tr3quart1sta Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Sarah Walker (Chuck) Rachel Green (Friends) Rita Bennett (Dexter) 13 (House) Elaine Benes (Seinfeld) Lisa Cuddy (House) Sara Tancredi (Prison Break) Daenerys Targaryen (Game of Thrones) Kelly Bundy (Married with children) Lois Griffin (Family Guy) ε ναι...
Doc1355 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Nα προσθέσω και εγώ μία που ξεχάσατε Tabrett Bethell AKA Cara (Legend of the Seeker)
παπι Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Αννα Δημητριεβιτς (με λενε Βαγγελη) [/σποιλερ]
Ahigh_forvalue Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Αννα Δημητριεβιτς (με λενε Βαγγελη) [/σποιλερ] πωωωωω..δεν την ξερω..αλλα αυτο που βλεπω μου αρεσει..
bluesattack Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) 1.Julie Benz AKA "Rita Bennett" (Dexter) 2.Peta Wilson AKA ''Nikita'' (La Femme Nikita) 3.Gillian Anderson AKA ''Dana Scully '' (x-files) 4.Erin Cummings AKA ''sura'' (Spartacus) 5.Kaley Cuoco AKA "Penny" (The Big Bang Theory) 6.Melinda Clarke AKA ''Julie Cooper'' (The O.C.) 7.Mary-Louise Parker AKA ''Nancy Botwin''(weeds) 8.Sarah Michelle Gellar AKA ''Buffy Summers''(Buffy the Vampire Slayer) 9.Eva Longoria AKA ''Gabrielle Solis''(Desperate Housewives) 10.... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2011 από bluesattack
Kasrith Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Lana Kane (και πολλές άλλες guest παρουσίες) (Archer) Yuuuup
sofistis09 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μιάς και είδα Cuddy στη λίστα, θεωρώ ότι δεν μπορούμε να αφήσουμε εκτός την Olivia Wilde από την ίδια σειρά. Μιλάμε είναι απίστευτα όμορφη σε ότι κι αν έχει παίξει. Αυτό το χαμόγελο υπόσχεται πολλά...
Rabican Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 1.Kat Dennings (Max Black) @ 2 broke girls 2.Christina Hendricks (Joan Harris) @ Mad Men 3.Jennifer Love Hewitt (Melinda Gordon) @ Ghost Whisperer 4.Pamela Anderson (CJ) @ Baywatch Kaley Cuoco (Penny) @ Big Bang Theory Elisha Cuthbert (Kim Bauer) @ 24 Jennifer Anniston (Rachel Green) @ Friends καπου εκει φουλαρει η λιστα μου... οι πρωτες 4 αυστηρα με προτιμηση. οι αλλες οπως να ναι...δεν νομιζω να υποψιαζεται κανεις οτι μ αρεσουν οι πληθωρικες ηθοποιοι;;; ΟΧΙΙΙΙ!!
benign Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μπραβο Killik τεκνατζη! Ειναι οντως πολυ γλυκια και μου αρεσει ο τροπος που σουφρωνει τα χειλη της στο Dr.Who οταν ειναι δυσαρεστημενη με κατι.
barrcode Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Antonia Thomas aka alisha απο misfits. Γλυκα και κ@βλ@ ταυτοχρονα
Kassandros Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Sexiest dead person!!! αβγαβγ Alexandra Breckenridge - American Horror Story
dismemberer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μπραβο Killik τεκνατζη Ειναι οντως πολυ γλυκια και μου αρεσει ο τροπος που σουφρωνει τα χειλη της στο Dr.Who οταν ειναι δυσαρεστημενη με κατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα