Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά, μόλις νοίκιασα καινούργιο διαμέρισμα στην περιοχή Πανόρμου, και σκέφτομαι ποια εταιρία να επιλέξω για 24αρα γραμμή! είδα ο ΟΤΕ έχει μια προσφορά 24αρα γραμμή 12,90 για τους πρώτους 6 μήνες και το σκεφτόμουν για ΟΤΕ...

μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάτι?

δεν με ενδιαφέρει το τηλέφωνο μόνο ίντερνετ με ενδιαφέρει!

Δημοσ.

Πριν απ' όλα, ρώτησε στον Ο.Τ.Ε. ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα που υποστηρίζεται (βάσει υποδομής) στην περιοχή σου. Δεδομένου ότι ο Ο.Τ.Ε. δε διαθέτει "ενδιάμεσες" λύσεις, παρά μόνο 2 και 24, αν σου πουν ότι στην περιοχή σου το μέγιστο εφικτό είναι π.χ. 8, θα ήταν σκόπιμο να δεις και για άλλους παρόχους, οι οποίοι προσφέρουν κάποιο ανάλογο πακέτο.

Δημοσ.

Πριν απ' όλα, ρώτησε στον Ο.Τ.Ε. ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα που υποστηρίζεται (βάσει υποδομής) στην περιοχή σου. Δεδομένου ότι ο Ο.Τ.Ε. δε διαθέτει "ενδιάμεσες" λύσεις, παρά μόνο 2 και 24, αν σου πουν ότι στην περιοχή σου το μέγιστο εφικτό είναι π.χ. 8, θα ήταν σκόπιμο να δεις και για άλλους παρόχους, οι οποίοι προσφέρουν κάποιο ανάλογο πακέτο.

Η ταχύτητα που θα μπορεί να προσφέρει η οποιαδήποτε εταιρία θα είναι πολύ καλή,αναλογικά με την υποδομή που διαθέτουμε στην Ελλάδα,μιας και θα "παίρνει" από τον κόμβο Αμπελοκήπων.Ενδεικτικά αναφέρω πως είμαστε 3 φίλοι που μένουμε κοντά και "παίρνουμε" από εκεί internet :Οι δύο είναι στην on και κλειδώνουν 13-14 mbps και εγώ που μέχρι πρότινος είχα hol από 14-16,5 mbps.Πιστεύω πως είναι αποκλειστικά θέμα τιμής και εμπιστοσύνης στην εταιρία που πρόκειται να επιλέξει ο φίλος μας.Πάντως στην τιμή του ΟΤΕ πρέπει να συνυπολογίστουν 15,25 ευρώ επιπλέον,που είναι το πάγιο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για της απαντήσεις παιδιά!

τελικά έκανα αίτηση στην Wind με 15,17 ευρώ για 1 χρόνο προσφορά, και μετα απο έναν χρόνο 19 και κάτι ευρώ...!

πιστεύω πως απο οικονομικής πλευράς είναι πολύ καλή προσφορά! τώρα ρώτησα και άλλα παιδιά που μένουν εκεί κοντά και έχουν Wind και μου είπαν πως είναι πολύ ευχαριστημένοι...και απο θέμα ταχύτητας...και δεν είχαν ούτε ένα πρόβλημα μέχρι στιγμής(αποσυνδέσεις κτλπ)

Δημοσ.

Η ταχύτητα που θα μπορεί να προσφέρει η οποιαδήποτε εταιρία θα είναι πολύ καλή,αναλογικά με την υποδομή που διαθέτουμε στην Ελλάδα,μιας και θα "παίρνει" από τον κόμβο Αμπελοκήπων.Ενδεικτικά αναφέρω πως είμαστε 3 φίλοι που μένουμε κοντά και "παίρνουμε" από εκεί internet :Οι δύο είναι στην on και κλειδώνουν 13-14 mbps και εγώ που μέχρι πρότινος είχα hol από 14-16,5 mbps.Πιστεύω πως είναι αποκλειστικά θέμα τιμής και εμπιστοσύνης στην εταιρία που πρόκειται να επιλέξει ο φίλος μας.Πάντως στην τιμή του ΟΤΕ πρέπει να συνυπολογίστουν 15,25 ευρώ επιπλέον,που είναι το πάγιο.

η πανορμου δεν παιρνει απο αμπελοκηπων.η πανορμου συνηθως παιρνει ενα απο τα 2 παρακατω αστικα κεντρα.που συνηθως παιρνει σχεδον ολη απο ενα.

το αστικο κεντρο ειναι το γηροκομειο το οποιο ειναι με το που μπουμε πανορμου απο την κηφισιας στριβουμε δεξια στο πρωτο στενο και δεξια παλι στο πρωτο στενο.ειναι σε μικρη παραλληλη της πανορμου

προς το τελος της πανορμου και αμα παμε δεξια ειναι το αστικο κεντρο αλεξανδρας αλλα συνηθως δινει πιο κατω .των αμπελοληπων ειναι στην μικρας ασιας και συνηθως δινει απο μιχαλακοπουλου περιπου και μετα βασιλλησης σοφιας κτλ.

οποιος θελει διευθυνσεις τις εχω.

Δημοσ.

η πανορμου δεν παιρνει απο αμπελοκηπων.η πανορμου συνηθως παιρνει ενα απο τα 2 παρακατω αστικα κεντρα.που συνηθως παιρνει σχεδον ολη απο ενα.

το αστικο κεντρο ειναι το γηροκομειο το οποιο ειναι με το που μπουμε πανορμου απο την κηφισιας στριβουμε δεξια στο πρωτο στενο και δεξια παλι στο πρωτο στενο.ειναι σε μικρη παραλληλη της πανορμου

προς το τελος της πανορμου και αμα παμε δεξια ειναι το αστικο κεντρο αλεξανδρας αλλα συνηθως δινει πιο κατω .των αμπελοληπων ειναι στην μικρας ασιας και συνηθως δινει απο μιχαλακοπουλου περιπου και μετα βασιλλησης σοφιας κτλ.

οποιος θελει διευθυνσεις τις εχω.

Για να το λες κάτι ξέρεις παραπάνω,δεν πρόκειται να διαφωνήσω μαζί σου.Μια ερώτηση μονάχα:Ένας φίλος μου μένει πίσω από τον Άρειο Πάγο(Ελληνορώσων) είχε κάνει σύνδεση στην on(πριν 4 χρόνια και την έχει ακόμα) και του είπαν πως "τραβάει" από Αμπελοκήπων.Υπάρχει τέτοια περίπτωση;
Δημοσ.

Για να το λες κάτι ξέρεις παραπάνω,δεν πρόκειται να διαφωνήσω μαζί σου.Μια ερώτηση μονάχα:Ένας φίλος μου μένει πίσω από τον Άρειο Πάγο(Ελληνορώσων) είχε κάνει σύνδεση στην on(πριν 4 χρόνια και την έχει ακόμα) και του είπαν πως "τραβάει" από Αμπελοκήπων.Υπάρχει τέτοια περίπτωση;

επειδη εχω μπει και στα τρια αστικα κεντρα για αυτο το λεω.

αλεξανδρας = Παράσχου 145

η παρασχου αν θυμαμαι σωστα απεξω ειναι η το πρωτο η το δευτερο παραλληλο στενο της αλεξανδρας

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙΠ. Γρηγορίου & Κύπρου :: ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.κοντα στο λαικο νοσοκομειο.

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΛασκαρίδου 3-5

στην αρχη της πανορμου και ενα στενο παραλληλη της

ελπιζω να βοηθησα.

τα ορια που τραβαει ο καθε οτε δεν τα ξερω ακριβως γιατι ειναι παρα πολλοι οτε και πολυ κοντα.

το γηροκομειο πχ παιζει σχεδον μεχρι μεσογειων ερικος ντιναν κτλ αλλα με το που πιασεις μιχαλακοπουλου και μεσογειων αρχιζεις να παιζεις με αμπελοκηπων.κατω κατω στην μιχαλακοπουλου παιζεις απο Ηλισσο μετα που ειναι αναμεσα Hilton και caravel.οταν αρχιζεις και πιανεις αλεξανδρας λιγο πρς τα μεσα πεφτεις σε αλεξανδρας. Ο αριος παγος αν ειναι το κτιριο που θυμαμαι σε αποσταση πρωτα εχει πιο κοντα αλεξανδρας μετα γηροκομειο και τελευταιο αμπελοκηπων.οταν κατεβεις πολυ την αλεξανδρας μετα υπαρχει ο οτε στο νημα.3ης σεπτεμβριου και πιο πανω ειναι των πατησιων.οποτε μου φαινεται psycho να μενει αρειο παγο και να παιρνει απο αμπελοκηπους.οι αμπελοκηποι δινουν σε ολο τον ζωγραφο,ζωγραφου οπως θες πεστο και στογουδι που ειναι μιχαλακοπουλου και μεσα.και με βαση αυτο

http://www.areiospagos.gr/info.htm στην λουκαρεως αμα στριψεις μεσα ξεκιναει η παρασχου οποτε ειναι πολυ κοντα στον οτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...