koularasss Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 εχω την nvidia gt540m και απο οτι διαβασα μπορω να την κανω overclock αλλα δεν ξερω ποσο να μεγαλωσω τα ρολογια της,ξερετε ποσο?εχω το προγραμμα msi afterburner που με αυτο βλεπεις τα fps αλλα εχει και ρυθμισεις για την καρτα.
Thanos1972 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ψαξε βρες στο ιντερνετ βρε αγορι μου τιποτα.στο πιατο το θελεις?
Navu Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 540m... Κάτι μου λέει ότι είναι τσιπάκι για φορητά. Για δώσε περισσότερα στοιχεία γιατί είμαι και άσχετος από nvidia. Αν είναι όντως mobile-GPU, ίσως θα πρέπει να ψαχτείς μόνος σου (υπό την έννοια ότι δεν ξέρω αν και πόσοι έχουν το ίδιο τσιπ με σένα, έχουν κάνει OC και είναι διατεθειμένοι να σου μεταφέρουν τις εμπειρίες τους).
fixxxer29 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Πειραματίσου και πρόσεχε τις θερμοκρασίες.
koularasss Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 navu ειναι φορητος,αλλα δεν ξερω ποσο να ανεβασω τα ρολογια γιατι ειμαι εντελως ασχετος με overclock και φοβαμαι μην το χαλασω το λαπτοπ γιατι ειναι καινουριο.
haris013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 navu ειναι φορητος,αλλα δεν ξερω ποσο να ανεβασω τα ρολογια γιατι ειμαι εντελως ασχετος με overclock και φοβαμαι μην το χαλασω το λαπτοπ γιατι ειναι καινουριο. τοτε μην κανεις ο/c.. ακομα και αν γινεται να κανεις τι παραπανω μπορει να σου προσφερει πιστευεις και ποσο ψηλα σε ενα λαπτοπ που απο μονο του δεν εχει και τις καλυτερες θερμοκρασιες? τα λαπτοπ δεν ειναι φτιαγμενα για o/c..
koularasss Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 διαβασα σε ενα σαιτ πως με overclock μια gt525m μπορει να περασει μια gt540m επειδη βασιζονται στον ιδιο πυρηνα και διαφερουν μονο τα ρολογια.αν κλοκαρω εγω την gt540m μπορει να περασει την gt555m?
ColdFusion Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 διαβασα σε ενα σαιτ πως με overclock μια gt525m μπορει να περασει μια gt540m επειδη βασιζονται στον ιδιο πυρηνα και διαφερουν μονο τα ρολογια.αν κλοκαρω εγω την gt540m μπορει να περασει την gt555m? η καρτα ανεβαινει ευκολα με msi afterburner ... η gt 555M ειναι ανωτερη καρτα σε επιδοσεις (144 Pipelines) εσύ μπορείς να ανεβάσεις την κάρτα στα επίπεδα της gt550 ακα (740 core /900 memory ) ... μόνο πρόσεχε τη θερμοκρασία
koularasss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη τον πυρηνα να τον παω απο 672 σε 710 για αρχη?βλεποντας παντα τις θερμοκρασιες(ποσο ειναι οι κανονικες θερμοκρασιες γιατι εγω οταν παιζω παιχνιδια μου ειχε ανεβασει μια φορα το καλοκαιρι στους 75,ειναι καλα?) την μνημη να την παω και αυτη για αρχη απο το 800 στο 850?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα