teopont Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα σε όλους. έχω ενα laptop 6αετίας και μεχρι τωρα λειτουργούσε άψογα. Πριν απο κανα μηνα αρχισε να βαραει κατι μπλε οθόνες και πριν καμια 20αρια μέρες . σταματησε να βλέπει τον σκληρό . Μια στο τόσο τον έβλεπε αλλα μετα απο λίγο πετουσε μπλέ οθόνη. Πρώτη μου σκέψη ότι παρέδωσε πνεύμα ο σκληρός. Παραγγέλνω μέσω ebay ενα καινούριο σκληρό και τον τοποθετώ στο laptop. Την πρώτη φορά τον είδε αλλα μετά τον έχασε πάλι. με τα πολλά το είδε πάλι και έκανα κανονικά εγκατάσταση των windows. Τώρα που τον ανοίγω πάλι δεν τον βλέπει. Τον βλέπει όπωτε θέλει. Το laptop είναι μονίμος συνδεδέμενο στην μπρίζα δεν χρισιμοποιώ καλωδιο. Αρα το θέμα σκληρού δεν παίζει. Τι αλλο μπορεί να συμβαίνει γιατί αν είναι μητρική νομίζω ότι παώ για αλλαγή laptop και πέταξα και τα 35 ευρώ που έδωσα για τον καινούριο σκληρό. Κανείς να με διαφωτίσει??? Ευχαριστώ Προκαταβολικά.!!!
Giorgos09 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Παρε θηκη για σκληρο και τρεχε τα windows απο κει γιατι εχεις προβλημα.
teopont Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Θήκη usb εννοείς. θα μπορεί να κάνει τα xp loading απο εκεί? γιατί όταν δοκίμασα να τα εγκαταστήσω σε ένα στικάκι usb , έγινε η εγκατάσταση κανονικά αλλα στο boot αν και το βλέπει και πάει να φορτώσει απο εκεί τζίφος, κολλάει. Υποθέτω ότι και με την εξωτερική θήκη θα έχω το ίδιο προβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα