LeoNaXe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μετά θα μας τα πρήξει αυτός λέγοντας μας ότι τον έφαγε η κρίση κλπ χα0χ0αχ0α0 αυτά τα λεφτά εγώ τα έχω βγάλει απο το μάτι μου πλέον και δεν με ενδιαφέρει αν τα χάσω
black_widow Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Το μεγαλύτερο παράπονο μου από όλες τις εταιρείες του κλάδου ( συμπεριλαμβανομένων και των αλυσίδων ) είναι η έλλειψη ποικιλίας και το πρόβλημα με το στοκ τους ( ΟΚ καταλαβαίνω ότι προφανώς υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας ). Συνήθως προτιμώ να ψωνίζω από amazon . Πρέπει κάπου να εξειδικευτείς , π.χ. ας πούμε κατηγορία μόνο για Gamers κ.λ.π. Επίσης , ως προς την παροχή υπηρεσιών προς εταιρείες θα πρέπει να εξυπηρετείς σε λογικό χρόνο. Δεν έχω σχέση με το χώρο , τη γνώμη μου λέω ως καταναλωτής. Ό,τι έχει να κάνει με Η/Υ είτε είναι κατάστημα είτε κατασκευή ιστοσελίδων κ.λ.π. είναι επίφοβο στην Ελλάδα λόγω τσαμπατζίδικης νοοτροπίας.
Ntinaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 θα λεγα να ξεκινησεις αρχικα μονο με σερβις με εδρα το σπιτι σου για να ελαχιστοποιησεις το κοστος,και οταν παρεις καποια Α φημη προχωρας και παραπερα.
LeoNaXe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 μα έτσι και αλλιώς εγώ τεβε και τέτοια δεν θα πληρώνω. αρχικά σίγουρα θα έχω το service πιο πολύ αλλά παράλληλα θα γεμίζω και το μαγαζί με προϊόντα και θα ασχοληθώ με την ιστοσελίδα
pournaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 μα έτσι και αλλιώς εγώ τεβε και τέτοια δεν θα πληρώνω. αρχικά σίγουρα θα έχω το service πιο πολύ αλλά παράλληλα θα γεμίζω και το μαγαζί με προϊόντα και θα ασχοληθώ με την ιστοσελίδα ??? Γιατι; Δε θα φαινεσαι μεσα στο μαγαζι; Ουτε ΤΕΒΕ ουτε ΙΚΑ; Μας μπερδευεις.
LeoNaXe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 δεν θα είναι πάνω μου αυτά, είναι πολύ μπέρδεμα τώρα. δεν είναι το θέμα μας αυτό τώρα φαντάζομαι. αυτό που θέλω εγώ είναι οι απορίες μου
zazik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Κατι μου λέει ότι η ηλικία σου είναι κάτω απο 25 και ότι έχεις ελάχιστη επαγγελματική εμπειρία. Δεν είναι δυνατόν , σε μια Ελλάδα που δεν δίνει ούτε κάρτες πλέον η τράπεζα , να σκέφτεσαι με 4.000 (!!!) να ανοίξεις μαγαζί. Επίσης το bussiness plan που ψιλο-παραθετεις , δεν είναι ούτε για εργασία εξαμήνου σε Βασικές Αρχές Μαρκετινγκ , και εκεί θα έπαιρνε επιοικώς ένα 5. Πρώτα προσγειώσου στην πραγματικότητα σε συμβουλέυω , και μετά ξανα-ελα.
LeoNaXe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 την επαγγελματική εμπειρία την έχει ο συνέταιρος μου μιας και έχει δικιά του εταιρία security και έχει όλα τα κονέ για τα χαρτιά αποθήκες για να προμηθεύομαι τα προϊόντα και τα λοιπά.
siracos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Γιατί εμένα μου φαίνετε ότι κάποιος σε δουλεύει; Πρόσεξε που και τι υπογράφεις.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Γιατί εμένα μου φαίνετε ότι κάποιος σε δουλεύει; Πρόσεξε που και τι υπογράφεις. Οχι απαραιτητα οτι τον δουλευει αλλα καποιος δεν σου τα λεει καλα τα πραγματα. Μιλας για προμηθειες, πωλησεις και στοκ απο τη στιγμη που δεν θα φενεσαι σε κανενα χαρτι και σε καμια ασφαλεια. What? Εσυ ποιο ρολο θα παιξεις δηλαδη? Τι ακριβως θες να κανεις? Εκτος και αν σκεφτεστε να κανετε καμια δουλεια με καποιο προγραμμα επιδοτησης και θα σε παρουσιασει το φιλαρακι σου σαν εργαζομενο (αμεσα μπολικα μορια) αλλα και παλι θα πρεπει να φενεσαι στα χαρτια. Κατι δεν καθεται καλα στην ολη φαση παντως φιλε, προσχετε το.
bluesattack Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Συμβουλεψου κανα λογιστη και δικηγορο .Μην βρεθεις χωρις τιποτα στα κερδη της επιχειρησης και με τιποτα χρεη στην χασουρα.Μην τα αφηνεις ολα πανω στον αλλο.Οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους.Ειναι και επικινδυνες εποχες.Φιλικα
pournaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 δεν θα είναι πάνω μου αυτά, είναι πολύ μπέρδεμα τώρα. δεν είναι το θέμα μας αυτό τώρα φαντάζομαι. αυτό που θέλω εγώ είναι οι απορίες μου Τι σημαινει δεν θα ειναι πανω σου αυτα; Εστω οτι το ξεκινησες με το καλο το μαγαζι, ο συνεταιρος προφανως και λογω της αλλης εργασιας του ουτε χρονο ουτε (πιστευω) γνωσεις θα εχει. Αρα στο καταστημα θα εισαι ΜΟΝΟ ΕΣΥ. Αρα πρεπει να εχεις καποια ασφαλεια, ειδικα αυτον τον καιρο που τα πραγματα εχουν σφιξει και εχουν αρχισει τα Ταμεια να βγαινουν συχνα για ελεγχους. Χωρις καμμια επικριτικη διαθεση (απλα επειδη τα περασα δυο φορες και τα νιωθει ακομη το πετσι μου), πρωτα βαλε σε ταξη τα διαδικαστικα, κανονισε με το συνεταιρο ΑΚΡΙΒΩΣ πως θα λειτουργειτε, υπογραψτε και κανα χαρτι (ιδιωτικο συμφωνητικο) σε δικηγορο (δεν ειναι κακο, οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους), μιληστε για την ασφαλεια σου, και για τα υπολοιπα εξοδα, και μην αφηνεσαι ετσι απλα σε κουβεντες του αερα, οσο φιλος και να ειναι ο αλλος. Στα λεω μεσα απο πικρη πειρα. Το συμπερασμα μου, μεσα απο αυτα που ακουω, ειναι οτι ο φιλος σου, εχοντας ηδη μια επιχειρηση σεκιουριτυ, απλα αποφασισε να επεκτεινει τις δουλειες του και στους υπολογιστες, και θα σε βαλει να τρεχεις για να του στησεις το μαγαζι, και ο θεος ξερει αν και πως τελικα θα δουλεψεις εσυ μεσα σε αυτο.
JohnnyDragon Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δεν μπορεί....κάποιος κάνει πλάκα εδω πέρα... Τέβε κάθε 2 μήνες γύρω στο 350άρι ΓΙΑ ΑΡΧΗ. Εφορία κάθε 3 μήνες. Το μαγαζί αν δεν είναι στο ονομά σου ετοιμάσου άμα πιάσει να σε αντικαταστήσει κάποιος με 700 ευρώ. Αν δεν πιάσει το μαγαζί ετοιμάσου να τα σκας για να το συντηρείς. Μαγαζί αν δεν είναι στο όνομα σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ακόμα και πατέρας σου να είναι ο άλλος. Στο εμπόριο φίλε δεν υπάρχουν "είμαστε φίλοι, είμαστε συγγενείς". Όσοι ξεκίνησαν με τέτοιες συνενοήσεις ακόμα το πληρώνουν. Χωρις εμπόρευμα αρχή ΔΕΝ γίνετε. Το "3.000 χιλιάρικα για να γεμίσει για αρχή το μαγαζί" ΔΕΝ είναι "μια χαρά". Είναι καταστροφή. Εργασιακή εμπειρία έχει ο γνωστός σου στον τομέα του όμως. Security. Εσύ που θα κάνεις την δουλειά έχεις εργασιακή εμπειρία? Απο το βιντεάκι σου που είδα προφανός δεν έχεις και το κάνεις μόνο απο χόμπυ. Καλά κάνεις και το έχεις σαν χόμπυ, αλλά το χόμπυ δεν είναι πάντα "επαγγελματισμός". Έξοδα ΔΕΗ, τηλέφωνο, αμοιβή λογιστή (ο γνωστός σου θα έχει κάποιον αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι ΔΕΝ θα τον πληρώνεις) τα έχεις σκεφτεί? Τέλος ΠΟΣΟΙ πιστεύεις θα είναι αυτοί που να ψάχνουν για "extreme φάσεις" και απο αυτούς πόσοι δεν θα το κάνουν απο μόνοι τους? και απο όσους μένουν πόσοι θα σε ξέρουν? και απο αυτούς που μένουν πόσοι θα πάνε σε σένα? Και απο αυτούς θα βγάλεις όλα τα παραπάνω έξοδα? Και για να απαντήσω και σε μία σου ερώτηση όλοι εγκαθηστούν το λειτουργικό που θελει ο πελάτης. Το αν θα έχει ο πελάτης κωδικό ενεργοποίησης είναι πρόβλημα του πελάτη.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μου φαίνεται κάποιος σε δουλεύει χοντρά. Αν επενδύσεις το κεφάλαιο των 4.000 πρέπει να φαίνεσαι ως συνέταιρος για να είσαι κατοχυρωμένος ως προς τα κέρδη (και φυσικά τις υποχρεώσεις). Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώνεις ΤΕΒΕ. Αν βάλεις 4.000 υπο "συμφωνία κυρίων", έχω να σε ενημερώσω ότι χιλιάδες συνεταιρικές επιχειρήσεις που άνοιξαν φίλοι, τη έφερε ο ένας στον άλλο. Είπαμε ναι πρέπει στη ζωή να ρισκάρουμε αλλιώς δεν κερδίζουμε, αλλά πρέπει πίσω απο αυτό να υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη στρατηγική η οποία να ελαχιστοποιεί το ρίσκο. Εσύ δυστυχώς δεν έχεις κάνει τίποτα τέτοιο. Έχετε φτιάξει business plan; έχεις κάνει ένα financial forecast να προσπαθήσεις να υπολογίσεις τη προοπτική του κέρδους που θα έχεις; Για παράδειγμα, μήπως θα σε σύμφερε καλύτερα να βάλεις αυτά τα 4 χιλιάρικα σε έναν προθεσμιακό; Για μένα κάνεις μια επένδυση υψηλότατου ρίσκου με αρκετά μειωμένη απόδοση (η αγορά πληροφορικής στον πλανήτη είναι γενικότερα στα πολύ κάτω της).
LeoNaXe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 καλά ρε παιδιά τη σας ενδιαφέρει εσάς αυτό το θέμα; γιατί ξεφεύγουμε απο το θέμα μας; μια χαρά ξέρω τη κάνω. το μαγαζί θα γίνει πάνω σε άλλη εταιρία για αρχή και θα δηλωθεί ως υποκατάστημα για να μην υπάρχει ΤΕΒΕ, και επίσης για αρχή το μαγαζί θα είναι πάνω στον άλλον και εγώ θα είμαι συναίτερος γιατι αυτόν ήδη τον έχει πιάσει η εφορία και να μην με πιάσει και εμένα άσκοπα και χώρια και αυτόν (αυτό θα είναι μέχρι να τελειώσω το στρατό). υπάρχουν και άλλα πολλά που πιστεύω να μην κολλάει με το θέμα μας. εγώ 2 απλές απορίες είχα και θα ήθελα την βοήθειά σας και εσείς μου λέτε εντελώς άλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα