dk1210 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 έχω ένα account στο iCloud... είχα την εντύπωση ότι όταν μπαίνω στο site: www.icloud.com και κάνω login θα μπορούσα να είχα και τα bookmarks του safari κάπου αποθηκευμένα για να τα δω από άλλο υπολογιστή... Επίσης, νόμιζα ότι θα μπορούσα να αποθηκεύσω μέσα αρχεία όπως φωτογραφίες ή οτιδήποτε άλλο θέλω...όπως στο dropbox δηλαδή... Δεν υπάρχουν αυτά τα features? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Όχι. Τα κάνει sync μεταξύ των iΣυσκευών σου και στον υπολογιστή σου αλλά δεν μπορείς να τα δεις στο icloud.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Όχι. Τα κάνει sync μεταξύ των iΣυσκευών σου και στον υπολογιστή σου αλλά δεν μπορείς να τα δεις στο icloud.com Αυτό που λες το είδα μεταξύ του iPhone,macbook,iPad... Αλλά ήλπιζα να μπορούσα να έχω access και από το website. Έτσι ώστε να ήμουν σε ένα άλλο computer εκτός από τα δικά μου, να είχα access...Δεν πειράζει, έχω το dropbox... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα