Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλωα να μεταφέρω τα windows απο το κύριο σκληρό δίσκο του υπολογιστή μου στον 2ο που έχω γιατί ο πρώτος είναι έτοιμος να παραδώσει πνεύμα περίπου 19% bad sectors.

Μπορεί να γίνει με κάποιο τρόπο αυτή η μεταφορά? Δηλαδή αν κάνω drag and drop οτιδήποτε περιέχει ο 1ος σκληρός στον 2ο και τον αφαιρέσω, μόλις πάω να ανοίξω το pc θα τρέξουν κανονικά ή είναι μλκία αυτό που σκέφτηκα?

Δημοσ.

Θα το κανεις με το acronis true image. Ειναι παρα πολυ ευκολο.

επειδη με ενδιαφερει και εμενα κατι αναλογο

θα ηθελα να ρωτησω τον φιλο πως ακριβως γινετε αυτο?

εχω ενα δευτερο σκληρο δισκο αδειο και θελω να τον βαλω στον υπολογιστη και να ξεκινανε απο αυτον τα windows 7.( να καταργησω δλδ τον πρωτο σκληρο μιας και ειναι ετοιμος )

με το συγκεκριμενο προγραμμα γινετε αυτο ή πρεπει να κανω κανονικα εγκατασταση με cd των windows και μετα να περναω τους drivers ( εν ολγοις κανονικο φορματ) κτλ κτλ??

Δημοσ.

Απλά το τρέχεις,διαλέγεις το disk clone και του λες ποιος είναι ο αρχικός και ποιος είναι ο «στόχος»,προσοχή εδώ.Επίσης ο,τι υπάρχει στον «στόχο» θα εξαφανιστεί.

Αναλόγως σε ποιο σημείο είναι τα bad sector ενδέχεται να πάρει πάρα πολύ ώρα για να τελειώσει και ίσως να μην τα καταφέρει και ποτέ.

Μιας και αντιγράφονται όλα ένα προς ένα(τα sector μαζί με τα bad δηλαδή) ακόμα και μετά τον κλονισμό μπορεί να μην τρέχουν όλα σωστά και σίγουρα θα πρέπει να τρέξετε τουλάχιστον ένα checkdisk για να φύγουν η αναφορές στα bad sector του προηγούμενου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...