Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα με την εκκινηση του υπολογιστή μου οταν ειναι συνδεδεμένο το καλώδιο Lan. ξεκινάει και κολλάει στο boot και μενει παγωμένη η οθόνη. Αν δεν το κλεισω απο το κουμπί δεν τερματίζει. Αν ξεκινήσω τον υπολογιστή με συνδεδεμένο το καλώδιο όλα καλά μπαίνει κανονικά. μετά συνδέω το καλώδιο και παίζει και το δίκτυο και όλα. αλλά θελω να το λύσω το προβλημα για να μην εχω αυτήν την διαδικασία κάθε φορά.ΗELP!!!!

Δημοσ.

Μπες στο BIOS,πρόσεχε τα μηνύματα στην αρχή θα σου λέει κάτι σαν Press(τάδε) for setup,κατά κανόνα είναι το κουμπί Del,μέσα στο bios ψάξε για μια επιλογή που λέει για boot order και αφαίρεσε την επιλογή LAN.

Αν δεν βγάλεις άκρη με αυτά που λέω διάβασε το εγχειρίδιο της μητρικής σου,όπου τα εξηγεί όλα αυτά και με εικόνες.

Δημοσ.

Μπες στο BIOS,πρόσεχε τα μηνύματα στην αρχή θα σου λέει κάτι σαν Press(τάδε) for setup,κατά κανόνα είναι το κουμπί Del,μέσα στο bios ψάξε για μια επιλογή που λέει για boot order και αφαίρεσε την επιλογή LAN.

Αν δεν βγάλεις άκρη με αυτά που λέω διάβασε το εγχειρίδιο της μητρικής σου,όπου τα εξηγεί όλα αυτά και με εικόνες.

Το κάνει στο login user και μετα κολλάει και δεν εχει επιλογή lan sto boot order

Δημοσ.

Για αυτό είπα να δεις το εγχειρίδιο,κάθε bios μπορεί να το έχει διαφορετικά,εδώ π.χ. δες που το έχει και πως το λέει.

ami-lanbootrom.png?w=470&h=300

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...