The_Judas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Εμ ναι αυτά που λες δεν γίνονται τόσο εύκολα όσο τα παρουσιάζεις. Αν θέλεις να πετύχεις κάτι πρέπει να είσαι μπροστά από την αγορά. Εσύ τώρα κοιτάς τα eshop και το ebay που είναι εμπορικά και θελεις να κάνεις και εσύ ακριβώς το ίδιο. Το 90% των Ελλήνων θέλει το ίδιο ακριβώς με εσένα. Τι πουλάει; facebook-ebay-eshops-internet. Να ανοίξω και εγώ το ίδιο και να γίνω πλούσιος. Όλα αυτά με κεφάλαιο 3χιλ, λειτουργικά έξοδα πολλαπλάσια του Κινέζου και χωρίς εμπειρία στον χώρο. Να σε δω να πουλάς στο ebay με προμηθευτές oktabit-infoquest και τα έχω δει όλα στην ζωή μου. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένεις να σου κάνουν καλές τιμές οι προμηθευτές, την στιγμή που θα αγοράζεις για παράδειγμα 1-2 δίσκους τη μέρα ενώ το Πλαίσιο 1000.
LeoNaXe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Εμ ναι αυτά που λες δεν γίνονται τόσο εύκολα όσο τα παρουσιάζεις. Αν θέλεις να πετύχεις κάτι πρέπει να είσαι μπροστά από την αγορά. Εσύ τώρα κοιτάς τα eshop και το ebay που είναι εμπορικά και θελεις να κάνεις και εσύ ακριβώς το ίδιο. Το 90% των Ελλήνων θέλει το ίδιο ακριβώς με εσένα. Τι πουλάει; facebook-ebay-eshops-internet. Να ανοίξω και εγώ το ίδιο και να γίνω πλούσιος. Όλα αυτά με κεφάλαιο 3χιλ, λειτουργικά έξοδα πολλαπλάσια του Κινέζου και χωρίς εμπειρία στον χώρο. Να σε δω να πουλάς στο ebay με προμηθευτές oktabit-infoquest και τα έχω δει όλα στην ζωή μου. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένεις να σου κάνουν καλές τιμές οι προμηθευτές, την στιγμή που θα αγοράζεις για παράδειγμα 1-2 δίσκους τη μέρα ενώ το Πλαίσιο 1000. εξαρχής έχω μιλήσει με την oktabit και έχω ρωτήσει της τιμές αν έχουν διαφορά στο ένα προϊόν και στα 1000, μου είπαν πως η διαφορά είναι μηδαμινή, απο την άλλη εγώ δεν θα έχω και τα έξοδα του πλαισίου που αναφέρεις για να αναγκάζομαι να τα πουλάω και τόσο ακριβά γιατί δεν θα έχω τόσους υπαλλήλους για να πληρώνω και άλλα πολλά. σε δεύτερη φάση το ebay που αναφέρω δεν θα το κάνω και στον πρώτο μίνα που θα έχω ανοίξει το μαγαζί αλλα μετά απο 5 μίνες και αν (αν πετύχει το μαγαζί). επίσης έχω πάρει τιμές για εξωτερικό αποστολή που είναι 15 ευρώ για δέματα μέχρι 2 κιλά, (ενώ την 6950 Direct CuII που είχα βγήκε 1.700 μαζί με το πακέτο και όλα). σε επόμενη φάση έχω μιλήσει με κινέζους προμηθευτές θα μπορώ να ανοίξω και ένα καρτελάκι στην ιστοσελίδα και να πουλάω και ανταλλακτικά κινητών τηλεφώνων σε εξελικτικές τιμές (π.χ. μια οθόνη στα 15 ευρώ ..γνήσια πάντα..) να δώσω ένα παράδειγμα, σήμερα πέτυχα σε ένα ηλεκτρονικό μαγαζί στο εξωτερικό καλώδιο HDMI (1,8Μ) για 0,02 ευρώ. γιατί να μην παραγγείλω 1000 κομμάτια απο εκείνη την προσφορά και να τα δώσω για 2 ευρώ το καθένα στην Ελλάδα μιας και τα δίνουν για 5 και παραπάνω ευρώ; αυτό που πιστεύω εγώ είναι να το ψάχνει ο επαγγελματίας και να ασχολείται με αυτό, όχι να ανοίξει το μαγαζί και απλά να περιμένει για πελάτες.
JohnnyDragon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Φίλε έχεις πάρει χαμπάρι τι σου λένε ΟΛΟΙ εδω μέσα? Δεν σου είπε κανείς να μην προσπαθήσεις να πετύχεις στη ζωή σου. Καλά κάνεις και θες να βοηθήσεις τον πατέρα σου (αν και πιό πολύ θα τον είχες βοηθήσει αν δεν σου έπερνε σπίτι με δάνειο σε αυτές τις εποχές που ζούμε). Να προσπαθήσεις να πετύχεις όμως σε κάτι ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ και σε κάτι που ΈΧΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ να πιάσει. Διότι και μόνο απο αυτά που περιγράφεις εδώ βγάζει μάτι πως ούτε ξέρεις (όσο και αν σου αρέσει σαν χόμπυ) αλλά και ούτε έχεις κάποιο συγκεκριμένο πλάνο εργασίας για να έχεις έστω και λίγες ελπίδες να πιάσεις. Το τι σου λένε οι προμηθευτές είναι δικά τους λόγια απέναντι σε έναν πιθανό πελάτη -εσένα. Τί περίμενες δηλαδή να σου πούνε??? ότι ΔΕΝ θα σου κάνουν καλύτερη τιμή απο κάποιον άλλον που αγοράζει 100πλάσια ποσότητα? Και είσαι τόσο αφελής που πιστεύεις ότι σου λενε?? Με ΕΜΠΟΡΟΥΣ μιλάς φίλε, όχι με τον πατέρα Ακάκιο. Οι πιθανοί σου πελάτες έχεις καταλάβει ποιοί θα ναι? Άτομα σαν αυτά που μπαίνουν σε αυτό το forum. Και αυτά τα άτομα σου λένε σε αυτό το topic ΞΥΠΝΑ. Και μην ξινίζεις όταν σου λένε πράγματα που δεν ηχούν ωραία στα αυτιά σου. Αυτά που σου λένε όλοι εδω μέσα είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου πεί κάποιος σαν συμβουλή για αυτό που πας να κάνεις. Να είσαι ευγνώμων που όλα αυτά τα άτομα χάνουν την ώρα τους με το να σου απαντάνε και να σου λένε την πραγματικότητα όπως είναι. Ρώτησες κάτι και έλαβες απαντήσεις μεταξύ άλλων και απο άτομα που εργάζονται στον χώρο αυτό πολλά χρόνια, και σου λένε όλοι το ίδιο πράγμα.
LeoNaXe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 φίλε JohnnyDragon τα λες πολύ ωραία όλα και τα καταλαβαίνω απόλυτα, απλά αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής μου να το κάνω και τώρα που έχω την δυνατότητα γιατί όχι. Οπως αναφέρω και πιο πριν, αυτά τα λεφτά τα έχω βάλει στο μάτι να τα δώσω μια φορά και αν δεν πετύχω δεν πέτυχα (τουλάχιστον δεν θα λέω πως δεν προσπάθησα) Αυτό που λες ότι δεν έχω την εμπειρία έχεις δίκαιο σε μερικά σημεία, που θα πάει θα τα μάθω κάποτε και αυτά, σιγά σιγά γίνονται όλα. Επίσης για πελάτες που αναφέρεις η ξάνθη δεν είναι μόνο η πόλη, είναι και οι περιφέρειες που έχω αφάνταστους γνωστούς, γιατί δηλαδή να πέτυχε το visionstudio που είναι ένα απλό μαγαζάκι και να μην πετύχω και εγώ. γιατί άλλοι να τα κατάφεραν και εγώ να μην μπορέσω;
JohnnyDragon Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Αφού θες να το κάνεις τουλάχιστον άκουσε μία συμβουλή. Ότι κάνεις κάνε το ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Και ας κοστίσει πιο πολύ.
LeoNaXe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Αφού θες να το κάνεις τουλάχιστον άκουσε μία συμβουλή. Ότι κάνεις κάνε το ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Και ας κοστίσει πιο πολύ. μόνος μου δεν θα μπορέσω φίλε, όλα τα κονε τα ξέρει ο άλλος και για αυτό λέω πως ειναι η ευκαιρία μου τώρα. η αμφιβολία είναι να μην μου παίξει πουστιά;
LeoNaXe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 απατος θα πας καημένε μου. Α Π Α Τ Ο Σ. το κάνεις το αρνητικό σχόλιο (για μένα) τουλάχιστον θα μπορέσεις να μου πείς απο ποιά άποψη θα πάω, να γίνει χρήσιμο σχόλιο τουλάχιστον
ikaruga24 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 το κάνεις το αρνητικό σχόλιο (για μένα) τουλάχιστον θα μπορέσεις να μου πείς απο ποιά άποψη θα πάω, να γίνει χρήσιμο σχόλιο τουλάχιστον Σου ειπανε ηδη τους λογους που θα πας ΑΠΑΤΟΣ σε προηγουμενα ποστ. Κοινως πας γυμνος στα αγγουρια. Μην νομιζεις οτι εδω μεσα ολοι κανουν το παν για να σε "ριξουν" και αν σε αποθαρυνουν. Αν εχεις τετοια ιδεα με οσα διαβασες πραγματικα the higher they are the harder they fall αν με πιανεις.
LeoNaXe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 καλά ας καταφέρω εγώ να έχω τιμές που δεν θα έχουν σε άλλα καταστήματα και μετά βλέπουμε τη γίνεται. μόνο αυτό μου έμεινε να μάθω, δεν ξέρω ακριβώς τη τιμές παίζονται στης αποθήκες για να ξέρω σε τι τιμή θα μπορώ να τα δίνω και εγώ
g_alkis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 εξαρχής έχω μιλήσει με την oktabit και έχω ρωτήσει της τιμές αν έχουν διαφορά στο ένα προϊόν και στα 1000, μου είπαν πως η διαφορά είναι μηδαμινή, απο την άλλη εγώ δεν θα έχω και τα έξοδα του πλαισίου που αναφέρεις για να αναγκάζομαι να τα πουλάω και τόσο ακριβά γιατί δεν θα έχω τόσους υπαλλήλους για να πληρώνω και άλλα πολλά. Υπεραισιοδοξία και άγνοια. Τα δύο χαρακτηριστικά του Έλληνα νέου επιχειρηματία.
Marria Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 O LeoNaXe μου θυμιζει εμενα, αν μου μπει κατι στο κεφαλι δεν αλλαζω γνωμη με τιποτα. Αντιθετα μουλαρωνω πιο πολυ οταν μου πανε κοντρα
black_widow Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 δεν θα είναι πάνω μου αυτά, είναι πολύ μπέρδεμα τώρα. δεν είναι το θέμα μας αυτό τώρα φαντάζομαι. αυτό που θέλω εγώ είναι οι απορίες μου Εάν δεν είσαι μισθωτός με ΙΚΑ μετά το '93 πρωτοασφαλισμένος σαφώς και έχεις να πληρώνεις και ΤΕΒΕ. Αφού συμμετέχεις στην εταιρεία , στο όνομα σου θα έρχεται το ΤΕΒΕ , πώς δε θα είναι πάνω σου αυτό ; Εάν εννοείς ότι δε θα φαίνεσαι στην εταιρεία , καλά ξεμπερδέματα . Παρεπιμπτόντως εισάγεται στην Ελλάδα και ένας νέος τύπος εταιρείας , Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο 1 ευρώ : http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4675082. Η ισχυρογνωμοσύνη και η ανυπαρξία business plan ( όταν λέω business plan εννοώ business plan με χρηματοοικονομικούς δείκτες , με έρευνα αγοράς , marketing plan κ.λ.π. , κανονικό business plan όχι εικασίες ) θα σε " κάψουν ". Το έχω δει από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος να γίνεται .
toniloco3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 βασικα συζητας τοση ωρα χωρις να ξερεις ενα πολυ σημαντικο στοιχειο τις τιμες του προμηθευτη.θα ηθελα την απαντηση σου σ ενα ερωτημα.. τι σε κανει να πιστευεις οτι θα βρεις εσυ ενας παντελως αγνωστος στον χωρο της πληροφορικης ενα προμηθευτη η μια αποθηκη που θα σου τα δινει στις καλυτερες τιμες ωστε να μπορεις να πουλας στις καλυτερες τιμες για να σε προσεξει καποιος κ δεν το εχει βρει καποιο καταστημα στην αθηνα πχ με χρονια εμπειριας στον χωρο η μια μεγαλη αλυσιδα που κ το καθε λεπτο μετραει με τον ογκο των παραγκελειων που κανουνε!!! οσο για τους γνωστους που λες οτι θα στηριχτεις να σου θυμισω οτι δν ανοιγεις ταβερνα για να ερχονται να τρωνε καθε 4 μερες αλλα σκεψου καθε ποτε ολοι αυτοι θα αγορασουν υπολογιστη. για το παραδειγμα του καλωδιου να σου πω οτι ο κινεζος δν ειναι χαζος για να σου δωσει 1000 κομματια τσαμπα ενα κομματι ανα λογαριασμο μπορουσες να παρεις, ειναι οι λεγομενοι κραχτες κ πες οτι επερνες 1000 κομματια πως θα τα πουλαγες χωρις τιμολογιο αγορας?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Νταξ μωρέ, εδώ δεν θα έχει ΙΚΑ ή ΤΕΒΕ και εφορία, τώρα πως κάνεις έτσι για ένα κωλ@#@!! ΦΠΑ..... Stay on topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα