Kasrith Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Μιλάμε για πολύ H Milano ήταν γυναικάρα στο Charmed.
TheELF Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω για εσένα kasrith αλλά εμένα 2 χρόνια με πατάει το κορίτσι,όταν την πρώτο έβλεπα την σειρά πρέπει να ήμουν περίπου ίδια ηλικία που είχε αυτή στην σειρά,οπότε...
Kasrith Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω για εσένα kasrith αλλά εμένα 2 χρόνια με πατάει το κορίτσι,όταν την πρώτο έβλεπα την σειρά πρέπει να ήμουν περίπου ίδια ηλικία που είχε αυτή στην σειρά,οπότε... Χαχα ναι ρε πλάκα κάνω. Απλά όλες οι φώτο είναι τάπα μικρούλες γιαυτό το είπα
TheELF Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Και μια που το έφερε η κουβέντα ο pedobear και η Selena Gomez από το waverly place είναι σε πολύ καλό δρόμο Α,ξέχασα (ντροπή μου) μια από της καλύτερες η Jeri Ryan η seveneleven από το Star Trek: Voyager Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2012 από TheELF
antonl Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 [...] Α,ξέχασα (ντροπή μου) μια από της καλύτερες η Jeri Ryan η seveleleven από το Star Trek: Voyager [...] Σιγά μην είναι και η nine eleven :Ρ Seven of Nine
ria.anagnwstou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 αχαχαχαχα!!! θα ΄θελα να ήμουν από μιά μεριά να έβλεπα τα πρόσωπα από τα γκομενάκια σας όταν θα δούν τι απάντησε ο πολυαγαπημένος τους σύντροφος!!! Τα καημένα τα γκομενάκια σας...κι αυτά που νόμιζαν ότι όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι σκεφτεστε ΜΟΝΟΝ αυτές!!! αχαχαχχα ελειηνοί!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 αχαχαχχα ελειηνοί!!!
Kasrith Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 lowut? Γιατί με την γκόμενα/τον γκόμενο δηλαδή δεν μιλάς ποτέ για άλλους? Πχ αν δεις καμια ταινία απαγορεύεται να κοιτάξεις την μοντέλα ηθοποιό που παίζει και να την σχολιάσεις ξερωγω....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 μην κολλάς σε λεπτομέρειες...
skiabox Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 αχαχαχαχα!!! θα ΄θελα να ήμουν από μιά μεριά να έβλεπα τα πρόσωπα από τα γκομενάκια σας όταν θα δούν τι απάντησε ο πολυαγαπημένος τους σύντροφος!!! Τα καημένα τα γκομενάκια σας...κι αυτά που νόμιζαν ότι όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι σκεφτεστε ΜΟΝΟΝ αυτές!!! αχαχαχχα ελειηνοί!!! Kiss my Ass μωρό
ria.anagnwstou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 lowut? Γιατί με την γκόμενα/τον γκόμενο δηλαδή δεν μιλάς ποτέ για άλλους? Πχ αν δεις καμια ταινία απαγορεύεται να κοιτάξεις την μοντέλα ηθοποιό που παίζει και να την σχολιάσεις ξερωγω.... το θεμα παλικαρε δεν εγκειται στον αν θα σχολιασεις μαζι με την κοπελα σου μια ηθοποιο η μια τραγουδιστρια η οτιδηποτε αλλο ξερω ΄γω... το θεμα ειναι πως δυσκολα θα εκανες μια λιστα με τις πιο σεξυ μαζι με την κοπελα σου οπως επισης... ειναι και ο τροπος με τον οποιο εκφραζεται κανεις, ιδιως οσοι ειστε σε μια σχεση... τωρα να ακους απο το αγορι σου να θαυμαζει τοοοσο πολυ μια αλλη γυναικα...οποιαδηποτε... γνωστη και αγνωστη..ε ειναι καπως για κουδουνια... γιατι ολοι οι ανθρωποι που βρισκονται σε μια σχεση θελουν και κατα τη γνωμη μου πρεπει, να εχουν ολα τα φωτα και τα βλεμματα του συντροφου τους, πανω τους...γιατι αν τα σκορπας δεξια και αριστερα...υστερα ηθελα να ξερα τι θα σου μεινει για το αλλο σου μισο.. μηπως ετσι το προσεγγισα καλυτερα απο οτι πριν?
Doc1355 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 το θεμα παλικαρε δεν εγκειται στον αν θα σχολιασεις μαζι με την κοπελα σου μια ηθοποιο η μια τραγουδιστρια η οτιδηποτε αλλο ξερω ΄γω... το θεμα ειναι πως δυσκολα θα εκανες μια λιστα με τις πιο σεξυ μαζι με την κοπελα σου οπως επισης... ειναι και ο τροπος με τον οποιο εκφραζεται κανεις, ιδιως οσοι ειστε σε μια σχεση... τωρα να ακους απο το αγορι σου να θαυμαζει τοοοσο πολυ μια αλλη γυναικα...οποιαδηποτε... γνωστη και αγνωστη..ε ειναι καπως για κουδουνια... γιατι ολοι οι ανθρωποι που βρισκονται σε μια σχεση θελουν και κατα τη γνωμη μου πρεπει, να εχουν ολα τα φωτα και τα βλεμματα του συντροφου τους, πανω τους...γιατι αν τα σκορπας δεξια και αριστερα...υστερα ηθελα να ξερα τι θα σου μεινει για το αλλο σου μισο.. μηπως ετσι το προσεγγισα καλυτερα απο οτι πριν? Μπα..
ria.anagnwstou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μπα.. δεν πειραζει...ειμαι σιγουρη πως οσοι αγαπουν πραγματικα και ειναι πολυ ερωτευμενοι θα με καταλαβουν... σε ευχαριστω ομως για την απαντηση σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα