Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φορουμ!

χρειζομαι βοηθεια στο να αποφασισω για το ποιο θα ναι το νεο μου κινητο..

τους τελευταιους 3μηνες εχω το samsung wave s8500, δε λεω, πολυ καλο, με τελεια ποιοτητα κατασκευης κτλ αλλα απεδειχθει πως σαν user εχω αναγκη απο ενα πιο "παραμετροποιησιμο" OS..επομενως ασχολουμαστε μονο με android..

Η 1η μου επιλογη λοιπον, για την οποια "εγκρινει" η εποχη μας, ειναι η οικομικοτερη λυση δηλ το xperia neo V απο τηvodafone στα 199Ε. Πηγα το ειδα απο κοντα, μου αρεσε και πολυ μαλιστα. Ειδα πως σιγα σιγα βγαινουν αρκετα για αυτο απτους devs στο xda, εχει και την δυνατοτητα για official ICS..δηλαδη ολα καλα και με μια χαρα specs!

H 2η μου επιλογη ειναι το LG optimus 2x..κοιταξα skroutz ειδα πολυ καλη τιμη στα 308 αν θυμαμαι καλα (συν τα οποια μετοφορικα)..δεν το εχω δει απο κοντα, αλλα εχω δουλεψει το optimus black και μπορω να φανταστω ενα γρηγοροτερο και βελτιωμενο black..αυτο που με χαλασε στην LG ειναι η υποστυριξη οσον αφορα τα updates και η μπαταρια του black..ξεφορτιζε γ ι α π λ α κ α..

Η 3η μου επιλογη ειναι το Motorola Defy+.. απλα μαρεσει!

ειμαι και του βουνου και της εξοχης ρε παιδι μου και θα μαρεσε να μην εχω και συνεχεια το νου μου μη βρεξει και νυσταξει το κινητακι..απο specs και αυτο μια χαρα ειναι αλλα δεν βλεπω να προσφερει κατι ουσιαστικο παραπανω απο το neo V με μια καλη θηκη. αλλα ειναι κουκλακι

βασει του οτι θελωαπο ενα κινητο τα εξης:

1)οθονη -->Min=3,5'' Max=4,00''

2)καλη καμερα (πχ ηκαμερα του huawei με αυτη του galaxy s αν και 5αρες και οι δυο εχουν μεγαλη διαφορα)

3)καλη αυτονομια(οσο γινεται δηλαδη...ισως για καποια συγκεκριμενα κινητα να ξερετε πωςυπαρχουν roms & kernels με

πολυ καληδιαχειριση της μπαταριας )

4)να μπορει ναανταπεξελθει στις απαιτησεις των εφαρμογων του market για ενα χρονοτουλαχιστον..

5)να εχειυποστηριξη απο devs με roms κτλ

ποιο θα διαλεγατε και γιατι?

post-218943-0-65886500-1322018550_thumb.jpg

post-218943-0-20263100-1322018556_thumb.jpg

post-218943-0-82914300-1322018559_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν εχεις σκοπο να το τρελανεις στο "μαγειρεμα" παρε το LG.

Αν σου αρεσε το Sony περισσοτερο απ ολα τοτε παρε αυτο. Τα κινητα της Sony ειναι ερκετα αξιοπιστα. Απο roms δεν ξερω τι παιζει μιας και ειναι σχετικα καινουργιο.

Το "ντεφι" το αφηνω ασχολιαστο.. :)

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα να πηγαινεε για το LG μιας και ειναι δυπυρινο και εχει και καλη υποστηριξη απο τους developers. Μετα σε κατι που θα ευχαριστηθεις το "μαγειρεμα" ειναι το Nexus S αλλα τα 30€ διαφορα του με το LG δεν ειναι αρκετα για εναν πυρινα λιγοτερο.

Δημοσ.

Είναι δυνατόν να προτείνεται το Nexus S για μαγειρέματα;

Galaxy S και Galaxy S II είναι τα πρώτα κινητά στον τομέα αυτό!

Αθεράπευτοι.... τσ τσ τς...angry.gif

Δημοσ.

Για την τιμή την οποία αναφέρεις θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το motorola atrix.

Πάρα πολύ καλή συσκευή σε αυτή την τιμή και την θεωρώ καλύτερη επιλογή σε σχέση με τις συσκευές που έχεις επιλέξει.

Δεν ξέρω τι υποστήριξη έχει από developers αλλά θεωρώ ότι είναι ένα κλικ παραπάνω από τα υπόλοιπα στους υπόλοιπους τομείς.

Δημοσ.

Είναι δυνατόν να προτείνεται το Nexus S για μαγειρέματα;

Galaxy S και Galaxy S II είναι τα πρώτα κινητά στον τομέα αυτό!

Αθεράπευτοι.... τσ τσ τς...angry.gif

Φίλε μπορείς να μην αρπάζεσαι όποτε ακούς για Nexus S; Συγνώμη που αυτό έχω και δεν σκέφτηκα το Galaxy S εκείνη την στιγμή. Δεν λέω φανταστικό κινητό αλλά επίσημα δεν το βλέπω να παίρνει το ICS οπότε μάλλον θα μείνει λιγάκι πίσω. Σκέψου τώρα είναι το SII σε λίγο καιρό το SIII οπότε δεν μου φαίνεται και τόσο καλή επιλογή τώρα. Γνώμη μου πάντα και εικασίες μου!

Δημοσ.

Φίλε μπορείς να μην αρπάζεσαι όποτε ακούς για Nexus S; Συγνώμη που αυτό έχω και δεν σκέφτηκα το Galaxy S εκείνη την στιγμή. Δεν λέω φανταστικό κινητό αλλά επίσημα δεν το βλέπω να παίρνει το ICS οπότε μάλλον θα μείνει λιγάκι πίσω. Σκέψου τώρα είναι το SII σε λίγο καιρό το SIII οπότε δεν μου φαίνεται και τόσο καλή επιλογή τώρα. Γνώμη μου πάντα και εικασίες μου!

offtopic mode

Eνω το Nexus S που ειναι περιπου ΙΔΙΟ με το galaxy S και οτι διαφορες εχουν ειναι λογω ελλειψεων του Nexus, ειναι πιο καλη επιλογη ε?

Στο μεταξυ το επιχειρημα οτι το galaxy S δεν ειναι καλη επιλογη επειδη υπαρχει το Galaxy S2, και καποια στιγμη θα βγει και το 3 σπαει κοκκαλα. Το nexus που ειναι χειροτερο ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ειναι πιο καλη επιλογη κατα τη γνωμη σου ομως. Στο μεταξυ ο topic starter δεν εχει το nexus S αναμεσα στις επιλογες του (το οποιο δεν ειναι καλυτερο τηλεφωνο απο αυτο το Lg για παραδειγμα), οποτε ευχαριστουμε για την προσφορα σου στο τοπικ:P

Εχετε παρει μια καραμελα με το nexus και την κανετε bot-copy paste σε οποια thread ανοιγει κανεις για αναζητηση κινητου, νυσαφι.

On topic, εγω θα επαιρνα το Sony Ericson λογω value for money και γιατι εχει ωραιο σχεδιασμο. Αν κυνηγουσα απλα το καλυτερο και μου περισευαν λεφτα, τοτε το LG.

Δημοσ.

Φίλε μπορείς να ξεκολλήσεις με τo Nexus S και την ICS;

Δες ξανά και ξανά την υπογραφή μου για να δεις πως οι διαφορές που κάνουν το Galaxy S καλύτερο είναι στο hardware και όχι στο software.

Άντε να ξεκολλάμε σιγά σιγά...

Το Galaxy S ήδη τρώει παγωτάκι...

Δημοσ.

Δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω σε κανέναν από τους δύο σας γιατί είμαστε ήδη offtopic από την στιγμή που στα χρήματα που λέει ο φίλος μας είναι σαφώς καλύτερη επιλογή το Optimus 2X σε με το Galaxy και πόσο μάλλον και το Nexus!

Δημοσ.

Μα κανεις να μην αναφερει οτι αμα παρει το Optimus θα φορτιζει το κινητο του σχεδον καθε μερα..ειπαμε γαμαει το κινητο,ταχυτατο κτλπ αλλα οχι και να εχει ξεφτιλα μπαταρια.

Δημοσ.
να μην εχω και συνεχεια το νου μου μη βρεξει και νυσταξει

εννοείς μη βρέξει και μη στάξει. :mrgreen:

in other news, θα ξαναγόραζα το optimus 2x. Είτε με stock 2.3 είτε με Cyanogenmod, πετάει.

H μπαταρία του διαρκεί όπως σε όλα τα smartphones. Δεν έχω κανένα παράπονο.

Δημοσ.

Ποσο σου κραταει δλδ? γιατι του φιλου μου καθε δευτερη μερα το φορτιζει..ναι ειναι λιγο σχετικο λογο χρησης αλλα μεσο ορο νομιζω οτι ισχυει οτι καιει πολυ μπαταρια...

Δημοσ.

Γιατι?

Για ολα τα smartphone,

σχεδον μια μερα (και κατι ψιλα μπορει...) δεν αντεχει η μπαταρια τους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...