Chris92 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 καλημερα,αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τις καρτες γραφικων μου και χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Αρχικια ειχα μια 4870 στον υπολογιστη οπου δουλευε κανονικα,με χαμηλες θερμοκρασιες(40-45 βαθμους iddle) και 44% ο ανεμιστηρας.Με το που εβαλα αλλη μια(μεταχειρισμενη) 4870 σε διαταξη crossfire οι ανεμιστηρες δουλευαν μονο στο 12% και οι θερμοκρασιες εκτινασονταν.αναγκαστηκα κατεβασα στο msi afteburn και εκανα προφιλ να δουλευουν στο auto οι ανεμιστηρες αλλα και παλι ορισμενες φορες οταν ανοιγουν τα widows πρεπει να ελεγχω αν πραγματι λειτουργουν στο auto γιατι αρκετες φορες δεν ειναι ενεργοποιημενη αυτη η επιλογη και πρεπει να το κανω χειροκινητα.ξερετε τι μπορει να φταει?ειναι προβλημα hardware ή απλα οι drivers της ati κανουν τα γνωστα τους παιχνιδια
Navu Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Κάτι για driver υποψιάζομαι... Ο μόνος λόγος που αποχωρίστηκα την αστεράτη 5850 μου (προ καιρού) ήταν το γεγονός ότι ενώ για έναν ολόκληρο χρόνο η κάρτα δούλευε πραγματικά υποδειγματικά (πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, πολύ χαμηλός-ανύπαρκτος θόρυβος ακόμα και σε gaming), ξαφνικά άρχισε κάτι τρελά κόλπα με παλαβή θερμική συμπεριφορά και ταυτόχρονα "ότι να'ναι" αντιδράσεις του cooler. Ή θα έμενε πεισματικά στο auto ή θα τσίτωνε αγρίως, σε βαθμό που δεν είχα ξαναδεί στην 5850. Πήγα αρχικά σε after-market cooler και μετά την αντικατέστησα με μία 5870 (εντάξει, αυτή ήταν παλαβή από την αρχή...). Πάντως, το παλικάρι που την αγόρασε από μένα ΔΕΝ παραπονέθηκε για κανενός είδους πρόβλημα σε φρέσκια εγκατάσταση που έκανε. Δε γνωρίζω ποιόν driver χρησιμοποίησε, αλλά από κάτι τέτοια συμπεραίνω ότι πρόκειται 99% για ζήτημα software όσον αφορά τις ΑΤΙ με μαμά-ψύξη.
Chris92 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Οκ θα κανω ενα format(δεν ειχα κανει οταν εβαλα και τη 2η επανω στο μηχανημα) και μετα βλεπουμε.παντως δεν μου εχει παρουσια κανενα προβλημα μεχρι στιγμης,εκτος απο τις στροφες του ανεμιστηρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα