FISHERAKOS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω εδώ και καιρό dedicated servers που να είναι hosted σε Ελλάδα. γύρω στα 100-120 GB σκληρού. μια 4άρα RAM υπάρχουν...;
CyberCr33p Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δες τις εταιρίες hyperhosting.gr και datahost.gr που κάνουν colocation στο datacenter της Forthnet ή ακόμα και την ίδια τη Forthnet. Βέβαια ένας τέτοιος server θα σου κοστίζει 300-400 ευρώ το μήνα.
N3CR4 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Υπάρχει και αυτή εδώ http://www.hostzone.gr/ αλλά το hosting πρέπει να είναι Γερμανία αν δεν κάνω λάθος με 70ms ping.
CyberCr33p Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Στην Ευρώπη υπάρχουν πιο οικονομικές λύσεις σε σχέση με την Ελλάδα, όμως ο FISHERAKOS ζήτησε dedicated server στην Ελλάδα.
FISHERAKOS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 παίδες ναι ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΛΛΑΔΑ!! το θέλω για θέματα ping γύρω στο 25-35 max αφορά counter strike & call of duty servers
N3CR4 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Στην Ευρώπη υπάρχουν πιο οικονομικές λύσεις σε σχέση με την Ελλάδα, όμως ο FISHERAKOS ζήτησε dedicated server στην Ελλάδα. Καλά εννοείται ότι υπάρχουν ευρωπαικές λύσεις, όπως π.χ. η OVH αλλά δεν μπορώ να πω με άνεση ότι είναι και πολύ οικονομικές. Από game hosting είμαι άσχετος, αλήθεια γιατί πρέπει να οπωσδήποτε Ελλάδα για να σηκώσει έναν counter strike server ; Για το ping ; Να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο ;
CyberCr33p Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Από OVH δεν μπορεί να αγοράσει κάποιος κάτοικος Ελλάδας μιας και παρέχουν την υπηρεσία για συγκεκριμένες χώρες μόνο.
N3CR4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ναι πρέπει να έχεις κάποιο γνωστό στο εξωτερικό για να βάλεις την δικιά του διεύθυνση. Το κάνουν πολλοί πάντως.
CyberCr33p Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Εάν καταλάβουν όμως το "κόλπο" μετά θα κλαις για τους servers και τα δεδομένα. Για κάποιον ιδιώτη μπορώ να το καταλάβω όταν ψάχνει κυρίως για τη φτηνότερη λύση. Αλλά υπάρχουν και εταιρίες που παρέχουν υπηρεσίες πάνω σε αυτούς τους servers και παίζουν κορόνα-γράμματα τα δεδομένα των πελατών τους.
N3CR4 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Φίλε μου γιατί να σου σβήσουν τα δεδομένα ; Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο πολύ καιρό τώρα, όπως επίσης και πολλών γνωστών μου. Η διεύθυνση που βάζεις δεν είναι ψεύτικη. Απλά εκεί μένει ο γνωστός σου. Βάζεις κανονικά τα στοιχεία διεύθυνση και το ξένο αριθμό κινητού (αυτό είναι απαραίτητο γιατί στέλνουν ένα verification code) και τα υπόλοιπα στοιχεία είναι τα δικά σου (όνομα, επίθετο, credit card). Δε νομιίζω βασικά η OVH να έχει τέτοια κολλήματα. Εταιρεία είναι και κοτάει το συμφέρον της. Δεδομένα σβήνονται μετά από πολλές ειδοποιήσεις με mail. Και βασικά δεν σβήνονται επειδή η διεύθυνση δεν είναι στο όνομα σου. Μπορεί να έχεις κάποιον στενό σου συγγενή εκεί. Από ότι ξέρω πρέπει να κάνεις κάτι χοντρό για να σου σβήσουν δεδομένα (όπως η διακίνηση πειρατικού υλικού) για να φτάσουν στο σημείο να σου κλείσουν το server με το έτσι θέλω.
FISHERAKOS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 παίδες στο θέμα μου λίγο αν θέλετε...; θέλω ελληνικό host(ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ) δεν με νοιάζει κόστος θέλω να σηκώσω κανάλι για gaming για αυτό και απαιτώ το λιγότερο δυνατό ms ping.
N3CR4 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 FISHERAKOS έχεις ένα δίκιο . Για ρίξε μια ματιά εδώ και άλλη μία εδώ. Κάτι πρέπει να σου κάνει.
SPANK Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Για να μην ανοίγω αλλο θέμα εχετε να προτέινετε και κανέναν καλό host για reseller hosting ? Δεν με ενδιαφέρει απαραίτητα να ειναι ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα