cabdik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 εγω δουλευω το Cyberlink Powercinema 6.0 εδω και 2 χρονια σχεδον με μια ASUS P7131Hybrid που εχω. και διαχειριζομαι και βιντεο, μουσικη, φωτο επισης. αλλα δεν εχω στην περιοχη μου ακομα DIGEA, για να σου πω εντυπωσεις! τη δυνατοτητα την εχει παντως!
VasKag Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 εχω την ιδια καρτα με τον cabdik και χρησιμοποιω το dvbviewer. για τα αναλογικα χρησιμοποιω το Κ!TV. γενικα προτιμω τα σχετικα ελαφρια προγραμματα γιατι συνηθως κανω και αλλα πραγματα μαζι οταν βλεπω τηλεοραση.
cabdik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 εχω την ιδια καρτα με τον cabdik και χρησιμοποιω το dvbviewer. για τα αναλογικα χρησιμοποιω το Κ!TV. γενικα προτιμω τα σχετικα ελαφρια προγραμματα γιατι συνηθως κανω και αλλα πραγματα μαζι οταν βλεπω τηλεοραση. το Dvbviewer δουλευει με το τηλεκοντρολ της asus?
VasKag Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 δεν ξερω. γενικα παντως ειχα θεμα με τα τηλεκοντρολ. εχω αλλαξει κατα καιρους 2-3 καρτες και ποτε δε μου δουλευαν καλα.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Γιατί δε βρίσκω τίποτα σχετικά με το Κ!TV; κι εγώ έχω την ASUS P7131Hybrid αλλά μέχρι τώρα δεν βρήκα κάτι καλύτερο από το δυσκίνητο Windows Media Center καθώς μ' ενδιαφέρει και η εγγραφή. Δυστυχώς είναι προβληματική με το WMC, και θα δοκιμάσω το dvbviewer. Απλά να ρωτήσω αν έχει λειτουργία εγγραφής και σε τι φορμάτ τα αποθηκεύει τα βίντεο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα