predator Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 εχω ενα παλιο laptop της lg, που ειχε κυκλοφορησει επι windows xp. θελω να του βαλω windows 7 αλλα δεν δουλευει με τιποτα η καρτα γραφικων του, μια ATI mobility radeon x1400. ενω την βλεπει (δεν γραφει δηλαδη στο device manager generic vga adapter αλλα κανονικα x1400) δεν παιζει με τιποτα ειμαι κολλημενος σε αναλυση vga. επισημα drivers απο την lg δεν υπαρχουν , εχει σταματησει το support εδω και αρκετα χρονια, και οι drivers της ATI δεν παιζουν. δοκιμασα και το mobilitymodder tool αλλα καμια τυχη. στο device manager εν το μεταξυ μου δειχνει This device cannot find enough free resources that it can use. If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system. (Code 12) υπαρχει λυση η αναγκαστικα μενω με windows xp?
ss13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 εχω ενα παλιο laptop της lg, που ειχε κυκλοφορησει επι windows xp. θελω να του βαλω windows 7 αλλα δεν δουλευει με τιποτα η καρτα γραφικων του, μια ATI mobility radeon x1400. ενω την βλεπει (δεν γραφει δηλαδη στο device manager generic vga adapter αλλα κανονικα x1400) δεν παιζει με τιποτα ειμαι κολλημενος σε αναλυση vga. επισημα drivers απο την lg δεν υπαρχουν , εχει σταματησει το support εδω και αρκετα χρονια, και οι drivers της ATI δεν παιζουν. δοκιμασα και το mobilitymodder tool αλλα καμια τυχη. στο device manager εν το μεταξυ μου δειχνει This device cannot find enough free resources that it can use. If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system. (Code 12) υπαρχει λυση η αναγκαστικα μενω με windows xp? Για ακολούθησε αυτό http://superuser.com/questions/40208/hardware-id-on-device-manager και πες μας τους κωδικούς !!
predator Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 PCI\VEN_1002&DEV_7145&SUBSYS_005F1854&REV_00 PCI\VEN_1002&DEV_7145&SUBSYS_005F1854 PCI\VEN_1002&DEV_7145&CC_030000 PCI\VEN_1002&DEV_7145&CC_0300
JIMBOAthens Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Win7 και ATI mobility radeon x1400 σε laptop. Aπλά έμπλεξες. Είχα ασχοληθεί πολύ καιρό με το συγκεκριμένο πρόβλημα και δεν είχα βρει λύση ούτε εγώ ούτε ο περισσότερος κόσμος στο net. Πολύ φοβάμαι ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει λύση και μένεις με ανάλυση VGA...
cabdik Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 για κανε μια ερωτηση εδω, ισως εχει καποια λυση!
sintalkas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Για κατέβασε τους από εδώ ίσως να παίξουν απλά έχει τρομερά αργό κατέβασμα! http://www.x-drivers.com/catalog/drivers/video_cards/companies/amd/models/mobility_catalyst/index.html
predator Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 τους δοκιμασα αλλα μια απο τα ιδια. να το παρω αποφαση οτι το laptop αυτο ειναι αναγκαστικα xp only?
cabdik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 επικοινωνησες εκει που σου ειπα? αν δεν εχει αυτος λυση, τοτε 99% δεν εχει κανενας!
predator Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 οχι πρεπει να κανω account για να ποσταρω και δε θελω μονο και μονο για 1 ποστ. αν εχεις εσυ και μπορεις κανε τη καλη και ρωτα.
predator Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 κατι πρεπει να παιζει με τα irq, μαλλον απο οτι βλεπω εχει conflict στο irq10 μαζι με ενα mass storage controller για το οποιο δεν εχουν βρει Drivers τα windows 7. το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να πατησω την επιλογη use automatic settings γιατι ειναι γκρι. με τα πολλα βρηκα τους drivers για την αγνωστη συσκευη, ηταν ενας card reader της texas instruments. τον εβαλε στην IRQ16 αλλα το προβλημα με την καρτα γραφικων παραμενει. εκανα uninstall και reinstall αλλα τιποτα εκει CODE12...
ss13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 κατι πρεπει να παιζει με τα irq, μαλλον απο οτι βλεπω εχει conflict στο irq10 μαζι με ενα mass storage controller για το οποιο δεν εχουν βρει Drivers τα windows 7. το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να πατησω την επιλογη use automatic settings γιατι ειναι γκρι. με τα πολλα βρηκα τους drivers για την αγνωστη συσκευη, ηταν ενας card reader της texas instruments. τον εβαλε στην IRQ16 αλλα το προβλημα με την καρτα γραφικων παραμενει. εκανα uninstall και reinstall αλλα τιποτα εκει CODE12... Σε compatibility mode δοκίμασες ; http://www.sevenforums.com/tutorials/316-compatibility-mode.html
master2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 δοκιμασε και αυτο τον driver. ξεζιπαρε τον στο C: και μετα τρεξε το setup. http://www.mediafire.com/?5vraud4n7xsub3a . Ριξε και μια ματια σ αυτη τη σελιδα που εχουν το ιδιο προβλημα http://www.sevenforums.com/drivers/7838-ati-mobility-x1400-build-7100-x64.html
predator Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 το ειχα δει αυτο το site και τα δοκιμασα ολα. τα παραταω guys, παω παλι σε xp... ευχαριστω παντως για τη βοηθεια σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα