free4you Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μου παρατάει ένας φίλος το macbook του στο σπίτι μου με χαλασμένο σκληρό δίσκο... ΟΚ άλλαξα τον σκληρό, εύκολο ήταν, και τώρα πάμε να περάσουμε λειτουργικό. Ανοίγω το κουτάκι με τα cd του macbook που μου έφερε και εκεί είναι που ψιλοχάθηκα... Μέσα στο κουτάκι υπάρχουν τα εξής cd: 1- 2- 3- -Τι δουλειά κάνει το κάθε cd??? -Εγώ ποιο πρέπει να χρησιμοποιήσω για να περάσω το λειτουργικό του??? Η λογική μου λέει ότι το σωστό πρέπει να είναι το γκρι disk1, αλλά το disk2 τι δουλειά έχει και το cd του leopard γιατί υπάρχει τότε??? Υ.Γ Με τους υπολογιστές και τα windows τα ψιλοκαταφέρνω αλλά από mac δεν έχω ιδέα!!!! Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 To CD με το X θα περάσεις. Είναι εκδόσεις του λειτουργικού όλες αυτές. Το γκρι Disk 1 είναι παλιά έκδοση του λειτουργικού, με όνομα Tiger 10.4. Το γκρι Disk 2 είναι συμπληρωματικό software που δεν είναι απαραίτητο. Το πρασινιάρικο απ' ότι λέει, είναι για να περάσεις Ελληνικά μενού, μιας και η Tiger δεν τα υποστηρίζει. Το X από την άλλη, είναι η επόμενη έκδοση του λειτουργικού, η Leopard 10.5. [Ενημερωτικά, έχει βγει η 10.6 με όνομα Snow Leopard, και πρόσφατα η 10.7 με όνομα Lion. Επίσης ενημερωτικά, ανάμεσα στις εκδόσεις αυτές κυκλοφορούν από την Apple updates τύπου 10.6.1 ή 10.6.2, κ.ο.κ.... Συγκεκριμένα η 10.6 έφτασε 10.6.8 ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free4you Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ, ήσουν πολύ κατατοπιστικός!!! Αλλά αφού ο υπολογιστής είχε το Tiger μήπως να περάσω πρώτα αυτή την έκδοση και μετά να κάνω update σε leopard ώστε να περάσει όλα σωστά ή κάνω τσάμπα κόπο??? Επίσης θα δεχτεί το leopard σαν αυθεντικό λειτουργικό αφού αγοράστηκε με το Tiger??? Δεν έχω ιδέα αν τα mac έχουν product key ή serial number ή κάτι παρόμοιο για να αναγνωρίζουν τα αυθεντικά λειτουργικά και με ποιο τρόπο γίνετε η επιβεβαίωση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Πέρνα κατευθείαν το Leopard. Δεν κερδίζεις τίποτα με το να περάσεις πρώτα το Tiger και μετά το Leopard. Αντιθέτως, χάνεις χρόνο. Το Mac OS X δεν χρησιμοποιεί product keys, serial numbers, activations κλπ. Ακόμα, δεν χρειάζεται να ψάξεις για drivers για κάρτες γραφικών, ήχου, δικτύου κλπ. Όπως έλεγε και μια παλιά διαφήμιση, it just works. Διόρθωση: βλέπω από το screenshot πως το DVD του Leopard που έχεις γράφει πάνω του "Upgrade DVD". Είναι ειδική περίπτωση: ο φίλος σου είχε αγοράσει το Mac με το Tiger όταν μόλις είχε κυκλοφορήσει το Leopard. Έτσι του έδωσαν δωρεάν και το Upgrade για Leopard. Το συγκεκριμένο δισκάκι του Leopard δεν θα δουλέψει από μόνο του αλλά θα πρέπει όντως να περάσεις πρώτα το Tiger και μετά αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free4you Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά σας ευχαριστώ και τους 2 πάρα πολύ, όλα πήγαν άψογα και ο υπολογιστής είναι πλήρως λειτουργικός!!! Τώρα θέλει να του περάσω και Windows, οπότε καλό μου κουράγιο με το bootcamp, αν και όπως διαβάζω δεν είναι τίποτα το δύσκολο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα