sk8harddiefast Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Ψαχνω να βρω ενα virtual machine που να ειναι το λειτουργικο συστημα. Δηλαδη ενα OS που απλα θα σερβιρει virtual machines (Aλλα τα virtual machines να τρεχουν στο ιδιο μηχανημα. Σκεφτειτε το virtualbox απλα σαν iso). Σκεφτηκα το vmware γιατι ειναι top σε αυτα. Αλλα ποιο απο ολα? Στο site εχει 50 vmware!!! 1 βοηθεια σας παρακαλω? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2011 από sk8harddiefast
jim_p Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Αν δεν με απατα η μνημη μου, 3 προϊοντα της vmware βγαινουν για λινουξ: o workstation που ειναι επι πληρωμη και ο player με τον server που ειναι τζαμπα. Αν δεν κανεις κατι τρελο, με τον player θα εισαι μια χαρα.
sk8harddiefast Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ο server βγαινει out of development, Το workstation και ο player ειναι σαν το Virtualbox . Προγραμμα. Εγω θελω να ειναι το ιδιο το OS!!! Το sphere ειναι στο περιπου αυτο που ψαχνω. Το προβλημα ειναι πως τον client τον παιρνω σε αλλο μηχανημα. Eγω ψαχνω να εχει και τον client μαζι. Τρεχω ΒSD και θα εχτιζα το Workstation σε BSD αλλα η VMWARE δεν εχει support για BSD Βασικα υπαρχει τροπος να χτισω τον client πανω στον ESXI 5? Αν το καταφερω αυτο ελυσα το προβλημα μου
sk8harddiefast Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Σκεφτηκα XEN αλλα δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει!!!!! Mπορει καποιος να μου εξηγησει αναλυτικα? Πως τον χτιζω σε BSD και ποια η διαφορα με το να στησω 1 BSD με Virtualbox?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα