vagelis81 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα! Πριν απο λιγο καιρο ξεκινησα να παιζω το god of war 3 στο ps3 νοικιαζοντας το εν λογω παιχνιδι απο καταστημα με videogames.Για να αποφυγω ομως τα εξοδα της ενοικιασης ομως (με τους ρυθμους που επαιζα,θα μου κοστιζε μια περιουσια) αποφασισα να αγορασω δικο μου dvd,το οποιο εφτασε σημερα.Προς μεγαλη μου εκπληξη ομως βαζοντας το πριν απ λιγο στη κονσολα,διαπιστωσα πως δεν αναγνωριζονται τα saves που εχω ηδη κανει,παιζοντας το παιχνιδι με το προηγουμενο δισκακι.Ειναι λογικο αυτο;Δε θελω να ξαναπαιξω απ την αρχη το παιχνιδι.Υπαρχει λυση;
JohnVani18 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ναί. Είναι λογικό. Λύση δεν υπάρχει, πρέπει πάλι απο την αρχή.
gherudos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει λύση, αντέγραψε το save του προηγούμενου παιχνιδιού σε ένα stick και πέρασε τα αρχεία του σε ένα υπολογιστή, έπειτα θα μετονομάσεις τον φάκελο και με ένα hex editor θα αλλάξεις το id του παιχνιδιού από το PARAM.SFO στη συνέχεια αντιγράφεις το τροποποιημένο αρχείο στο στικάκι σου και το ξαναπερνάς στο PS3 σου.
vagelis81 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει λύση, αντέγραψε το save του προηγούμενου παιχνιδιού σε ένα stick και πέρασε τα αρχεία του σε ένα υπολογιστή, έπειτα θα μετονομάσεις τον φάκελο και με ένα hex editor θα αλλάξεις το id του παιχνιδιού από το PARAM.SFO στη συνέχεια αντιγράφεις το τροποποιημένο αρχείο στο στικάκι σου και το ξαναπερνάς στο PS3 σου. Μεχρι εκει που λες οτι πρεπει να το περασω σε υπολογιστη το καταλαβα.Μετα εχασα τη μπαλα.
JohnVani18 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ναι πρέπει να το ξαναπαίξεις από την αρχή Χαχα! Πάντως σαχλαμάρα να έχει διαφορετικό id (δεν ξέρω πως αλλιώς να το αποκαλέσω) το παιχνίδι που έρχεται ελλάδα σε σχέση με αυτό που είναι σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες (παρόλο που όλα είναι region free).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα