stathi02 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να μου να αναφέρεται επιγραμματικά με ποιους τρόπους μπορώ να αντιγράφω αρχεία (ταινείες, Mp3 κτλ) από pc και το αντίθετο σε ipad 2. Έψαξα λίγο google αλλά δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ Ευχαριστώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να μου να αναφέρεται επιγραμματικά με ποιους τρόπους μπορώ να αντιγράφω αρχεία (ταινείες, Mp3 κτλ) από pc και το αντίθετο σε ipad 2. Έψαξα λίγο google αλλά δεν βρήκα κάτι. Ευχαριστώ Ευχαριστώ Δοκίμασες με το iTunes; 1. Συνδέεις το iPad στον υπολογιστή. 2. Ανοίγεις το iTunes. 3. Στη λίστα αριστερά, στα Devices, επιλέγεις το iPad. 4. Πας στην καρτέλα Apps και, στο κάτω μέρος της καρτέλας, έχει την ενότητα File Sharing. Εκεί θα δεις εάν έχεις εφαρμογές που υποστηρίζουν διαμοιρασμό αρχείων. 5. Επιλέγεις μία εφαρμογή από τη λίστα αριστερά στο File Sharing. Για να μεταφέρεις ένα αρχείο, απλώς το τραβάς και το αφήνεις (drag and drop) στον χώρο αρχείων δεξιά. http://support.apple.com/kb/ht4094
stathi02 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 thanks, paredwse. Βασικά την άλλη εβδομάδα θέλω να το αγοράσω (πάοω Αμερική για μια εβδομάδα) και ήθελα να δω αν γίνεται μεσω του usb cable καθώς και άλλες δυνατότητες file sharing. Θέλω να το κάνω δώρο και ήθελα να δω αν το file sharing γίνεται άνετα από ένα normal ατομο. Ευχαριστώ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 thanks, paredwse. Βασικά την άλλη εβδομάδα θέλω να το αγοράσω (πάοω Αμερική για μια εβδομάδα) και ήθελα να δω αν γίνεται μεσω του usb cable καθώς και άλλες δυνατότητες file sharing. Θέλω να το κάνω δώρο και ήθελα να δω αν το file sharing γίνεται άνετα από ένα normal ατομο. Ευχαριστώ Να'σαι καλά. Ναι, το file sharing γίνεται άνετα από ένα άσχετο με υπολογιστές ή με το iPad άτομο. Γενικά, η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να μη χρειαστεί να ανοίξεις το manual...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα