LeoNaXe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 λοιπόν μάγκες διάβασα όσα γράψατε και είδα πως πολλά πράγματα δεν τα έγραψα και τόσο κατανοητά :huh: . το μαγαζί θα ανοιχτεί συνεταιρικά με έναν γνωστό μου και αυτός έχει ήδη το χώρο (δεν θα πληρωθεί χώρος δηλαδή) αυτός ο γνωστός μου έχει δικιά του εταιρία security και ξέρει απο χαρτούρα και τέτοια, δηλαδή εμάς όλα και όλα να μας βγει βαριά 3000 τα χαρτιά και το επίπλομα (τα περισσότερα τα έχει ήδη αυτός), απο 1500 ευρώ ο καθένας για αυ΄το το πράγμα (μην πώ έβαλα και 30% παραπάνω σε αυτήν την τιμή) . μέσα σε αυτήν την τιμή θα βάλω και την ιστοσελίδα που την έχω κανονίσει απο γνωστό μου άτομο (όχι μόνο σε εμένα γνωστό, γενικά κάνει ιστοσελίδες σε εταιρίες) . αυτό που μένει είναι τα προϊόντα, για αρχή αν δώσουμε 5000 για τα βασικά προιόντα γα γεμίσει το μαγαζί είναι μια χαρά, και ότι άλλο θα χρειάζομαι θα το έχω μέσα σε 1 ημέρα απο την αποθήκη. έχω στείλει ήδη σε εταιρία που έχει προϊόντα υδροψιξης και περιμένω απάντηση (είχα επικοινωνία και πέρσι και μου έδωσαν προσφορά απο 20% έως 100% αναλόγως το προϊόν). δεν θυμάμαι αν το ανέφερα, αλλα αυτό που θα δώσω περισσότερη έμφαση είναι σε προϊόντα που δεν είναι περισσότερο για home pc αλλα για xtreme φάσεις (όχι ότι δεν θα υπάρχει και τα υπόλοιπα. αυτό που θα ήθελα απο εσάς είναι 2 πράγματα. 1)να μου πείτε αν ότι αποθήκες ξέρετε ή εταιρίες που ξέρετε για να προμηθεύομαι προϊόντα (γιατί απο 3 που ξέρει ο συνετερός μου είναι λίγα, θα ήθελα να πάρω περισσότερες προσφορές) 2)να μου προτείνετε ονόματα για το μαγαζί
dragonver Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Διάβασα ότι το πήρες απόφαση να το ανοίξεις το μαγαζί αλλά δύσκολο το εγχείρημα σου φίλε μου πάντως. Τέτοιες μέρες λίγο δύσκολο μου φαίνεται κάποιος ιδιώτης να δώσει λεφτά για service υπολογιστή κλπ. Θέλει φορμάτ κάποιος θα βρεί κάποιο φίλο του να του κάνει. Για αναβαθμίσεις λίγο δύσκολο. Κοιτά να βρείς τίποτα εταιρείες να συνεργαστείς... Παράδειγμα να συνεργαστείς με δικηγορικό σύλλογο (τραβηγμένο παράδειγμα).
LeoNaXe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 οι σύλλογοι είναι κανονισμένοι φίλε μου. εμένα οι ερωτήσεις μου είναι αυτές 1)να μου πείτε αν ότι αποθήκες ξέρετε ή εταιρίες που ξέρετε για να προμηθεύομαι προϊόντα (γιατί απο 3 που ξέρει ο συνετερός μου είναι λίγα, θα ήθελα να πάρω περισσότερες προσφορές) 2)να μου προτείνετε ονόματα για το μαγαζί 3)στα multirama ή pla;isio για παράδειγμα, όταν πάει κάποιος να κάνει foramt τον υπολογιστή του τή φάση γίνεται εκεί πέρα; με 40 ευρω περνάει τα windows χωρίς να σου δώσει κάποιο κωδικό.
apd453 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Φίλε χωρίς καμιά δόση ειρωνείας με 4-5 χιλιάρικα σε κλαίνε οι ρέγγες. Δεν έχεις σκεφτεί πολλά πραγματάκια τα οποία όμως δεν έχω χρόνο να αναφέρω. Κονκλουζιόν: Μη το ανοίξεις.
Bspus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 3)στα multirama ή pla;isio για παράδειγμα, όταν πάει κάποιος να κάνει foramt τον υπολογιστή του τή φάση γίνεται εκεί πέρα; με 40 ευρω περνάει τα windows χωρίς να σου δώσει κάποιο κωδικό. Κωδικο Windows? Υποτιθεται οτι εχεις εσυ αμα ειναι δικα σου. Αν δεν εχεις καθολου θα πρεπει να αγορασεις απο αυτους, οποτε θα σου δωσουν και το αυτοκολλητακι τουλαχιστον
LeoNaXe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 δεν λένε τίποτα τέτοιο όμως, εγώ που πίγα να ρωτήσω μου είπαν απλά 40 ευρώ και τίποτα άλλο
apd453 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 LeoNaXe το κατέχεις το άθλημα? Δε πας με τα 1500ευρά ένα ταξιδάκι με το μεναγκό να γουστάρεις τα Χριστούγεννα.
LeoNaXe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 αν δεν το είχα το άθλημα νομίζετε θα το έκανα; αυτό το έχω στο μυαλό μου εδώ και 2 χρόνια και τώρα είναι η ευκαιρία για μένα. δεν είμαι άτομο της σπατάλης σε μλκίες, για διακοπές καμία τουρκία και το καλοκαίρι στο χωριό μου για ηρεμία μου αρκεί για τα καλά έμειναν αυτές οι ερωτήσεις μου να απαντηθούν, αν ξέρει κάποιος 1)να μου πείτε αν ότι αποθήκες ξέρετε ή εταιρίες που ξέρετε για να προμηθεύομαι προϊόντα (γιατί απο 3 που ξέρει ο συνετερός μου είναι λίγα, θα ήθελα να πάρω περισσότερες προσφορές) 2)να μου προτείνετε ονόματα για το μαγαζί
pournaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 λοιπόν μάγκες διάβασα όσα γράψατε και είδα πως πολλά πράγματα δεν τα έγραψα και τόσο κατανοητά :huh: . το μαγαζί θα ανοιχτεί συνεταιρικά με έναν γνωστό μου και αυτός έχει ήδη το χώρο (δεν θα πληρωθεί χώρος δηλαδή) αυτός ο γνωστός μου έχει δικιά του εταιρία security και ξέρει απο χαρτούρα και τέτοια, δηλαδή εμάς όλα και όλα να μας βγει βαριά 3000 τα χαρτιά και το επίπλομα (τα περισσότερα τα έχει ήδη αυτός), απο 1500 ευρώ ο καθένας για αυ΄το το πράγμα (μην πώ έβαλα και 30% παραπάνω σε αυτήν την τιμή) . μέσα σε αυτήν την τιμή θα βάλω και την ιστοσελίδα που την έχω κανονίσει απο γνωστό μου άτομο (όχι μόνο σε εμένα γνωστό, γενικά κάνει ιστοσελίδες σε εταιρίες) . αυτό που μένει είναι τα προϊόντα, για αρχή αν δώσουμε 5000 για τα βασικά προιόντα γα γεμίσει το μαγαζί είναι μια χαρά, και ότι άλλο θα χρειάζομαι θα το έχω μέσα σε 1 ημέρα απο την αποθήκη. έχω στείλει ήδη σε εταιρία που έχει προϊόντα υδροψιξης και περιμένω απάντηση (είχα επικοινωνία και πέρσι και μου έδωσαν προσφορά απο 20% έως 100% αναλόγως το προϊόν). δεν θυμάμαι αν το ανέφερα, αλλα αυτό που θα δώσω περισσότερη έμφαση είναι σε προϊόντα που δεν είναι περισσότερο για home pc αλλα για xtreme φάσεις (όχι ότι δεν θα υπάρχει και τα υπόλοιπα. αυτό που θα ήθελα απο εσάς είναι 2 πράγματα. 1)να μου πείτε αν ότι αποθήκες ξέρετε ή εταιρίες που ξέρετε για να προμηθεύομαι προϊόντα (γιατί απο 3 που ξέρει ο συνετερός μου είναι λίγα, θα ήθελα να πάρω περισσότερες προσφορές) 2)να μου προτείνετε ονόματα για το μαγαζί Αυτο που θελω να σου επιστησω την προσοχη σου, ειναι τα τρεχοντα εξοδα. Εστω λοιπον οτι με 3-4 χιλιαρικα εκανες το χωρο σου κλπ. Εστω με αλλα 4-5 χιλιαρικα πηρες το εμπορευμα σου. Αυτο που πρεπει να εχεις κατα νου, ειναι τα μηνιαια παγια εξοδα που θα εχεις, καθως και το ΦΠΑ που πρεπει να προσεξεις. Και αυτα ειναι η ασφαλιση σου, ρευμα τηλεφωνο, νερο κλπ. Οταν λοιπον θα τελειωσει ο πρωτος μηνας, ηδη θα πρεπει να πληρωσεις πανω απο 500 ευρω, αρα αυτα πρεπει να τα υπολογισεις ειτε απο ενα μικρο κεφαλαιο που πρεπει να εχεις κρατημενο, ειτε να εχεις τετοιο κερδος (κερδος, οχι εσοδα), που να ξεπερνα κατα πολυ τα 500 ευρω μηνιαιως. Επισης προσεχε πολυ το θεμα του ΦΠΑ καθε τριμηνο, γιατι το συνηθιζουμε εδω στο ελλαντα, να νομιζουμε οτι παιρνοντας 100 ευρω απο μια πωληση, οτι ειναι ολα στην τσεπη μας, ξεχνωντας οτι τα 23 πρεπει στο τελος του τριμηνου να τα επιστρεψουμε στο κρατος.
LeoNaXe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Αυτο που θελω να σου επιστησω την προσοχη σου, ειναι τα τρεχοντα εξοδα. Εστω λοιπον οτι με 3-4 χιλιαρικα εκανες το χωρο σου κλπ. Εστω με αλλα 4-5 χιλιαρικα πηρες το εμπορευμα σου. Αυτο που πρεπει να εχεις κατα νου, ειναι τα μηνιαια παγια εξοδα που θα εχεις, καθως και το ΦΠΑ που πρεπει να προσεξεις. Και αυτα ειναι η ασφαλιση σου, ρευμα τηλεφωνο, νερο κλπ. Οταν λοιπον θα τελειωσει ο πρωτος μηνας, ηδη θα πρεπει να πληρωσεις πανω απο 500 ευρω, αρα αυτα πρεπει να τα υπολογισεις ειτε απο ενα μικρο κεφαλαιο που πρεπει να εχεις κρατημενο, ειτε να εχεις τετοιο κερδος (κερδος, οχι εσοδα), που να ξεπερνα κατα πολυ τα 500 ευρω μηνιαιως. Επισης προσεχε πολυ το θεμα του ΦΠΑ καθε τριμηνο, γιατι το συνηθιζουμε εδω στο ελλαντα, να νομιζουμε οτι παιρνοντας 100 ευρω απο μια πωληση, οτι ειναι ολα στην τσεπη μας, ξεχνωντας οτι τα 23 πρεπει στο τελος του τριμηνου να τα επιστρεψουμε στο κρατος. ωραία τα λες φίλε μου, απλά το θέμα μας εδώ δεν είναι ούτε τα έξοδα ούτε το μαγαζί. εγώ με 2000 το μαγαζί το έχω έτοιμο χωρίς εμπόρευμα και για αρχή τα 3000 είναι μια χαρά για τα αρχικά. έχω μιλήσει με αντιπροσωπίες και μου είπαν πως μπορώ να πάρω ακόμα και ένα εμπόρευμα και θα το έχω αυθημερόν, δηλαδή δεν θα χρειάζομαι να το έχω και αγορασμένο το προϊόν. και όπως σας ξαναείπα, δεν είμαι μόνος σε αυτό και δεν θα κάνω εγώ τίποτα για τα χαρτιά και το μαγαζί.
apd453 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Να συμπληρώσω ότι τους πρώτους μήνες (μπορεί και 1-2 χρόνια) μέχρι να ρολάρει το μαγαζί κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να βάλεις και άλλο κεφάλαιο. Τέλος θα πρέπει μέσα στα έξοδα σου να υπολογίσεις το μηνιάτικο που θα έπαιρνες εσύ και ο συνέταιρος ΑΝ δουλεύατε κάπου άλλου.
LeoNaXe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 για έξοδα δικά μου έχω απο αλλού εγώ χρήματα. εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει για αχή τώρα είναι αυτές οι ερωτήσεις μου
slygeo87 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 για έξοδα δικά μου έχω απο αλλού εγώ χρήματα. εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει για αχή τώρα είναι αυτές οι ερωτήσεις μου Έχει δίκιο, του πρήξατε τα παπάρια.
LeoNaXe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Έχει δίκιο, του πρήξατε τα παπάρια. δεν θα έλεγα και αναγκαστικά ότι κάνουν κάτι τέτοιο , για μένα είναι πολύ σημαντικές οι απόψεις σας.
apd453 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Έχει δίκιο, του πρήξατε τα παπάρια. Μετά θα μας τα πρήξει αυτός λέγοντας μας ότι τον έφαγε η κρίση κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα