Toudor14 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Εχω το iphone 4 και εδώ και καιρό δέχομαι ανεπι8υμητες κλήσεις είτε απο άγνωστους αρι8μούς αλλά και από αποκρύψη.Μιλάμε για βροχή κλήσεων,όχι αστεία!! Περίπου στις 30-40 την ημέρα και κάθε μέρα.. Το να ενεργοποιήσω την υπηρεσία των ανεπιθύμητων κλήσεων δε με συμφέρει διότι είναι 5e το 15θήμερο. Να αλλάξω αρι8μό δε μπορώ λόγω δουλειάς και λόγω συμβολαίου. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο app που να κατεβάσω με οποιαδήποτε τιμή έτσι ώστε να μπορώ να μπλοκάρω τις αποκρύψεις και οποιους αρι8μούς περνάω στη λίστα .. Έχω ακουστα για μία εφαρμογή το iblack-list ,ωστόσο,ξέρω πως θα πρέπει να είναι το iphone "σπασμένο" για να την κατεβάσω.. Υπάρχει κάτι για μή-σπασμένο iphone ή αναγκαστικά θα πρέπει να του κάνω jailBreak για να βρω την υγειά μου ?? Επαναλαμβάνω πως δε με νοιάζει το κόστπς της εφαρμογής,αρκει να υπάρχει κάτι .. Υγ¨ Είναι κάποιες συσκευές(της αδερφης μου για παραδειγμα) που αν και φθηνιάρικες,υποστηρίζουν απο τη μαμα τους αυτη την υπηρεσία.. Το 8έμα είναι πως ούτε συσκευή προτί8εμαι να αλλάξω γιατι το iphone μου είναι απαραίτητο και στη δουλεία μου και στη ρουτίνα μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Jailbreak και iBlacklist ειναι η λυση, οπως πολυ σωστα αναφερεις.Και θα βρεις την ησυχια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 υπαρχει μια εφαρμογη στα τοπ επι πληρωμη που λεει πως κανει αυτο το πραγμα. ΜΗΝ την κατεβασεις καθως ειναι μουφα. Μαλιστα αν δεις τα σχολια, εχουν μπει οι δημιουργοι με ψευτικους λογαριασμους, και μιλανε με πολυ καλα λογια για την εφαρμογη, τα οποια ειναι απλη και κακη μεταφραση απο google translate. Το αναφερω απλα και μονο επειδη ψαχνεσαι, μην την πατησεις και την κατεβασεις.Η κλειστη λογικη του λειτουργικου δεν αφηνει περιθωρια για παρεμβαση σε τετοιο επιπεδο δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Η κλειστη λογικη του λειτουργικου δεν αφηνει περιθωρια για παρεμβαση σε τετοιο επιπεδο δυστυχως. Αυτο. Και γι αυτο χρειαζεσαι το jailbreak στην προκειμενη περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toudor14 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ και τους 2 σας. ¨οσο για την εφαρμογη που λες,το προσεξα και γω καθώς διαβασα τα σχόλια στα ratings .. Εχουν κάνει κόμεντς οι ιδιοι σε φθηνές μεταφράσεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα