Προς το περιεχόμενο

Help me gia ergasia

spocky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω μια εργασια για το ΤΕΙ μου σχετικα με τη fortran 90 ομως εγω δεν την εχω στο pc moy και ουτε γνωριζω αυτη τη γλωσσα.Μας ζητηθηκε το εξης προβλημα να το κανουμε σε αλγοριθμο με fortran 90.

Η ακολουθια Fibonacci ειναι ευτυτερα γνωστη με τον αναδρομικο τυπο Αν=Αν-1 + Αν-2

Δηλαδη ο καθε ορος της ακολουθιας ειναι το αθροισμα των 2 προηγουμενων ορων.Οι 2 πρωτοι οροι ειναι ισοι με 1:Α1=1,Α2=1

Πρωτοι αριθμοι ονομαζονται οι ακεραιοι που δεν διαιρουνται απο κανενα αλλο εκτος του εαυτου τους και του 1.Ζητειται να βρεθουν ολοι οι Fibonacci αριθμοι που ειναι ταυτοχρονα και πρωτοι και του οποιους μπορει να υπολογισει ο υπολογιστης.

Παιδια θα ειμαι υποχρεως αν καποιος μπορει να μου στειλει η να ποσταρει τη λυση σε fortran 90

Δημοσ.

Απ' όσο καταλαβαίνω φίλε spocky, για να έχεις εργασία σε fortran 90 για το ΑΤΕΙ σου, σημαίνει πως είναι στα πλαίσια του μαθήματος Προγραμματισμός ΙΙ (αν δεν κάνω λάθος). Για να περάσεις λοιπόν το μάθημα οφείλεις να λύσεις μόνος σου την εργασία για να μάθεις και λίγη fortran...

Το forum υπάρχει για λίγη βοήθεια αν κάπου κολλήσεις και το έχεις ψάξει αρκετά και δεν έχεις βρει λύση... Συνεπώς το θέμα αυτό κλειδώνεται. Είσαι ευπρόσδεκτος για κάθε είδους ερώτηση, όμως όχι για επίλυση εργασίας που εσύ πρέπει να κάνεις.

Φιλικά

Dionisos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...