Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά προφανώς είχε και έχει όρεξη για flame.Θεωρεί το ότι αναγνωρίζουμε ότι συγκεκριμένες γυναίκες ηθοποιούς ως sexy/όμορφες κτλ κτλ πάει να πει ότι είμαστε κάφροι και κανένας απο εμάς δεν πρόκειται να εκτιμήσει τον άνθρωπο δίπλα του λόγω του θαυμασμού του για την Olivia Wilde ή την Kaley Cuoco ξέρω γω.όποτε το να συνεχίσουμε την άσκοπη αντιπαράθεση δεν έχει καμία απολύτως σημασία!!!!

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τις περισσότερες τις αναφέρατε, αλλά τούτη δω δε την είδα.

Μπορεί να ήταν 2-3 επεισόδια μόνο, αλλά αξίζει.

Michelle Lombardo - Surfer Girl - Californication

tumblr_l6jyeewufU1qb6kyzo1_500.jpg

Δημοσ.

Τις περισσότερες τις αναφέρατε, αλλά τούτη δω δε την είδα.

Μπορεί να ήταν 2-3 επεισόδια μόνο, αλλά αξίζει.

Michelle Lombardo - Surfer Girl - Californication

tumblr_l6jyeewufU1qb6kyzo1_500.jpg

Σωστός.

ZIBDS0ADC2_michelle-lombardo-08.jpg

Μας ανοιξες τα μάτια.

Επίσης κοφτε το οφτοπικ εδώ. Για περεταίρω συζήτηση και προβληματισμούς σουπερ κατερίνας, ανοίξτε άλλο θέμα στο κατάλληλο σεξτιον. (Και να πειτε στον λουσιφερ οτι εγω σας έστειλα)

Δημοσ.

Σωστός.

ZIBDS0ADC2_michelle-lombardo-08.jpg

Μας ανοιξες τα μάτια.

Επίσης κοφτε το οφτοπικ εδώ. Για περεταίρω συζήτηση και προβληματισμούς σουπερ κατερίνας, ανοίξτε άλλο θέμα στο κατάλληλο σεξτιον. (Και να πειτε στον λουσιφερ οτι εγω σας έστειλα)

Τρελαίνομαι όταν πατάς πόδι...

Δημοσ.

Ρε παιδιά προφανώς είχε και έχει όρεξη για flame.Θεωρεί το ότι αναγνωρίζουμε ότι συγκεκριμένες γυναίκες ηθοποιούς ως sexy/όμορφες κτλ κτλ πάει να πει ότι είμαστε κάφροι και κανένας απο εμάς δεν πρόκειται να εκτιμήσει τον άνθρωπο δίπλα του λόγω του θαυμασμού του για την Olivia Wilde ή την Kaley Cuoco ξέρω γω.όποτε το να συνεχίσουμε την άσκοπη αντιπαράθεση δεν έχει καμία απολύτως σημασία!!!!

Δεν ξερω τι ειπωθηκε αλλά αν ισχυει αυτο που λες, τοτε ας την πληροφορησει καποιος οτι men will always be men και οτι αυτα που εχει πλασει στα ονειρα της για το πως ειναι ο αντρας ειναι εκτός πραγματικοτητας.

το θεμα παλικαρε δεν εγκειται στον αν θα σχολιασεις μαζι με την κοπελα σου μια ηθοποιο η μια τραγουδιστρια η οτιδηποτε αλλο ξερω ΄γω... το θεμα ειναι πως δυσκολα θα εκανες μια λιστα με τις πιο σεξυ μαζι με την κοπελα σου οπως επισης... ειναι και ο τροπος με τον οποιο εκφραζεται κανεις, ιδιως οσοι ειστε σε μια σχεση... τωρα να ακους απο το αγορι σου να θαυμαζει τοοοσο πολυ μια αλλη γυναικα...οποιαδηποτε... γνωστη και αγνωστη..ε ειναι καπως για κουδουνια... γιατι ολοι οι ανθρωποι που βρισκονται σε μια σχεση θελουν και κατα τη γνωμη μου πρεπει, να εχουν ολα τα φωτα και τα βλεμματα του συντροφου τους, πανω τους...γιατι αν τα σκορπας δεξια και αριστερα...υστερα ηθελα να ξερα τι θα σου μεινει για το αλλο σου μισο.. μηπως ετσι το προσεγγισα καλυτερα απο οτι πριν?

Θελεις δηλαδη σε μια σχεση να βασιλευει το ψεμα και η υποκρισια?

Αυτο παντα ισχυει ουτως ή αλλως αλλά το δεχεσαι και το επιδιωκεις ως πρεπον ετσι?

Πρεπει να μαθεις οτι υπαρχουν 2 καταστασεις του αντρα:

•Οταν ειναι ερωτευμενος με μια, πχ με την κοπελα του. Τοτε δεν θα εχει ματια για αλλη και οσο διαρκεσει ο ερωτας θα ειναι ετσι. Μετα μολις περασει ο ερωτας παμε στην 2η κατηγορια, ακομα και αν υπαρχει η λεγομενη αγαπη προς τον συντροφο.

•Οταν δεν ειναι ερωτευμενος με καμια. Τοτε αν ειναι με μια κοπελα, αν βγαινει πχ, αν δει μια αλλη ομορφη κοπελα θα την κοιταξει. Και αν του δωθει η ευκαιρια για να κανει κατι παραπανω απο το να την κοιταξει, θα μπει 100% στον πειρασμο και το πιθανοτερο ειναι να γινει το μοιραιο. :-D Μερικοι βεβαια αντιστεκονται. Οχι ομως οτι δεν το θελουν. ;)

Δημοσ.

Νομιζω πως ξεχνάτε τα παιδικά μας χρονια... Επιτρέψτε μου να σας τα θυμίσω:

Yasmine Bleeth-Baywatch

Yasmine-Bleeth.jpg

G45042_b.jpg

Οταν οι σκηνες με απλο τρεξιμο στην παραλια αποτελουν καλλιτεχνικο αριστουργημα. :-D

Ειμαι αραγε τοσο "ρηχος"....? :rolleyes:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλά ε,αν είναι να ξεφύγουμε να μην ξεχάσουμε την wonder woman

wonderwoman.jpg

Και για να μην μείνει παραπονεμένη ας βάλουμε και την λουσίλ

lucyethel_i_love_lucy.png

:wub: :-D ^_^ :wub:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...