Blu3Th1nk3r Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα, πρόσφατα έκανα φορματ σε έναν παμπάλαιο υπολογιστή που έχω (κάπου στα 7-8 χρόνια) και έβαλα xp όπως και είχε. Το θέμα είναι πως έχω ασύρματο στο σπίτι και έτσι αυτήν την στιγμή ο υπολογιστής δεν έχει ίντερνετ. Ένας τεχνικός παλιότερα μου χε βάλει μια κεραία (φαντάζομαι πως λέγεται κεραία :Ρ) για να εντοπίζει τα ασύρματα δίκτυα, αλλά δεν θυμάμαι τι πρόγραμμα μου είχε βάλει γι'αυτό. Μήπως ξέρει κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
micos000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Κατ' αρχάς πρέπει να έχεις κάποιον ασύρματο προσαρμογέα στο pc. Μπορείς να είναι σε μορφή εσωτερικής κάρτας και να προεξέχει από πίσω μια κεραία ή να είναι σε μορφή usb stick (με κεραία ή χωρίς). Μια σκέτη κεραία δεν φτάνει. Μετά πρέπει να κάνεις εγκατάσταση αυτόν τον προσαρμογέα με τους drivers από το cd που τον συνοδεύει ή να τους κατεβάσεις από το internet. Τέλος κάνεις ανίχνευση για ασύρματα δίκτυα και όταν βρεις το δικό σου πατάς σύνδεση και δίνεις τον κωδικό. Αυτή είναι η σειρά. Τώρα για πρόγραμμα, δεν ξέρω αν εννοείς το wireless mon (http://www.passmark.com/products/wirelessmonitor.htm)(δωρεάν η απλή έκδοση).
Blu3Th1nk3r Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 οκ ευχαριστώ! θα δω τι μπορώ να κάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα