Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,ας τα παρω απ'την αρχη.

Εγω εχω εναν σταθερο υπολογιστη (πυργο) και σε αυτον ιντερνετ conn-x.Τοτε μας ειχαν δωσει (λογικο φανταζομαι) ενα moded (bautec) για ενσυρματο ιντερνετ.Τωρα εγω πηρα ενα laptop.Γινεται να παρεχω ιντερνετ και στο laptop και στον κανονικο υπολογιστη με το ιδιο μοντεμ;Μηπως χρηαστει να κανω καποιες αλλαγες στο modem ή σε κατι αλλο ή να αλλαξω απο ενσυρματο σε ασυρματο δυκτιο;Αν ναι πως;Τι θα χρηαστει;Αν μπορει καποιος ας μου απαντησει

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Αν έχει και αλλη ethernet απο πίσω οπως αυτη που συνδέεις τον σταθερό απλα παίρνεις και αλλο ενα καλώδιο το συνδέεις και αυτο και εχουν internet και τα 2 δεν χρειάζεται καμία απολύτως ρύθμιση.

Αν πάλι εχει μια ethernet , παίρνεις ενα switch συνδέεις το baudtec με το switch και στις ελεύθερες θύρες που έχει 4 5 6 (ανάλογα ποσες θέσεις θα έχει το switch) θα συνδέσεις το laptop και τον σταθερό αλλα και αλλο pc αν έχεις η laptop.

Και στις 2 περιπτώσεις δεν χρειάζεται καμια εξτρα ρύθμιση :)

Αν θέλεις να συνδέσεις το laptop ασύρματα καλύτερα να ζητήσεις ειτε απο τον ote η να πάρεις ενα αλλο ασύρματο router για να κάνεις την δουλειά σου , για το ασύρματο χρειάζονται μερικές ρυθμίσεις τίποτα πολύπλοκο όμως , οποτε αν το πάρεις εδώ ειμαστε για να μην σε μπερδεύω τώρα.

Δημοσ.

To switch ειναι μια συσκευή που σου επιτρέπει να συνδέσεις πολούς υπολογιστές μεταξύ τους με καλώδιο ethernet και να κάνεις το λεγόμενο δίκτυο. Συνδέοντας λοιπόν και το adsl router σου με ethernet στο switch δίνεις internet σε οσους υπολογιστές ειναι συνδεδεμένοι επάνω του.

Αν δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο κατάστημα κοντά σου οπως πλαίσιο multirama κτλπ πας σε οποιοδήποτε κατάστημα με υπολογιστές ας ειναι και μικρό δεν εχει σημασία και ζητάς ενα switch.

Πάρε μια ιδεα εδω πως ειναι ενα switch

Δημοσ.

αν θες απλα ακομα μια ethernet παιρνειs switch.κανει κανα 10-15 ευρω.αν θες με 25 ευρω παιρνεις βεβαια ενα vigor router 2700vg που εχει και wireless και 4 ethernet και ειναι και πολυ καλυτερο απο το baudtec.οπως λενε με ενα σμπαρο δυο (τρια)τριγωνια

Δημοσ.

αυτο που ειπες για το δευτερο ειναι ενδιαφερον.αλλα να σου εξηγησω που κολαω.οταν ειχαμε βαλει το ιντερνετ,μαζι με το modem (σε ενα κουτακι) ειχε και ενα dvd για να εγκαταστησω και να συνδεωμαι με το conn-x.εκεινο θα εξακολουθω να εχω ή θα πρεπει να προμηθευτω καποιο αλλο driver;

Δημοσ.

Αν πάρεις αλλο router δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το dvd πια μιας και το συγκεκριμένο ηταν για το baudtec μονο. Μετα αν πάρεις αλλο router θα πρέπει να μπείς μεσα στο menu του router και να βάλεις χειροκίνητα εσυ το username και το password για κάνεις την σύνδεση , το πως μην σε ανησηχεί θα σε βοηθήσουμε δεν ειναι δύσκολο.

Δημοσ.

α οκ.οποτε το μονο που μενει ειναι να βρω ενα μαγαζι για αυτο το συγκεκριμενο router που μου ειπες (το εψαξα στο google και μου αρεσαν τα χαρακτηριστικα του και ειναι και φθηνο).Αν εχεις κατι στα υποψιν σου πες μου (Θεσ/νικη μενω)

Δημοσ.

αυτο που ειπες για το δευτερο ειναι ενδιαφερον.αλλα να σου εξηγησω που κολαω.οταν ειχαμε βαλει το ιντερνετ,μαζι με το modem (σε ενα κουτακι) ειχε και ενα dvd για να εγκαταστησω και να συνδεωμαι με το conn-x.εκεινο θα εξακολουθω να εχω ή θα πρεπει να προμηθευτω καποιο αλλο driver;

ποτε μην χρησιμοποιησεις τα cd για την εγκατασταση.να μαθεις να μπαινεις παντα στο μενου του ρουτερ με την Ip του και να κανεις τα παντα απο εκει.πιο ευκολο πιο γρηγορο πιο κατανοητο.πολλες φορες τα cd δεν παιζουν σωστα.δεν θες drivers απλα καλωδιο δικτυου πανω και παιζεις.

α οκ.οποτε το μονο που μενει ειναι να βρω ενα μαγαζι για αυτο το συγκεκριμενο router που μου ειπες (το εψαξα στο google και μου αρεσαν τα χαρακτηριστικα του και ειναι και φθηνο).Αν εχεις κατι στα υποψιν σου πες μου (Θεσ/νικη μενω)

το www.ebw.gr οπως ειπε ο spank το φερνει.απλα μετα πρεπει να του αλλαξεις και το firmware.εχουν βαλει αναλυτικες οδηγιες υπαρχει θεμα που λεει τα παντα στην κατηγορια adsl routers.

Δημοσ.

το vigor 2700vg θα παρεις τελικα?καλη αγορα και δες και το θεμα για το πως να αλλαξεις το firmware.δεν ειναι τιποτα δυσκολο και το ρουτερ αξιζει τρελα και εχει και πολυ μια χαρα τιμη

Δημοσ.

στο vigor 2700vg κατεληξα.σε αυτο θα μπορω να συνδεομαι και μεσω κινητου;

poulinos μπορεις να μου δωσεις το Link επειδη δεν καταλαβα ακριβως ποιο τοπικ ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...