solarsoul Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Το έχω αγοράσει πριν 5 μέρες από Πλαίσιο.Χτες έπαιζα κανονικά και ξαφνικά δεν έχει ήχο, πουθενά ούτε στο μενού.Είναι συνδεδεμένο με hdmi. Έχω τρελαθεί. υπαρχει περίπτωση να την άκουσε το hdmi; τι έπαθε ρε παιδιά χάλασε;άμα είναι να πάω πλαίσιο να τους το πετάξω στα μούτρα, 4 ημερών μηχάνημα είναι.
starter Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 δοκίμασε άλλο hdmi ή το scart για να δεις αν φταίει το καλώδιο ή το play
Peavy Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δοκίμασε από το system στα sound settings να βάλεις και να διαλέξεις τον ήχο να το βγάζει από το hdmi και όλες τις άλλες ρυθμίσεις σε automatic αλλιώς κάνε και ένα reset στις ρυθμίσεις έχοντας κλειστό το ps3 και κρατώντας πατημένο το power κουμπί συνεχώς μέχρι να ανάψει να ακούσεις 3 μπιπ και να σβήσει αν το κάνεις σωστά θα ψάξει για να δει από την αρχή τι ρυθμίσεις χρειάζονται για να ξεκινήσει!
solarsoul Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Έφτιαξε παιδια.Εβγαλα το καλωδιο το ξαναβαλα και ξεκόλλησε. Ευχαριστώ.
Xristaras12 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Έφτιαξε παιδια.Εβγαλα το καλωδιο το ξαναβαλα και ξεκόλλησε. Ευχαριστώ. ενδεχεται καπου το καλωδιο σου να εχει καποια εσωτερικη "τσακιση"και γι αυτο να το επαθες εσυ εισαι και τυχερος εγω εκει που επαιζα(καινουρια κονσολα 2 ημερων)ξαφνικα μου γεμιζει χιονια(οπως στο αναλογικο της τηλεορασης σκεψου) και ακουγα κατι υψησυχνα να παθεις πλακα!!!Μετα απο 3 δευτερολεπτα εκλεισε η κονσολα!! τελικα το φτηνο HDMI καλωδιο που ειχα αγορασει την ακουσε μετα απο περιπου 6 ωρες παιχνιδιου.
solarsoul Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Πααααα... εγκεφαλικο κ τετοια.. Πααααα... εγκεφαλικο κ τετοια..
Sred Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Το χω παθει και εγω με το Hdmi.. Συνηθως δεν φταει απο την υποδοχη του Ps3 αλλα απο την τηλεοραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα