jorge97 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Γεια χαρα,παιδια. Αρχικα,να αναφερω οτι δεν εχω και πολλες γνωσεις επι των Η/Υ και εχω διαβασει αρκετα τον τελευταιο καιρο στο φορουμ,προσπαθωντας να καταλαβω λιγο τι παιζει. Επισης ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ,οποτε δειχτε επιεικεια σε τυχον ερωτησεις 'χαζες'.. Αφου λοιπον χρειαζεται να φτιαξω νεο PC,κατεληξα στα εξης: μητρικη: GIGABYTE GA 990XA-UD3 επεξεργ: AMD Phenom II X4 960T κουτι: supercase LX-803 τροφοδ: CORSAIR builderseries 600W Να πω επισης οτι μνημες (KINGSTON 1333 2x2GB) και καρτα γραφικων (ASUS EAH5670 1GB DDR5) βρηκα απο φιλο, και τα υπολοιπα (οθονη,σκληρο,dvd-r,πληκτρολογιο κλπ) απο το παλιο pc. οι ερωτησεις ειναι δυο: 1. Πως σας φαινεται σαν συνθεση? (υπολογιζοντας οτι διατιθενται γυρω στα 350 ευρω) 2. κ σημαντικο.Γιατι αυτος ο επεξεργαστης ΔΕΝ αναγραφεται στο site της AMD? Θα εχω καποιο προβλημα να κατεβασω καποιο driver για τον επεξ/στη?(αν υπαρχει κατι τετοιο βεβαια!) Ή στο θεμα της εγγυησης? Ευχαριστω,εκ των προτερων.
karmen1983 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Καλώς όρισες 1. Μια χαρά είναι 2. Οχι δε θα έχεις κανένα θέμα btw για ποια χρήση προορίζεις το μηχάνημα και η οθόνη τι ανάλυση έχει;
jorge97 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 καλως σας βρηκα! για χρηση μαλλον συνηθη (internet,καμμια ταινια,παιχνιδι μεχρι pro και risk,ισως κανενα cubase). οθονη εχω μια παλια LCD LG 20αρα,νομιζω max 1680χ1050. αν και με καθησυχασε η απαντηση σου,κι απο απλη περιεργεια, πως γινεται να μην υπαρχει ο 960Τ στο επισημο site της amd? ή υπαρχει καπου κ δεν τον βλεπω?
ninos30 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 H αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει όντως πουθενά. Λίγα ιστορικά... Ο 960T δεν είναι καινούριος επεξεργαστής (μαζί και ο 840Τ). Είχαν βγει πριν περίπου έναν χρόνο, αλλά ποτέ retail. Δόθηκε μια παρτίδα ως OEM σε μεγάλους κατασκευαστές, ώστε να μπουν σε κάποια συστήματά τους. "εξειδικευμένα" προϊόντα. Αυτό μέχρι σήμερα... Βλέποντας την παταγώδη αποτυχία όμως των BD στα tests, αλλά και συγχρόνως την χαμηλή παραγωγή που έχουν σε αυτά τα chipsets, αποφάσισαν ΕΚΤΑΚΤΩΣ να βγάλουν έναν άσσο από το μανίκι τους (τρελό VGM ο 960Τ) ώστε να μην χάσουν πωλήσεις, και όπερ και εγένετο ο 960T, retail version. Πιστεύω μόλις βγει το next stepping των BD και στρώσει λίγο και η παραγωγή, θα πάει και αυτός για Phase out. Λίγα παραπάνω στοιχεία: http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-Phenom%20II%20X4%20960T%20Black%20Edition%20-%20HD96ZTWFK4DGR.html (δες το Introduction date) O 960T, δεν είναι άλλος από ένας κομμένος 1075Τ ΒΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα