xavier Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Hannah Ware - Boss Taylor Cole - The Event Adrian Palicki - Friday Night Lights Cobbie Smulders - How I met Your mother Shara Shahi - Life Blake Lively - Gossip Girl Natalie Dormer - Tudors - Game Of Thrones Rosy Byrne - Damages Amy Acker -Dollhouse-Angel Ali Larter - Heroes Morena Baccarin,Jewel Staite,Lizzy Caplan,Deborah Ann Woll,Anna Friel,Kristen Bell,Emmanuelle Chriqui, τα κοριτσια στο chuck, η ζηνα στα νιατα της και αρκετες αλλες που ξεχναω
Ahigh_forvalue Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 jenifer aniston πανω απο ολες..μετα lisa edelstein,Evangeline Lilly και alison brie.. μετα απο κει το χαος.. οσο για την olivia wilde υπερτημημενη..(ξερω θα με μισησουν πολυ..αλλα γουστα ειναι αυτα..)
firewalker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 0. Emily Deschanel (Bones) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
Kasrith Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 jenifer aniston πανω απο ολες..μετα lisa edelstein,Evangeline Lilly και alison brie.. μετα απο κει το χαος.. οσο για την olivia wilde υπερτημημενη..(ξερω θα με μισησουν πολυ..αλλα γουστα ειναι αυτα..) Ποιο πολύ μου κακοφαίνεται το Aniston>all παρα το υπερτημημένη η Wilde
@X@ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μερικές που μου έρχονται τώρα στο μυαλό..Ονόματα δεν γνωρίζω..Η 13 και η ξανθιά πριν την 13 του House, η E.Lilly του lost (αυτηνής το ξέρω ), η κοκκινομάλλα busty απ'το Mad Men , η γυναικάρα Άτια απτο Rome , Cuoco απο bing bang... οι υπόλοιπες 4 για να συμπληρωθεί το τοπ10 , απ'το Spartacus!
kurokokoro Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Χωρίς να είναι με κάποια συγκεκριμένη σειρά προτίμισεις... Kaley Cuoco : The Big Bang Theory Melissa Rauch : The Big Bang Theory Anna Torv : Fringe Courtney Cox : Friends Lisa Edelstein : House MD Miracle Laurie : Dollhouse Aυτές δεν βγάζουν δεκάδα....αλλά είναι οι πρώτες που μου ήρθαν στο μυαλό
taroutatsou Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Που είναι η Ναταλία μου; Γιατί δεν την πόσταρε κανείς;!
Moderators Praetorian Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Παίζει σε σειρά η Portman;
skiabox Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Ακόμα ένα μωρό : Phoebe Tonkin : The Secret Circle
taroutatsou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Παίζει σε σειρά η Portman; Έχει παίξει σε ένα επεισόδιο του Sesame Street... Eπίσης... EMMY ROSSUM
gavros10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Olivia Wilde AKA "Thirteen" (House MD) να το, να το το εγκεφαλικο ερχεται τι κουκλαρα που ειναι ρε γαμωτο...
weber122 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 με αρρωστήσατε πρωινιάτικα με την Olivia Wilde. μία ώρα έλιωσα στις φωτογραφίες της στο google
gavros10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 στο tron legacy που επαιζε ηταν απλα απολαυστικη. θα ξαναβλεπα την ταινια μονο για αυτη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Έχει παίξει σε ένα επεισόδιο του Sesame Street... προφανώς δεν μιλάμε για guest εμφανίσεις αλλά για "μόνιμο" προσωπικό... anyway... Kristen Bell- Veronica Mars τα μωρά του One Tree Hill... Sophia Bush, Hilarie Burton etc
liakos18 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Σοβαρά τώρα, κανένας;;;; Sofia Vergara - Modern Family
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα