Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

email προς forthnet από πελάτη:

Γραμματικόπουλος Ματθαίος

Μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχα με συνάδελφο σας (ή εξωτερικό συνεργάτη προώθησης πωλήσεων) αφού με κάλεσε η ίδια , με προέτρεψε να πάω στο πλησιέστερο κατάστημα forthnet και να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με καλύτερους οικονομικούς όρους γιατί έχουν βγει πακέτα με νέες “καλύτερες” τιμές.

Αφού της εξήγησα ,ότι για το πακέτο μου (forthnet 2play) υπάρχει μόνο , μία προσφορά σε συνδυασμό με nova, αυτό μου είχαν πει άλλωστε στο κατάστημα forthnet της περιοχής μου 2 μήνες πριν ,μου είπε παρόλα αυτά , να πάω στο κατάστημα και να τους ζητήσω συμβόλαιο με το ίδιο πακέτο σε καλύτερη τιμή και να πω χαρακτηριστικά ότι από την forthnet μου είπαν : ότι ξέρω για ότι το δικαιούμαι.

Φυσικά την επόμενη ημέρα ο υπάλληλος στο κατάστημα forthnet της καλαμαριάς που βρίσκομαι , μου επανέλαβε τα ίδια που μου είχε πει 2 μήνες πριν.

Θα σας παρακαλούσα , να βγάλετε από την πολιτική της εταιρίας , αυτά τα “μέσα” προώθησης πωλήσεων , που κάνουν τον πελάτη να αισθάνεται κυριολεκτικά ηλίθιος.

Αναμένω απάντηση σας για να την αναρτήσω και αυτή στα τρία σχετικά forum που είμαι μέλος.

Δημοσ.

εγω παντως εφυγα απο 2play και 41.12 € / μηνα και πηγα σε μια προσφορα που εχει ΜΟΝΟ για νομο Θεσσαλονικης με 24.90 για 1 μηνες χωρις τα 60 λεπτα προς κινητα που ουτως η αλλως δεν με απασχολουσαν . Μηπως εννοουσε αυτο ; Ειναι καλη τιμή

Δημοσ.

19.90 το ειχαν στο Ηράκλειο πριν απο 20 μέρες το 2play lite ...

είναι κάποιες προσφορές που γίνονται απο εξωτερικούς συνεργάτες μόνό υποθέτω. Αν και το διαφήμιζε και το τοπικό κατάστημα....

Δημοσ.

email προς forthnet από πελάτη:

Γραμματικόπουλος Ματθαίος

Μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχα με συνάδελφο σας (ή εξωτερικό συνεργάτη προώθησης πωλήσεων) αφού με κάλεσε η ίδια , με προέτρεψε να πάω στο πλησιέστερο κατάστημα forthnet και να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με καλύτερους οικονομικούς όρους γιατί έχουν βγει πακέτα με νέες “καλύτερες” τιμές.

Αφού της εξήγησα ,ότι για το πακέτο μου (forthnet 2play) υπάρχει μόνο , μία προσφορά σε συνδυασμό με nova, αυτό μου είχαν πει άλλωστε στο κατάστημα forthnet της περιοχής μου 2 μήνες πριν ,μου είπε παρόλα αυτά , να πάω στο κατάστημα και να τους ζητήσω συμβόλαιο με το ίδιο πακέτο σε καλύτερη τιμή και να πω χαρακτηριστικά ότι από την forthnet μου είπαν : ότι ξέρω για ότι το δικαιούμαι.

Φυσικά την επόμενη ημέρα ο υπάλληλος στο κατάστημα forthnet της καλαμαριάς που βρίσκομαι , μου επανέλαβε τα ίδια που μου είχε πει 2 μήνες πριν.

Θα σας παρακαλούσα , να βγάλετε από την πολιτική της εταιρίας , αυτά τα “μέσα” προώθησης πωλήσεων , που κάνουν τον πελάτη να αισθάνεται κυριολεκτικά ηλίθιος.

Αναμένω απάντηση σας για να την αναρτήσω και αυτή στα τρία σχετικά forum που είμαι μέλος.

σωστος και ισχυει η προσφορα τους οταν εισαι ετοιμος να αλλαξεις παροχο..Ειχα double play και τους πηρα να ρωτησω τι καλυτερο μπορουν να μου κανουν ,δεν βολευτηκα και πηγα cyta...12 ωρες πριν με δωσουν στη cyta με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι εχουν μια προσφορα για μενα ..26 ευρο ακριβως το πακετο που ειχα εναντι των 42...Φυσικα και εφαγαν πορτα..Ειναι τωρα αυτη πολιτικη εταιριας?

Δημοσ.

Υπηρχε αυτη η προσφορα αλλα μαλλον τελειωσε, ενας ξαδερφος μου πηγε και του το κατεβασαν καπου στα 26-27 ευρω με τις ιδιες παροχες. Εγω πηγα μια βδομαδα πιο μετα και μου ειπαν οτι εχει τελειωσει το συγκεκριμενο προγραμμα αλλα εχει το nova start pack στα ιδια λεφτα οποτε το εβαλα.

Δημοσ.

Πακέτο νέο δεν υπάρχει, μου έστειλαν email από την forthnet και τώρα ψάχνουν να βρουν ποια ήταν αυτή που με πήρε τηλέφωνο.

Μόλις έχω κάποια συγκεκριμένη απάντηση από την forthnet θα την postάρω.

Δημοσ.

κανεις αιτηση σε αλλη εταιρια που ειναι φτηνοτερη και περιμενεις τηλ.απο την δικια σου με αντιστοιχη τιμη.αν δεν παρουν πας στην αλλη που ετσι και αλλιως ειναι φτηνοτερη

Δημοσ.

Τον Οκτώβριο νομίζω υπήρχε προσφορά στα 20 για το 2play, αυτό τον μήνα παίζουν πολύ καλές

συνδυαστικές 50 ευρώ με cinema pack, έχουν δώσει βαρύτητα εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...