Doc1355 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 δεν πειραζει...ειμαι σιγουρη πως οσοι αγαπουν πραγματικα και ειναι πολυ ερωτευμενοι θα με καταλαβουν... σε ευχαριστω ομως για την απαντηση σου! Και ποιός σου είπε οτι εγώ δεν είμαι;
ria.anagnwstou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 κανεις βεβαια!!! απλα επειδη κι εγω ειμαι, και πολυ μαλιστα... θα ελεγα πως για μενα ο καλυτερος ειναι ο φιλος μου... δε ξερω...εσεις οι αντρες τα βλεπετε πολυ διαφορετικα...ολα!!! το να σχολιασεις η ν συζητησεις ποια ειναι η πιο σεξυ ηθοποιος απο σειρα με τους φιλουσ στον φραπε, ειναι οκ αλλα το να πεις μεγαλα λογια και ποσο μαλλον δημοσιως ειναι ψιλοκαφρηλα...δλδ τοσο αναγκη εχεις ρε φιλε να πεις κι εσυ τι γνωμη σου για τη πιο hot γκομενα...δεν ξερω...το βλεπω πολυ αλλιως?... δεν βλεπετε κι εσεις αναλογες απαντησεις απο τις κοπελες σας για αυτο και δεν ξερετε αν ειναι ασχημο η οχι?... δεν ξερω...παντως εγω αν εβλεπα κατι τετοιο θα με πειραζε λιγακι... εσενα? καθολου? Kiss my Ass μωρό μα τι καλος!!!
Doc1355 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 κανεις βεβαια!!! απλα επειδη κι εγω ειμαι, και πολυ μαλιστα... θα ελεγα πως για μενα ο καλυτερος ειναι ο φιλος μου... δε ξερω...εσεις οι αντρες τα βλεπετε πολυ διαφορετικα...ολα!!! το να σχολιασεις η ν συζητησεις ποια ειναι η πιο σεξυ ηθοποιος απο σειρα με τους φιλουσ στον φραπε, ειναι οκ αλλα το να πεις μεγαλα λογια και ποσο μαλλον δημοσιως ειναι ψιλοκαφρηλα...δλδ τοσο αναγκη εχεις ρε φιλε να πεις κι εσυ τι γνωμη σου για τη πιο hot γκομενα...δεν ξερω...το βλεπω πολυ αλλιως?... δεν βλεπετε κι εσεις αναλογες απαντησεις απο τις κοπελες σας για αυτο και δεν ξερετε αν ειναι ασχημο η οχι?... δεν ξερω...παντως εγω αν εβλεπα κατι τετοιο θα με πειραζε λιγακι... εσενα? καθολου? Οκ εγώ θα μιλήσω για εμένα και δεν ξερω τι βλέπουν οι άλλοι και τι όχι.. Προσωπικά λοιπόν την συγκεκριμένη σειρά στην οποία παίζει η κοπέλα που πόσταρα την έβλεπα μαζί με την κοπέλα μου η οποία είχε την ίδια άποψη με εμένα σχετικά με την ομορφιά των γυναικών στην σειρά.. Αυτό σημαίνει οτι δεν ήμουν ερωτευμένος ή οτιδήποτε τέτοιο; Ή μήπως έπρεπε να σκεφτώ ότι της αρέσουν και οι γυναίκες;
ria.anagnwstou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Οκ εγώ θα μιλήσω για εμένα και δεν ξερω τι βλέπουν οι άλλοι και τι όχι.. Προσωπικά λοιπόν την συγκεκριμένη σειρά στην οποία παίζει η κοπέλα που πόσταρα την έβλεπα μαζί με την κοπέλα μου η οποία είχε την ίδια άποψη με εμένα σχετικά με την ομορφιά των γυναικών στην σειρά.. Αυτό σημαίνει οτι δεν ήμουν ερωτευμένος ή οτιδήποτε τέτοιο; Ή μήπως έπρεπε να σκεφτώ ότι της αρέσουν και οι γυναίκες; οχι σωστος...αλλα ολοσωστος...οταν και η κοπελα σου ξερει και συμφωνει με αυτη σου την αποψη και μπραβο σας που εχετε μια ανοιχτη σχεση...σκεψου ομως πως σε αυτο το θεμα υπαρχουν και τυπακια που κανουν κρυφες μαλαγανιεσ...αυτο ειναι καφρηλα η οχι?
Doc1355 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 οχι σωστος...αλλα ολοσωστος...οταν και η κοπελα σου ξερει και συμφωνει με αυτη σου την αποψη και μπραβο σας που εχετε μια ανοιχτη σχεση...σκεψου ομως πως σε αυτο το θεμα υπαρχουν και τυπακια που κανουν κρυφες μαλαγανιεσ...αυτο ειναι καφρηλα η οχι? Τώρα το κατα πόσο είναι μαλαγανιά το να ποστάρεις σε ένα φόρουμ για μία ηθοποιό που σου αρέσει δεν το ξέρω.. Αναλογα πως το βλέπει ο καθένας,εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ άσχημο-κακό το να πεις οτι σου αρεσε η/ο τάδε στην τάδε σειρά! Καφρίλα είναι να κάνεις σαν λιγούρης χωρίς λόγο,αλλα σε καμία περίπτωση το να κάνεις ενα πόστ σχετικό με αυτό το thread δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς το άτομο που είστε μαζί.. Αυτά απο εμένα /offtopic
ria.anagnwstou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Nα προσθέσω και εγώ μία που ξεχάσατε Tabrett Bethell AKA Cara (Legend of the Seeker) βασικα αυτα που λεω σιγουρα δεν πανε για σενα παλικαρε γιατι ξηγεσαι σταρατα! δεν υπερβαλλεις ουτε δινεις την παραμικρη εμφαση σε καποιο σημειο του σωματος της, ουτε αποκαλυπτεις τις κρυφες σου εμμονες οπως καποιοι αλλοι χλεμπουρες και σαλιαρηδες!! χαχα που τη θυμηθηκα αυτην την λεξη? τεσπα, δωσε τα συγχαριτηρια μου στην κοπελα σου γιατι φαινεται πως την εχεις ψηλα! χαρηκα τωρα που υπαρχουν και εξαιρεσεις σε αυτο το παθος του ανδρα με τις γυναικες! εισαι μαστορας ρε!! Τώρα το κατα πόσο είναι μαλαγανιά το να ποστάρεις σε ένα φόρουμ για μία ηθοποιό που σου αρέσει δεν το ξέρω.. Αναλογα πως το βλέπει ο καθένας,εγώ προσωπικά δεν το θεωρώ άσχημο-κακό το να πεις οτι σου αρεσε η/ο τάδε στην τάδε σειρά! Καφρίλα είναι να κάνεις σαν λιγούρης χωρίς λόγο,αλλα σε καμία περίπτωση το να κάνεις ενα πόστ σχετικό με αυτό το thread δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς το άτομο που είστε μαζί.. Αυτά απο εμένα /offtopic ε τοση ωρα σου λεω για το να εισαι λιγουρης... οχι να εισαι αντρας!!!!!! αντε καλο ξημερωμα!
Kasrith Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 το θεμα παλικαρε δεν εγκειται στον αν θα σχολιασεις μαζι με την κοπελα σου μια ηθοποιο η μια τραγουδιστρια η οτιδηποτε αλλο ξερω ΄γω... το θεμα ειναι πως δυσκολα θα εκανες μια λιστα με τις πιο σεξυ μαζι με την κοπελα σου οπως επισης... ειναι και ο τροπος με τον οποιο εκφραζεται κανεις, ιδιως οσοι ειστε σε μια σχεση... τωρα να ακους απο το αγορι σου να θαυμαζει τοοοσο πολυ μια αλλη γυναικα...οποιαδηποτε... γνωστη και αγνωστη..ε ειναι καπως για κουδουνια... γιατι ολοι οι ανθρωποι που βρισκονται σε μια σχεση θελουν και κατα τη γνωμη μου πρεπει, να εχουν ολα τα φωτα και τα βλεμματα του συντροφου τους, πανω τους...γιατι αν τα σκορπας δεξια και αριστερα...υστερα ηθελα να ξερα τι θα σου μεινει για το αλλο σου μισο.. μηπως ετσι το προσεγγισα καλυτερα απο οτι πριν? Δεν είπε κανείς να κάνεις την κοπέλα σου να νιώθει άσχημα μαυτά που λες, αλλα όπως είπε ο Doc, μπορείς άνετα να έχεις μια κουβέντα για της γυναίκες (η τους άντρες, ανάλογα τα γούστα ) αυτών που βλέπεις σε κάποια σειρά/ταινία. Εγώ τυχαίνει και διαφωνώ συνέχεια με γυναίκες για το ποιές διάσημες γυναίκες είναι όμορφες κτλ. Δεν σκορπάς τίποτα δεξιά και αριστερά με την κουβέντα, ίσα ίσα πρέπει να μπορείς να μιλάς με "το άλλο σου μισό" για τα πάντα. Μιας και έχουμε πιάσει τα καραοφτοπικ, σε πειράζει να μας πεις μια ηλικία για να επιβεβαιωσώ μια προαίσθηση? οχι σωστος...αλλα ολοσωστος...οταν και η κοπελα σου ξερει και συμφωνει με αυτη σου την αποψη και μπραβο σας που εχετε μια ανοιχτη σχεση...σκεψου ομως πως σε αυτο το θεμα υπαρχουν και τυπακια που κανουν κρυφες μαλαγανιεσ...αυτο ειναι καφρηλα η οχι? Καφρίλα είναι να έχεις φωτογραφίες κολλημένες στους τοίχους της ντουλάπας σου και να μένεις εκει μέσα 6 ώρες την ημέρα ξερωγω, όχι να εκφράζεις ανοιχτά μια άποψη. Και δεν νομίζω να θεωρείται αυτό, η ανοιχτή κουβέντα, "ανοιχτή σχέση". Let's agree to disagree
ria.anagnwstou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δεν είπε κανείς να κάνεις την κοπέλα σου να νιώθει άσχημα μαυτά που λες, αλλα όπως είπε ο Doc, μπορείς άνετα να έχεις μια κουβέντα για της γυναίκες (η τους άντρες, ανάλογα τα γούστα ) αυτών που βλέπεις σε κάποια σειρά/ταινία. Εγώ τυχαίνει και διαφωνώ συνέχεια με γυναίκες για το ποιές διάσημες γυναίκες είναι όμορφες κτλ. Δεν σκορπάς τίποτα δεξιά και αριστερά με την κουβέντα, ίσα ίσα πρέπει να μπορείς να μιλάς με "το άλλο σου μισό" για τα πάντα. Μιας και έχουμε πιάσει τα καραοφτοπικ, σε πειράζει να μας πεις μια ηλικία για να επιβεβαιωσώ μια προαίσθηση? Καφρίλα είναι να έχεις φωτογραφίες κολλημένες στους τοίχους της ντουλάπας σου και να μένεις εκει μέσα 6 ώρες την ημέρα ξερωγω, όχι να εκφράζεις ανοιχτά μια άποψη. Και δεν νομίζω να θεωρείται αυτό, η ανοιχτή κουβέντα, "ανοιχτή σχέση". Let's agree to disagree μαααλον δεν με πιασατε... ειπα να λες στα φορουμ δλδ δεξια και αριστερα το ποσο πολυ σου αρεσει μια κοπελια ενω στην κοπελα σου λες το αντιθετο η απλα οτι ναι ειναι μια ωραια κοπελα αλλα στην ουσια εσυ μεσα σου να λιωνεις για αυτην!!! σαφως και δεν ειναι κατι κακο να λες την γνωμη σου οταν αυτη ομως δεν προσβαλλει τον ανθρωπο σου και ποσο μαλλον οταν την γνωριζει κι αυτος... τωρα να λεω εγω για εναν τα χιλια μυρια κοπλιμεντα και να παω μετα στον φιλο μου και να του πω ε δεν τρελαινοναι κιολας...σιγα τον αντρα κλπ...δεν ειναι βλακεια? η θα εισαι ειλικρινης η μεινε μονος σου με τις φοτο της ηθοποιου. καταλαβες τι εννοω τωρα? μαααλον δεν με πιασατε... ειπα να λες στα φορουμ δλδ δεξια και αριστερα το ποσο πολυ σου αρεσει μια κοπελια ενω στην κοπελα σου λες το αντιθετο η απλα οτι ναι ειναι μια ωραια κοπελα αλλα στην ουσια εσυ μεσα σου να λιωνεις για αυτην!!! σαφως και δεν ειναι κατι κακο να λες την γνωμη σου οταν αυτη ομως δεν προσβαλλει τον ανθρωπο σου και ποσο μαλλον οταν την γνωριζει κι αυτος... τωρα να λεω εγω για εναν τα χιλια μυρια κοπλιμεντα και να παω μετα στον φιλο μου και να του πω ε δεν τρελαινοναι κιολας...σιγα τον αντρα κλπ...δεν ειναι βλακεια? η θα εισαι ειλικρινης η μεινε μονος σου με τις φοτο της ηθοποιου. καταλαβες τι εννοω τωρα? τι προαισμημα δλδ? οτι ειμαι μικρη και ανοητη? μικρο και αμαθο κοριτσακι? ισως ανωριμη? το 87 ειμαι. μηπως τωρα ειμαι η 25αρα που δεν ειχε σοωαρη σχεση στη ζωη της? σε προλαβα πιστευω ε? γιατι ρε φιλαρακι τι θα καταλαβεις πια απο μια ηλικια? τραγικος!!!
kjtzemis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Εκατσα και ειδα ολες σχεδον οσες προτεινατε. εχω να προσθεσω καποιες ακομη που δεν γινετε να μη ειναι στην λιστα. Σελιν (Underworld) Jessica Alba (into the blue 1) Angelina Jolie (σε ολα τα εργα της ) Olivia Wilde (δεν την εχω δει σε κανενα εργο,ειδα εδω καποιες φωτογραφιες της και την ερωτευτηκα η κοπελα ειναι θεα ) Eva Mendez (2fast 2furious) και πολλες αλλες που δεν μου ερχοντε αυτη την στιγμη στο μυαλο.
Kasrith Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 τωρα να λεω εγω για εναν τα χιλια μυρια κοπλιμεντα και να παω μετα στον φιλο μου και να του πω ε δεν τρελαινοναι κιολας...σιγα τον αντρα κλπ...δεν ειναι βλακεια? η θα εισαι ειλικρινης η μεινε μονος σου με τις φοτο της ηθοποιου. καταλαβες τι εννοω τωρα? Χμμ, δεν νομίζω να λιώνει κανείς σε τέτοιον βαθμό με την ηθοποιό που πόσταρει μια φωτογραφία ξερωγω, πόσο μάλλον εαν ερωτηθεί απο την δικιά του κοπελιά να πει "όχι μωρε σιγά το μπάζο, σαν εσένα καμία". Ασφαλώς κατι τέτοιο, εντελώς ψεύτικο γενικότερα δείχνει μια μη υγιές σχέση. Εκατσα και ειδα ολες σχεδον οσες προτεινατε. και πολλες αλλες που δεν μου ερχοντε αυτη την στιγμη στο μυαλο. Μόνο που καμία απ αυτές δεν είναι απο σειρά (με βάση της παρενθέσεις σου)
kjtzemis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μόνο που καμία απ αυτές δεν είναι απο σειρά (με βάση της παρενθέσεις σου) ουπς δεν ειχα δει οτι ηταν αποκλειστικα για σειρα, ε καλα νταξει δεν πειραζει μωρε
ria.anagnwstou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Χμμ, δεν νομίζω να λιώνει κανείς σε τέτοιον βαθμό με την ηθοποιό που πόσταρει μια φωτογραφία ξερωγω, πόσο μάλλον εαν ερωτηθεί απο την δικιά του κοπελιά να πει "όχι μωρε σιγά το μπάζο, σαν εσένα καμία". Ασφαλώς κατι τέτοιο, εντελώς ψεύτικο γενικότερα δείχνει μια μη υγιές σχέση. Μόνο που καμία απ αυτές δεν είναι απο σειρά (με βάση της παρενθέσεις σου) μαλλον δεν διαβαζεις καλα η δεν διαβαζεις ολα τα σχολια αυτων που απαντανε στο tread!!! ... ο ενας λεει οτι ειναι το μεγαλυτερο θαυμα ο αλλος οτι λιωνει σε φοτο στο google, αλλα κατα τα αλλα κανεις δεν ειναι λιγουρης..αχαχα καλο κι αυτο βραδιατικα! εννοειται πως δεν θα πει την κοπελα του καλυτερη απο ολες αν ειναι ψεμα...αν ομως αυτος την θεωρει? εσυ αποκλειται να εισαι το νουμερο ενα στα ματια της δικιας σου? θα σε χαλουσε? για μενα ο φιλος μου ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει..για μενα ομως! θα ηταν ωραιο να σκεφτοσασταν κι εσεις καπως ετσι... μια υγειης σχεση χτιζεται με την ειλικρινεια και τον σεβασμο... και υστερα ερχονται η αγαπη και εμπιστοσυνη και αλλα πολλα. γιατι δλδ αυτη που βγαινει στο γυαλι να ειναι καλυτερη απο μια που δεν βγαινει??? απλα δεν εκτιμουμε αυτο που εχουμε διπλα μας και κανουμε πραγματα χωρις να σκεφτουμε...αστο ειναι μεγαλο θεμα και ειμαι και η μονη γυναικα...οποτε δεν εχω ελπιδες... τεσπα...αντε καληνυχτα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 εχω να προσθεσω καποιες ακομη που δεν γινετε να μη ειναι στην λιστα. Σελιν (Underworld) seriously? ούτε καν το όνομα της ηθοποιού?
Kasrith Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 μαλλον δεν διαβαζεις καλα η δεν διαβαζεις ολα τα σχολια αυτων που απαντανε στο tread!!! ... ο ενας λεει οτι ειναι το μεγαλυτερο θαυμα ο αλλος οτι λιωνει σε φοτο στο google, αλλα κατα τα αλλα κανεις δεν ειναι λιγουρης..αχαχα καλο κι αυτο βραδιατικα! εννοειται πως δεν θα πει την κοπελα του καλυτερη απο ολες αν ειναι ψεμα...αν ομως αυτος την θεωρει? εσυ αποκλειται να εισαι το νουμερο ενα στα ματια της δικιας σου? θα σε χαλουσε? για μενα ο φιλος μου ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει..για μενα ομως! θα ηταν ωραιο να σκεφτοσασταν κι εσεις καπως ετσι... μια υγειης σχεση χτιζεται με την ειλικρινεια και τον σεβασμο... και υστερα ερχονται η αγαπη και εμπιστοσυνη και αλλα πολλα. γιατι δλδ αυτη που βγαινει στο γυαλι να ειναι καλυτερη απο μια που δεν βγαινει??? απλα δεν εκτιμουμε αυτο που εχουμε διπλα μας και κανουμε πραγματα χωρις να σκεφτουμε...αστο ειναι μεγαλο θεμα και ειμαι και η μονη γυναικα...οποτε δεν εχω ελπιδες... τεσπα...αντε καληνυχτα! Μου φαίνεται ότι κάπου έχεις μπερδέψει το "ποιο ωραία/σέξι ηθοποιός" με την γυναίκα που θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου δίπλα της. Άλλο να θεωρώ την κοπελιά μου ότι καλύτερο για μένα όπως λες, και άλλο να λέω ότι η 13 ας πούμε είναι η ποιό ωραία γυναίκα σε σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης έβερ, είναι σούπερ ουαου και την ονειρεύομαι τα βράδια. Και αυτό που λες για την ειλικρίνεια και τον σεβασμό που ακριβώς διαφωνεί μαυτό που λεω εγώ τόσα ποστς τώρα? seriously? ούτε καν το όνομα της ηθοποιού? Kate Beckinsale-Kasrith. Εαν έπαιζε σε σειρά θα το κλειδώναμε το insomnia όλο, δεν θα υπήρχε λόγος για κουβέντα period.
kjtzemis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 seriously? ούτε καν το όνομα της ηθοποιού? Kate Beckinsale στο underworld ειναι ολα τα λεφτα, respect
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα