gatoulis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Επειδή στο γραφείο έχουμε απόκρυψη όποτε παίρνω έναν πελάτη στο κινητό του,μου βγάζει αμέσως ότι είναι κατειλημμένο. Πριν προλάβει καν να χτυπήσει ακούγεται το μήνυμα,υπάρχει τέτοια υπηρεσία από τις εταιρείες για τις εισερχόμενες με απόκρυψη?
ekeinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 ορισμενα τηλ εχουν φραγη αγνωστης κλησης...την οποια ενεργοποιει ο κατοχος.σε αυτη την περιπτωση με τον πρωτο ηχο ,ακους οτι ειναι κατηλλημενο
isay Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Επειδή στο γραφείο έχουμε απόκρυψη όποτε παίρνω έναν πελάτη στο κινητό του,μου βγάζει αμέσως ότι είναι κατειλημμένο. Πριν προλάβει καν να χτυπήσει ακούγεται το μήνυμα,υπάρχει τέτοια υπηρεσία από τις εταιρείες για τις εισερχόμενες με απόκρυψη? Gatouli να αλλάξετε το συντομότερο δυνατό εταιρεία ή να ενεργοποιήσετε να φαίνεται το νούμερο του γραφείου. Παρα πολύ κόσμος δεν απαντά σε τηλεφωνήματα με αποκρυψη (και μεταξύ μας συμφωνώ απολυτα). Ειδικά για επαγγελματίες ειναι no-no η αποκρυψη
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Επειδή στο γραφείο έχουμε απόκρυψη όποτε παίρνω έναν πελάτη στο κινητό του,μου βγάζει αμέσως ότι είναι κατειλημμένο. Πριν προλάβει καν να χτυπήσει ακούγεται το μήνυμα,υπάρχει τέτοια υπηρεσία από τις εταιρείες για τις εισερχόμενες με απόκρυψη? Σε εισπρακτική δουλεύεις;
Da_rudakos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Τα iphone πχ εχουνε προγραμματάκι iblacklist λέγεται το οποίο κανει αυτη τη δουλεια..
gatoulis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ γία τις απαντήσεις!οχι τπτ αλλο γιατι είχα ξεσκισει το κινητο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα