Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Τωρα για business plan και την περιπτωση να χασεις τα λεφτα σου στον εδραιωμενο και υψηλο ανταγωνισμο μην αγχωνεσαι. Ο ανθρωπος με την εταιρια συστηματων ασφαλειας θα ξηγηθει για ολα.

Γιατι; Γιατι ετσι!

2) Μπορει να μην εχει ασχοληθει με πληροφορικη, αλλα εχει εσενα που... μμμ .... α ναι, ρωτας δεξια κι αριστερα, γενικα κι αοριστα τι παιζει, εκτος αν ακους πραγματα που ερχονται αντιθετα με τα ονειρα αρα κλεινουμε αυτια.

3) Γιατι θελει εσενα; Για τα υψηλα κεφαλαια :shifty: για την εμπειρια; :shifty:

Οχι, Γιατι Ετσι!

4) Ειναι σιγουρο οτι οσο θα δουλευεις αμετρητες ωρες ανασφαλιστος ΔΕΝ θα σου γινει τυχαιος ελεγχος ή καρφωτη απο καποιον ανταγωνιστη.

Γιατι; Γιατι Ετσι!

5) Ο συνεταιρος που δεν θα σε βαλει μεσα στα χαρτια της επιχειρησης σε περιπτωση που βουλιαξετε δεν θα απαιτει απο σενα τιποτα, παρα μονο επαφυεται στο φιλοτιμο σου αν τρεξουνε χρεη.

Γιατι; γιατι ετσι!

6) Παρ' ολα αυτα ο ιδιος συναιτερος αν αρχισετε να κονοματε παρ ολο που θα εχεις θεση φαντασμα στην εταιρια δεν θα δελεαστει να σε ριξει.

Γιατι; Γιατι ετσι!

7) Δεν υπαρχει περιπτωση να τον ανησυχησει που τα λογιστικα φοροτεχνικα και ολα τα ειδικα θεματα τα αποκαλεις χαρτουρα αλλα ουτε και να εκμεταλευτει την κατασταση!

Γιατι; Γιατι Ετσι!

8) Οι ιδιοι συμφορουμιτες που αρχισανε να λενε ιδεες για το μαγαζι πχ εξειδικευμενες υπηρεσιες μολις βγηκε στην φορα η ασαφεια του επιχειρηματικου σου πλανου αρχιζουνε να φωναζουνε κατα ποσο επιπολαιη κινηση ειναι λες και ξαφνικα γινανε ασχετοι ξερολες που τους τρωει η ζηλια

Γιατι; Γιατι Ετσι!

1) όταν μπώ εγώ συνεταιρος δεν θα είμαι μόνο σε αυτό το μαγαζί αλλά και στα υπόλοιπα, και στο ιντερνετ καφέ και στην ασφαλιστική εταιρία. θα έχω και απο εκεί ποσοστά

2) αυτος μπορει να μην ξερει απο υπολογιστες αλλα και εγω δεν ξερω απο αλλα πραγματα που χρειαζετε το μαγαζι

3) εχει εμενα γιατι μαζι μου μπορει να το κανει αυτο και οχι μονος, και εγω ομως δεν μπορω να το κανω χωρις αυτον

4) ποιος ειπε πως θα είμαι παράνομος στο μαγαζί, θα παίρνω κανονικά ένσημα για να είμαι νόμιμος, ο καθένας λέει το μακρί και το κοντό του εδώ μέσα και το τέλος άλλα καταλαβαίνονται

5) τη να βουλιάξει δεν μπορώ να καταλάβω; αν δεν τα πάει το μαγαζί καλά αυτόματα το κλίνουμε και τελείωσε η υπόθεση, δεν θα πάρουμε κανένα δάνειο για να χρειάζεται πληρωμή μετά

6) βγαζετε απο το μυαλο σας οτι θελετε, μαζι θα ειμαστε στο μαγαζι και επισης εγω που θα εχω μαθηματα τα απογευματινά αυτος θα καθεται στο μαγαζι και οχι εγω

7) πως θα την εκμεταλευτη αν δεν υπογραψω εγω στα χαρτια μπορεις να μου πεις, αν δεν τα διαβασω ολα και μου τα πουν αναλυτικά εγω δεν βαζω υπογραφή πουθενα

8) μπορεις να μου πεις πως μπορειτε και βγαζετε τεοιες αποψεις αν 1. δεν ξερετε το ατομο που θα κανω σηνεργασια 2. δεν ξερετε το μερος που θα κανω το μαγαζι 3. εγω εχω κανονισμενα τα ατομα ως πελατεία και τη ατομα σκοπευω να εχω.

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε ρε φιλε επειδη κουρασε γενικα το πραγμα να μην ζηταγες αποψεις για το ανοιγμα...! ή περιμενες ας πουμε να σου πουνε ολοι εδω μεσα ανοιξε το φιλε θα χεστεις στο ταλιρο κ η αγορα αυτη ειναι πολυ ζωντανη κλπ κλπ...

ας ελεγες απο την αρχη θελω ονομα για μαγαζι πληροφορικης κ προμηθευτες(που οποιος παει να ανοιξει μαγαζι δν ψαχνει προμηθευτες μεσα απο φορα)

τωρα αμα καταφερεις να ανοιξεις ενα τετοιο μαγαζι με 3000 χιλιαρικα ειναι γαμω της ευκαιριες αν σκεφτεις οτι αλλοι για το ιδιο πραγμα χρησιμοποιουν πολλαπλασια κεφαλαια κ αν πεσετε εξω ενταξει δν χαθηκε κ ο κοσμος κλαιν 3 χιλιαρικα αξιζουν για τετοια προσπαθεια..

καλη τυχη παντως μιας και φαινεσαι αποφασισμενος !!

Δημοσ.

Μεγαλε, για να ανοιξεις ένα μαγαζι ουτε case study χρειαζεται ουτε business plan ουτε διδακτορικο στο εξωτερικο… Η θεωρια από την πραξη απεχει χιλιομετρα σε ορισμενες περιπτωσεις…

Χρειαζεται ορεξη για δουλεια, σεβασμος στον πελατη, καλες υπηρεσιες(τιμες)…

Το visionstudio είναι ναι ένα μαγαζακι της σειρας το οποιο τα τελευταια χρονια το εμαθε ο κοσμος επειδη σε πολλες αναζητησης τεχνολογικου προιοντος στο skroutz εμφανιζεται μεσα στα 5 πρωτα πιο φθηνα αποτελεσματα… αυτό από μονο του είναι διαφημιση…

Αλλοι είναι χρονια και κλεινουν γιατι δεν προσαρμοζονται και αλλοι πιανονται με την μια… Τα πολλα χρονια μετρανε για σενα για τα κονε που θα εχεις αποκτησει και για την αντιμετωπιση προς τον πελατη. Εμενα τι με νοιαζει ποσα χρονια εισαι ανοιχτος για να παρω έναν western digital? Φθηνος με νοιαζει να εισαι… και η εγγυηση ετσι και αλλιως θεμα western digital είναι…

Και μονο που εισαι 22-23 και εχεις τελειωσει σχολη και εκανες και κατι ακομα αν θυμαμαι καλα, τωρα βαριεμαι να το ξαναβρω, αξιζεις πολλα συγχαρητηρια.

Η πλειοψηφια που σου απαντησε εδώ περα είναι η ανεργοι/φοιτητες η υπαλληλοι από εδώ κι από εκει η βολεμενοι σε δουλειες τον μπαμπαδων τους.

Υπολογισε τα , βαλτα κατω, πιστεψε, ΔΟΥΛΕΨΕ-ΤΡΕΞΕ και ξεκινα… ειδικα αμα δεν θελει και μεγαλο κεφαλαιο ακομα καλυτερα…

Να θυμασε ότι μια επιχειρηση ακομα και να μην «τρεξει» θα «σταξει»…

Πωωωωωω......

All time classic. Θα πρεπει να διδάσκεται αυτή η λογική.

Το ότι ημαστε άνεργοι ενώ έχουμε γνώσεις , ενώ θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα μαγαζί σύμφωνα με την λογική σου , κάτι

θα πρέπει να σου λέει (και όχι ότι ήμαστε άσχετοι τεμπέληδες , άτολμοι)

Δημοσ.

αυτά που είπες φίλε έχουν μεγάλη σημασία για μένα.

για να πάρετε μια εικόνα για τα τόσα λίγα χρήματα που αναφέρω θα εξηγήσω γιατί δεν βλέπω να το πιστεύετε κάποιοι.

εξαρχής να πάρουμε το ενοίκιο που είναι 300 ευρώ το μίνα, αν βάλουμε και το ρεύμα με το τηλέφωνο ένα κατοστάρικο μας κάνει 400 και τέλος αν βάλουμε και το ΤΕΒΕ 300 (για 2 μαγαζιά) (υπερβολή) μας πάει στα 700 ευρώ το μίνα σε αέρα λευτά.

τώρα για αρχή η χαρτούρα θέλει κάπου στα 2000 ευρώ μιας και δεν θα χρειαστεί να γίνει 2η άδεια και θα δηλωθεί απλά ως υποκατάστημα, το ένα είναι ιντερνετ καφέ και το άλλο σερβισ υπολογιστών και τέτοια, (δεν θέλω να μου πεί κάποιος πως είναι παράνομο γιατί αυτό το είπε η ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ)

αν βγάλουμε τα 2000 μας μένουν στα χέρια 3000 σύνολο, τα περισσότερα έπιπλα υπάρχουν και το μόνο που μας μένει είναι τα ραφάκια (ας βάλω ένα 200άρικο για αυτά χοντρικά και για το ενοίκιο 600 (μαζί με την εγγύηση). σύνολο ας πούμε είναι 1000 ευρώ.

στο χέρι μας μένουν 2000 για τα προϊόντα. αν πούμε ένα 700άρικο για την ταμιακή και έναν υπολογιστή κομπλέ με τα όλα του (μην μου πείτε πως τα 400 είναι λίγα για έναν υπολογιστή απλό) θα μας μείνουν στο χέρι 1300 ευρώ για τα προϊόντα, στην αρχί και βέβαια δεν θα πάρω κάρτες γραφικών και τέτοια, το μόνο που θα πάρω θα είναι μικροπράγματα όπως CD, καλώδια, μερικά φλασάκια και τέτοια πράγματα. κουτιά προϊόντων για βιτρίνα υπάρχουν. έτσι και αλλιώς όταν θα χρειαστώ ένα προϊόν θα το έχω απο την oktabit ή infoquest σε μια ημέρα.

εγώ μια χαρά βασίζομαι πάνω μου να την κάνω αυτήν την δουλειά, και απο σερβισ λάπτοπ ξέρω και απο σταθερούς και τα πάντα (σιγά το πράγμα δηλαδή να καταλάβεις που είναι το πρόβλημα)

για το ίντερνετ που αναφέρω στην αρχή μέχρι να βρώ πιο φτηνούς προμηθευτές και να μην βγάζω κέρδη απο τα προϊόντα δεν με πειράζει, μόνο η διαφήμιση θα μου φτάσει.

αυτό το έχω στο μυαλό μου εδώ και 2 χρόνια να το κάνω και είναι η ευκαιρία μου, δεν μπορώ να δώ κάποιο μειονέκτημα αν το κάνω, πως δηλαδή μπορούν να κρίνουν κάποιοι πως δεν θα πετύχω με τόση σιγουριά, είστε μάντες και δεν το ξέρω; αν είναι κάποιος και ξέρει το μέλλον μου ας το πεί να μην το κάνω τουλάχιστον, αν δεν το δοκιμάσω ούτε εγώ ούτε κανένας εδώ δεν θα μπορεί να ξέρει τη μπορεί να γίνει.

Κανεις δεν ειναι μαντης, αλλα οταν νομιζεις οτι θα παρεις εμπορευμα πιο φτηνα απο καποιον αλλον ολοι καταλαβαινουμε οτι κινεισαι σε λαθος ροτα. ΚΑΝΕΝΑ συνοικιακο μαγαζι δεν προκειται να εχει τιμες χαμηλοτερες απο τις αλυσιδες. Παψε να βασιζεσαι σε αυτο και επικεντρωσου στην παροχη υπηρεσιων. Στο εμπορευμα οτι και να κανεις θα εισαι παντα ακριβοτερος, ακομη κι αν αγορασεις το ιδιο με ενα πλαισιο ας πουμε, παλι θα εισαι ακριβοτερος γιατι το πλαισιο θα πουλησει με 5-10% κερδος, ενω εσυ με 20% για να σταθεις ορθιος.

Επισης οταν ολοι σε ρωτανε επι τοσες σελιδες, αν εκανες ενα απλο πλανο εσοδων εξοδων, κλεινεις τα ματια. Ηρθε λοιπον η ωρα να δειξεις οτι πλεον δεν εισαι στον αερα αλλα μιλας για 700 ευρω παγια εξοδα, πραγμα που σημαινει οτι στην καλυτερη των περιπτωσεων με ενα 20% γενικο κερδος και με 23% ΦΠΑ, θες 5 χιλιαρικα το μηνα εσοδα, μονο και μονο για να καλυπτεις τα εξοδα του επομενου μηνα, χωρις να βγαλεις ουτε ενα ευρω για αγορα εμπορευματος και ουτε κατα διανοια για να μπει κατι και στην τσεπη σου. Αλλο ενα 700αρι; Αλλο ενα 5χιλιαρο εσοδα θες, και παει λεγοντας.

Για να μην εχεις λοιπον μειονεκτημα οπως λες, πρεπει να σκεφτεις οτι θα χρειαστεις τουλαχιστον 3 700αρια το μηνα (ενα για εξοδα, ενα για την τσεπη σου, κι ενα για εμπορευμα και εκτακτα προβληματα, πχ δες την τελευταια εκτακτη εισφορα του Βενιζελου, η την αυτοπεραιωση καθε ετος που θελει 500 με χιλια ευρω). Αυτο σημαινει 15 χιλιαρικα εσοδα, δηλαδη τουλαχιστον 500 με 700 ευρω στο ταμειο σου καθε μερα.

Αν λοιπον νομιζεις οτι μπορεις να τα βγαλεις αυτα περα, μακαρι να πας καλα, και να σε δουμε και στο χρηματιστηριο.

Δημοσ.

Κάτι άλλο...πες ότι έρχεται την πρώτη μέρα μια παραγγελία 10 pc. Θα δώσει πίστωση η infoquest ή θα σου ζητήσει μετρητά 10.000€ την στιγμή που δεν έχεις καν όνομα στην αγορά;

Επιταγές θα σου εκδώσει η τράπεζα για να δώσεις στον προμηθευτή αν αυτός δεχτεί πληρωμή επί πιστώσει;

Ένα άτομο να δουλεύει το μαγαζί ως κατάστημα λιανικής-σέρβις-eshop κλπ δεν γίνεται με τίποτα.

Αν σε καλούν για εξωτερική δουλειά σέρβις ποιος θα κρατάει το μαγαζί;

Αν έχεις φόρτο εργασίας στο σερβις και έρχονται οι πελάτες λιανικής θα τους διώχνεις;

Γι'αυτό σου λέμε ότι καλύτερα να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο.

Επίσης δες όλα αυτά που σου λέει ο πουρναρας. 700 ευρώ το μήνα υπολογίζεις τα έξοδα. Τα έσοδα δεν μπορείς να τα υπολογίσεις. Εδώ άλλοι χρηματοδοτούν το μαγαζί τους 1-2 χρόνια χωρίς κέρδος για να πάρει μπρος.

Εσύ θα έχεις στο χέρι γύρω στα 1000 ευρώ απ'ότι λες. Αν τον πρώτο μήνα δεν έχεις πολλά έσοδα είσαι τελειωμένος και δεν μπορείς να χρηματοδοτήσεις τον 2ο μήνα.

Χρειάζεσαι 10000+ το μήνα έσοδα για να τα βγάλεις πέρα.

Αυτά είναι ορισμένα ερωτήματα που πρέπει να έχουν απαντηθεί προτού ξεκινήσει το εγχείρημα.

Δημοσ.

1) όταν μπώ εγώ συνεταιρος δεν θα είμαι μόνο σε αυτό το μαγαζί αλλά και στα υπόλοιπα, και στο ιντερνετ καφέ και στην ασφαλιστική εταιρία. θα έχω και απο εκεί ποσοστά [

2) αυτος μπορει να μην ξερει απο υπολογιστες αλλα και εγω δεν ξερω απο αλλα πραγματα που χρειαζετε το μαγαζι

3) εχει εμενα γιατι μαζι μου μπορει να το κανει αυτο και οχι μονος, και εγω ομως δεν μπορω να το κανω χωρις αυτον

4) ποιος ειπε πως θα είμαι παράνομος στο μαγαζί, θα παίρνω κανονικά ένσημα για να είμαι νόμιμος, ο καθένας λέει το μακρί και το κοντό του εδώ μέσα και το τέλος άλλα καταλαβαίνονται

5) τη να βουλιάξει δεν μπορώ να καταλάβω; αν δεν τα πάει το μαγαζί καλά αυτόματα το κλίνουμε και τελείωσε η υπόθεση, δεν θα πάρουμε κανένα δάνειο για να χρειάζεται πληρωμή μετά

6) βγαζετε απο το μυαλο σας οτι θελετε, μαζι θα ειμαστε στο μαγαζι και επισης εγω που θα εχω μαθηματα τα απογευματινά αυτος θα καθεται στο μαγαζι και οχι εγω

7) πως θα την εκμεταλευτη αν δεν υπογραψω εγω στα χαρτια μπορεις να μου πεις, αν δεν τα διαβασω ολα και μου τα πουν αναλυτικά εγω δεν βαζω υπογραφή πουθενα

8) μπορεις να μου πεις πως μπορειτε και βγαζετε τεοιες αποψεις αν 1. δεν ξερετε το ατομο που θα κανω σηνεργασια 2. δεν ξερετε το μερος που θα κανω το μαγαζι 3. εγω εχω κανονισμενα τα ατομα ως πελατεία και τη ατομα σκοπευω να εχω.

1) H ' και χασούρα από εκεί , αν μιλάμε για Ο.Ε. ( Ο εταίρος ευθύνεται απεριόριστα με την προσωπική του περιουσία για τα χρέη της εταιρείας ) - ελπίζω αν μπεις σε προσωπική εταιρεία να μπεις ως ετερρόρυθμος

2) Δε σου είπε κανείς να μη βάλεις συνέταιρο , το να υπάρχει συμφωνητικό σου είπαμε και να προσέξεις τι τύπος εταιρείας θα είναι , εάν δε φαίνεσαι όλες οι συμφωνίες θα είναι στον αέρα . Το τι σου λέει η λογίστρια του δεν έχει καμία σημασία , το θέμα είναι να συμβουλευτείς δικό σου λογιστή !

3) Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί δε γίνεται να κάνεις εσύ έναρξη και να βάλεις εκείνον συνέταιρο αλλά πρέπει να γίνει με εσένα να μη φαίνεσαι πουθενά στην αρχή ( αλλά τα λεφτά σου θα σκάσεις αλλά και την προσωπική σου εργασία ) , δικό σου λογιστή έχεις ρωτήσει ή βασίζεσαι στο τι σου λέει η δική του λογίστρια ( που εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα ; )

4) Γιατί να σε έχει υπάλληλο και όχι συνέταιρο από την αρχή ; Θα σου πληρώνει το ΤΕΒΕ αντί για το ΙΚΑ . Δεν μπορείς να αποδείξεις εάν έχεις υπαλληλική ιδιότητα ότι στην πραγματικότητα ήσουν συνέταιρος αλλά αφανής...

Μέχρι αρχές του 12 παίζουν κάτι προγράμματα που νέοι επιχειρηματίες μπορούν να επιδοτηθούν μέχρι 50 % του ενοικίου , 10 % λογιστικά έξοδα , 40 % ΔΕΚΟ, έξοδα ενός υπαλλήλου - 15000 το χρόνο κάτι τέτοιο θυμάμαι κ.λ.π. Πρώτη δράση απευθύνεται σε επιχειρηματίες από 18-64 ετών που δημιούργησαν επιχείρηση μετά την 1/1/2011 μέχρι τις 12/10/2011 , ή σε νέους / νέες που έχουν την ιδιότητα του ανέργου και σκοπεύουν να δημιουργήσουν τώρα την δική τους επιχείρηση. http://www.capitalinvest.gr/info.php?product_id=288

Εκείνος ούτε νέος επιχειρηματίας είναι ούτε άνεργος ( λόγω δραστηριότητας με net cafe λογικά έτσι και αλλιώς δε θα μπορούσε να υπαχθεί - δες τις εξαιρέσεις ).

Αν προλαβαίνεις τις αιτήσεις ( είπες κάτι για στρατό αν θυμάμαι καλά - δε θεωρείσαι άνεργος όταν είσαι φαντάρος ) γιατί να μην παίξεις στο δικό σου γήπεδο ;

Anyway , δεν ξανασχολιάζω άλλο σε αυτό το topic γιατί θες να ακούς μόνο ό,τι θες να ακούσεις .

Υ.Γ. Έχω άλλη μία απορία που έχει να κάνει με αυτό που είπες με τους προμηθευτές. Αφού σου είπαν ότι μπορούν να σου στέλνουν τις παραγγελίες αυθημερόν ακόμα και ένα τεμάχιο γιατί στις αλυσίδες αργούν τόσο να φέρουν τις παραγγελίες λόγω έλλειψης stock ; Eρώτηση κάνω , οι αντιρρήσεις μου είναι επί του λογιστικού / διαδικαστικού θέματος που κακώς υποτιμάται.

πχ δες την τελευταια εκτακτη εισφορα του Βενιζελου, η την αυτοπεραιωση καθε ετος που θελει 500 με χιλια ευρω).

Κάποιοι δεν την πληρώνουν την περαίωση. Εμάς μας φωνάξανε στην εφορία να μας μαλώσουν κιόλας , του είπε η λογίστρια " μην ξεχνιόμαστε ότι είναι προαιρετική η περαίωση , ελάτε να ελέγξετε τα βιβλία " και ακόμα έρχεται αυτός.

Επειδή κάτι ειπώθηκε ότι είμαστε άνεργοι και κοινώς δεν έχει βαρύτητα η άποψη μας , να υπενθυμίσω ότι δεν ήμασταν πάντα άνεργοι ούτε είμαστε αμόρφωτοι. Η ιδιότητα του ανέργου δεν απαγορεύει την ελευθερία του να εκφέρεις την άποψη σου ( ακόμα B) ). Επίσης το να έχουμε συγγενείς με επιχείρηση δε σημαίνει ότι εμείς ήμασταν αμέτοχοι σε αυτό και τους κοιτούσαμε.

Το να εκφέρεις άποψη που δεν αρέσει στον άλλο έχει γίνει ταυτόσημη της ζήλιας. Ποιός φταίει μετά ;

Δημοσ.

Η μονη ελπίδα που έχεις να κανεις κάτι με αυτά τα ψίχουλα (και πάλι μιλάμε για loooooongshot) είναι η εξής:

βγάζεις μπλοκάκι για service και ανοίγεις το μαγαζάκι με τον φίλο σου και το μαγαζί θα φαίνεται ως εργαστήριο μετατροπών συντηρήσεων κτλ ΟΧΙ μαγαζί λιανικών πωλήσεων.

Κανεις μια offshore σε έναν εφοριακό παράδεισο για να μην πληρωνεις ΦΠΑ κτλ (offshore έναρξη επιχείρησης είναι όταν κανεις έναρξη σε ένα κράτος εκτος συνόρων.. αλλα δεν φτάνει αυτό πρέπει να ψάξεις σε πιο κράτος θα κανεις ότι κανεις... δεν είναι όλα το ίδιο.. άλλο να κανεις έναρξη στην γερμανία άλλο στην τουρκια και άλλο στην αργεντινή.. διαφορετική φορολογία διαφορετικά πιστωτικά συστήματα κτλ κτλ... )

Ανοίγεις ένα E-shop ΟΧΙ φυσικό κατάστημα αλλα E-shop ΜΟΝΟ! (στο όνομα της offshore)

και μετά απλά εξειδικεύεσαι σε κάτι που δεν υπάρχει στην ελλαδα.

Πχ κανεις μονταρισμένα κουτιά με ποιότητα τόσο κατασκευής αλλα όσο και λειτουργίας (πχ ρυθμίσεις, OS,drivers κτλ) μην αρχίζουν οι μπλε οθόνες και τα κωλύματα....

πρέπει να παρέχεις κάτι... κάτι που να θέλουν συγκεκριμένα κοινά (gamers, σινεφίλ, μουσικοί κτλ)

για παράδειγμα να πουλάς κουτιά με superγρηγορες μνήμες και overclocked επεξεργαστές που θα τρέχουν αρκετά απαραπάνω από τον παραδοσιακοχρονισμό κτλ.. και να δίνεις εγγύηση για 24/7 *12 ή *24 λειτουργίας (το πως θα πετύχεις τέτοιες ρυθμίσεις που να αντέχουν την εγγύηση είναι δικη σου υπόθεση εσύ είσαι ο μάστορας... :P)

και για service στην ελλάδα θα κατευθύνεις το εξουσιοδοτημένο εκεί συνεργείο (Εσένα δηλαδή :P )

Αυτά... αλλα και πάλι δεν σε βλέπω καλά hahahahha.

Δημοσ.

Και ολα αυτα για ενα μαγαζι PC, στο φαστ φουντ που δουλευω καθε Σαββατο στο χαλαρο κλεινει το ταμειο στα 4.5 - 5κ. Οι χειροτερες μερες κλεινουν γυρω στα 2.5κ. Τι και αν εχει 15 ατομα προσωπικο και ο ιδιος απλα επιβλεπει? Γι αυτο σε λεμε, ανοικε ενα καλο και ποιοτικο γυραδικο να δεις ασπρη μερα :-D

Δημοσ.

Και ολα αυτα για ενα μαγαζι PC, στο φαστ φουντ που δουλευω καθε Σαββατο στο χαλαρο κλεινει το ταμειο στα 4.5 - 5κ. Οι χειροτερες μερες κλεινουν γυρω στα 2.5κ. Τι και αν εχει 15 ατομα προσωπικο και ο ιδιος απλα επιβλεπει? Γι αυτο σε λεμε, ανοικε ενα καλο και ποιοτικο γυραδικο να δεις ασπρη μερα :-D

Άνετα, το φαϊ ήταν πάντα ανελαστικό προϊόν...τα PC όχι. Το βρώμικο στη πλατεία Μαβίλη παίζει να κλείνει και 10κ (με Έβερεστ 10 μέτρα πιο εκεί).

Δημοσ.

:confused: Σε goody's δουλεύεις ikaruga?

Nope, και δεν πιστευω να δουλευα ποτε σε ενα τετοιο. Δουλεια τετοιου τυπου χωρις μπουρμπουαρ (εστω και μοιρασμενα) δεν προκειται να κανω ακομα και να ειμαι ετοιμος για ψοφο απο την πεινα.

Δημοσ.

Nope, και δεν πιστευω να δουλευα ποτε σε ενα τετοιο. Δουλεια τετοιου τυπου χωρις μπουρμπουαρ (εστω και μοιρασμενα) δεν προκειται να κανω ακομα και να ειμαι ετοιμος για ψοφο απο την πεινα.

+1

Το γυραδικο (να κανω δικο μου) ειναι το ονειρο μου

ελπιζω καποια στιγμη να το πραγματοποιησω και να αφησω την μιζερια των κουριερ πληροφορικης

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...