Προς το περιεχόμενο

Προβλημα θορυβου

thyra_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πηρα εναν επεξεργαστη pentium 4 3,20GHz socket 478 και εβαλα την μαμισια ψυκτρα του...Το προβλημα ειναι οτι ενω οταν ανοιγω τον υπολογιστη ο θορυβος ειναι φυσιολογικος μετα απο λιγο κανει τρομερο θορυβο....Πως μπορω να το λυσω????οι θερμοκρασιες που πιανει ειναι 70 βαθμοι αλλα οτν παιζω (πχ pro) μετα παει 85 βαθμους....ΦΙΛΙΚΑ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τσεκάρεις τη θερμαγώγιμη πάστα (σε έχεις μπει σωστά), τσεκάρεις την ίδια την ψήκτρα αν έχει κουμπώσει σωστά και αν αυτοί οι αρχικοί έλεγχοι δεν αποδώσουν, πας σε λύσεις τύπου "αλλαγή ψήκτρας" κτλ

70 στο ξεκάρφωτο και 85 απλώς με pro σαν αρκετούτσικοι μου φαίνονται... :confused:

Το everest το δέχομαι το άλλο έχει φάει τα χρονάκια του. Επιβεβαίωσε και με το HWmonitor μία, αλλά όπως ξαναείπα βάλε πάστα

τα ιδια δειχνει....Ξανα εβαλα τον παλιο μου επεξεργαστη μεχρι να βαλω την θερμοαγωγημη....Στους ποσους βαθμους θα ειχα μεγαλο προβλημα????Η παστα μειωνει και τον θορυβο???Ευχαριστω για τις απαντησεις σασ

τα ιδια δειχνει....Ξανα εβαλα τον παλιο μου επεξεργαστη μεχρι να βαλω την θερμοαγωγημη....Στους ποσους βαθμους θα ειχα μεγαλο προβλημα????Η παστα μειωνει και τον θορυβο???Ευχαριστω για τις απαντησεις σασ

Θα κλείσει λογικά το pc αν πλησιάσεις μία τιμή... Απλά το να δουλεύει σε τόσο ψηλές θερμοκρασίες δεν είναι και ότι καλύτερο για τη ζωούλα του.

Η πάστα μειώνει έμμεσα το θόρυβο. Με την πάστα και την σωστή τοποθέτηση της ψύχτρας, επιτυγχάνεις χαμηλότερες θερμοκρασίες άρα το ανεμιστηράκι δεν γυρνάει σαν τρελό για να ψύχει. Συνεπώς λιγότερος θόρυβος. Το ανεμιστήρι σου σπάει τα νεύρα τώρα γιατί γυρνάει σα τρελό με τις θερμοκρασίες που έχει ο επεξεργαστής

Διαλέγεις και οι 3 είναι άψογες:

http://www.msystems.gr/index.php?category=1401&product=12596

http://www.msystems.gr/index.php?category=1401&product=10025

http://www.msystems.gr/index.php?category=1401&product=10452

Βάζεις μία ποσότητα σε μέγεθος μικρής φακής...

συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα περιπου ποσο θα κατεβει η θερμοκρασια μετα????

Σίγουρα 70 σε Idle δε θα είσαι. Κάπου στους 35υποθέτω (δε θυμάμαι και τα temps Στους p4) αν και κάτι μου λέει ότι δε πατάει καλά και η ψύχτρα σου.

Αφού σε ανέλαβε η συγκεκριμένη κοπέλα, θα βρεις άκρη σίγουρα, φίλε μου...

Επικουρικά, να αναφέρω και τα ακόλουθα:

- η ΜΧ4 είναι η καλύτερη από τις λινκαρισμένες (από τις καλύτερες overall θα έλεγα), είναι και η πιο "φρέσκια" βέβαια

- η Ceramique είναι η πιο φιλική στη χρήση, αλλά μάλλον η τρίτη σε επιδόσεις

- Η AS5 αν και πολύ παλιά καραβάνα, έχει ακόμη τη γοητεία της. Θέλει κάποια προσοχή στη χρήση γιατί θεωρείται αγώγιμη.

Οι διαφορές μεταξύ τους ίσως κυμαίνονται κάπου στους 3-4 βαθμούς στα μεγάλα ζόρια.

Κατά την εφαρμογή πάνω στον επεξεργαστή, εφαρμόζουμε μία ελάχιστη ποσότητα και με κάποιο αμβλύ εργαλείο την απλώνεις ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια. Άλλη μέθοδος είναι να βάλεις μία "σταγόνα" στο κέντρο, η οποία απλώνεται από μόνη της όταν εφαρμοστεί πάνω της η πίεση της ψήκτρας. Στο νετ θα βρεις πολλά σχετικά βιντεάκια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...