Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Θα ήθελα να ρωρήσω για ένα πρόβλημα με την οθόνη που αναφέρω κι αν έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει. Η οθόνη ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει. Το ON/OFF δεν δουλεύει και γενικά δεν πέρνει κανένα σήμα από τον υπολογιστή. Η οθόνη δοκιμάστηκε και σε 2ο υπολογιστή με το ίδιο αποτέλεσμα καθώς και ο αρχικός υπολογιστής με άλλη οθόνη δουλεύει κανονικά. Έβγαλα όλα τα καλώδια ρεύματος κι άπο υπολογιστή και από οθόνη για να "αδειάσουν" από ρεύμα μετά από κάποια πράγματα που διάβασα σε κάποια forum της LG και η οθόνη λειτούργησε κανόνικα για 6-8 ώρες μέχρι που την έκλεισα. Την επόμενη μέρα παρουσίασε το αρχικό πρόβλημα και έκτοτε ότι και να κάνω δεν ανοίγει. Στις περισσότερες περιπτώσεις όταν την αφήνω για ακρετή ώρα χωρίς καλώδιο ρεύματος και την ξαναδοκιμάζω εμφανίζει κανονικά το σήμα της LG (χωρίς καμία ένδειξη ότι κάτι έχει καεί) και μετά μαύρο σκοτάδι. Αν έχετε κάτι να προτείνετε, που θα μπορούσα να κάνω πριν φτάσω στο στάδιο να παω για service ή για καινούρια αγορά είναι καλοδεχούμενο. Από τα λίγα που ξέρω/έχω διαβάσει μου φαίνεται πρόβλημα στην τροφοδοσία της;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

δοκιμασε να αλλαξεις το καλωδιο ρευματος μηπως εχει χαλασει και σταθεις τυχερος αλλιως εχει προβλημα το τροφοδοτικο της οθονης και παει για καψιμο σιγα σιγα, ενα 30αρικο να εχεις υποψη σου για αλλαγη τροφοδοτικου, τουλαχιστον εμενα τοσο πηρε για μια samsung 24ara του 2008

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...