Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω επεξεργαστή και μητρική για υπολογιστή που τον θέλω κυρίως για παιχνίδια. Budget και για τα δυο γύρω στα 180e περιπου.

Καμία πρόταση; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αυτόν τον επεξεργαστή μου πρότειναν αρχικά και εμένα, η τον AMD Phenom II X4 955. Για μητρική για να μην ανέβει πολύ μετά http://www.skroutz.gr/s/289631/Gigabyte-GA-770T-D3L.html?keyphrase=gigabyte+770T-d3l και http://www.skroutz.gr/s/339832/Asus-M5A78L-M-LX.html

Έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους αυτές η 3? Γιατί δε τα ξέρω και εγώ καλά..

Και για τον καινούργιο FX4100 σκεφτόμουν αλλά μου είπαν καλύτερα ο 960Τ. Τόσο χάλια είναι αυτός ο καινούργιος επεξεργαστής?

Δημοσ.

+1 στην συνθεση του ninos30, και ουτε να το σκεφτεις για FX4100 σε αυτα τα χρηματα!

ο FX4100 καλος ειναι, αλλα για να αντικαταστησει καναν ATHLON X2 - X3, στα 70-80€!! οχι παραπανω!!

Δημοσ.

Σου έβαλα μητρική με το 970 chipset, γιατί κάποια στιγμή μπορεί να θέλεις να αναβαθμίσεις σε BD (next stepping?...). Με αυτές τις MB που έβαλες εσύ δεν γίνεται (ή γίνεται κουτσουρεμένα με την ASUS που έβαλες). Και όχι η τωρινή σειρά δεν αξίζει. Δεν ξέρω τι θα γίνει με διάφορα SW enhancements που σκοπεύουν να βγάλουν, αλλά προς το παρόν, όχι μόνο ο FX4100 αλλά ούτε ο FX6100 δεν μπορεί να τα βάλει με τους 955/965/960Τ.

Ο 960Τ με το Turbo, στα stock πάει όσο ο 965. Και όπως σου είπα, έχεις πολύ καλές πιθανότητες να ξεκλειδώσεις έναν ή δύο πυρήνες παραπάνω, ενώ κλοκάρει το ίδιο καλά (ή καλύτερα) από τους 955/965. Εμένα πχ άνοιξε και τους 2, και τον έχω εξαπύρηνο στα 3.8GHz 24/7, ενώ μέχρι και τα 4,2 που τον έχω δοκιμάσει δεν είχα κανένα πρόβλημα σε PRIME/OCCT/CPU BURN/Gaming(COD). Επόμενο πείραμα τα 4.5GHz. Οπότε γιατί να πας στον 955?

Δημοσ.

Μπααα, Θάνο από την ώρα που πόσταρες με αυτό παίζω. Πάνω από τα 4.235 τρώω πόρτα. Κι έφτασα το VCore στα 1.575...

Είναι καλό κομμάτι, και θα ήθελα να έχω μια Crosshair να τον δοκιμάσω...

Δημοσ.

Σου έβαλα μητρική με το 970 chipset, γιατί κάποια στιγμή μπορεί να θέλεις να αναβαθμίσεις σε BD (next stepping?...). Με αυτές τις MB που έβαλες εσύ δεν γίνεται (ή γίνεται κουτσουρεμένα με την ASUS που έβαλες). Και όχι η τωρινή σειρά δεν αξίζει. Δεν ξέρω τι θα γίνει με διάφορα SW enhancements που σκοπεύουν να βγάλουν, αλλά προς το παρόν, όχι μόνο ο FX4100 αλλά ούτε ο FX6100 δεν μπορεί να τα βάλει με τους 955/965/960Τ.

Ο 960Τ με το Turbo, στα stock πάει όσο ο 965. Και όπως σου είπα, έχεις πολύ καλές πιθανότητες να ξεκλειδώσεις έναν ή δύο πυρήνες παραπάνω, ενώ κλοκάρει το ίδιο καλά (ή καλύτερα) από τους 955/965. Εμένα πχ άνοιξε και τους 2, και τον έχω εξαπύρηνο στα 3.8GHz 24/7, ενώ μέχρι και τα 4,2 που τον έχω δοκιμάσει δεν είχα κανένα πρόβλημα σε PRIME/OCCT/CPU BURN/Gaming(COD). Επόμενο πείραμα τα 4.5GHz. Οπότε γιατί να πας στον 955?

Νομιζω (αν εννοεις αυτο που καταλαβα εγω βεβαια) οτι η επομενη φουρνια BD θα εχουν αλλο socket (FM2?).

Δημοσ.

Δεν λέω για το FM2 (τους Enhanced Bulldozer με κωδική ονομασία Piledriver). Ακούγεται ότι θα βγάλουν νέο stepping των υπαρχόντων ΒD AM3+. Τώρα αν αληθεύει ή πότε θα βγει, ο Θεός κι η ψυχή του...

picture.php?albumid=5265&pictureid=28149

Αυτό που κυκλοφόρησε ως retail είναι το B2. Μιλάνε τώρα για το Β3

http://www.overclock.net/t/1143169/amd-or-b3-bulldozer-stepping-listed-in-family-15h-kernel-developers-guide

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...