LeoNaXe Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 κοιτάξτε εγώ δεν θα το ανοίξω μόνος μου, έχω ΄να άτομο που θα είμαστε μαζί και αυτός έχει δικιά του επιχείρηση με αποτέλεσμα να έχει τα κονέ του. εγώ με 3000 βαριά βαριά θα έχω ανοίξει το μαγαζί, θα είναι και επιπλωμένο και όλα τα χαρτιά είναι μέσα σε αυτό το ποσό. το μόνο που θα μου λείπει είναι το εμπόρευμα και δεν τα κάνω όλα απο την αρχή, ότι λεφτά βγαίνει απο το μαγαζί θα τα επενδύω σε αυτά που έχω βάλει σκοπό. αυτός που θα είναι μαζί μου ξέρει τα μισά μαγαζιά στην ξάνθη και όλα θα τα σπρώξει σε εμένα. επίσησ και την αποθήκη που θα προμηθεύομαι τα προϊόντα αυτός τα κανονίζει, τώρα περιμένω της τιμές.
JohnnyDragon Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Χωρίς παρεξήγηση αλλά αν απαντήσω σε αυτά που είπες τώρα θα νομίζεις ότι έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Ένα - δύο μήνες μετά σε βλέπω το επόμενο σου reply να είναι εδω
The_Judas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 το μόνο θέμα που μου έχει μείνει είναι η τιμές που θα παίρνω εγώ τα προϊόντα, αν θα μπορέσω να τα έχω πάνω απο 20 ευρώ πιο φτηνά απο αυτά τα μεγάλα καταστήματα και θα μπορέσω να έχω τα προϊόντα σε τιμές που τα έχουν το visionstudio και τέτοια εγώ ευχαρίστως θα το έχω ανοίξει το μαγαζί. Αυτό φίλε μου είναι το πιο βασικό και το πιο δύσκολο Κάποιοι γνωστοί προμηθευτές info-quest, oktabit και λοιποί, την τελευταία φορά που είχα ασχοληθεί με το ζήτημα πουλούσαν χοντρική σε τιμές πιο ακριβές από την λιανική του πλαισίου και των διαφόρων γνωστών eshops. Με 3000 χιλιάδες ευρώ δύσκολο το βλέπω. Αν παραγγείλεις 3-4 σκληρούς δίσκους νομίζεις ότι θα στους δίνουν στην ίδια τιμή με του πλαισίου που αγοράζει 5000 δίσκους; Δεν είναι χαζοί οι άνθρωποι.
leonidas_fs Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Φίλε χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, θα σου πω οτι εγω προσωπικά αγοράζω μόνο απο amazon.co.uk ΜΟΝΟ!! Πραγματικά εχω πολύ καιρό να κάνω αγορά απο Ελλάδα. Εκτος και αν είναι κάτι που το βιάζομαι αρκετά και δεν μπορω να περιμένω μια βδομάδα να μου το φέρει το άμαζον. Οταν αγοράζω απο Ελλάδα αγοράζω απο το Πλαίσιο. Δίπλα μου έχει ενα μαγαζάκι πληροφορικής. Μια φορα ήθελα να πάρω ενα καλώδιο δικτύου. Πάω και αγοράζω το 5μ καλώδιο 8.50 € ενώ στο πλαίσιο είχε 4,10 €. Ε όχι ρε φίλε! Δυστηχώς είναι η αλήθεια διότι το Πλαίσιο αγοράζει 1,000 5μετρα καλώδια ενω το μαγαζί της γειτονιάς μου αγοράζει 10-20?? Αν το επειχηρήσεις προσπάθησε να προμηθεύεσαι απο εξωτερικό. edit: Ερώτηση προς topic starter (και οχι μονο). Θέλω να πάρω ενα mouse για το λαπτοπ μου. Οχι τίποτα φοβερό κάτι απλα για να εχω στο χέρι, οταν δουλευώ σε γραφείο. Απο που να πάρω? Τι θα μου πρότεινες? Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2011 από leonidas_fs
ikaruga24 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Προσωπικη μου αποψη ειναι να μην κανεις το βημα αν δεν εχεις καποιο πλανο να μπεις στο τρυπακι να προσφερεις κατι διαφορετικο που δεν θα σου ερχεται ο καθε εξυπνακιας για τη μαλακια του. Θα πρεπει να προσφερεις ολοκληρωμενα πακετα και υπηρεσιες και αλλα ωραια. Σκεψου το καλα παντως, η αγορα εργασιας στο αντικειμενο ειναι παρα μα παρα πολυ δυσκολη επειδη ο κοσμος εχει μαθει 2-3 ονοματα και δεν κοιταει παραδιπλα οτι και να γινει (σαν τα μουλαρια ενα πραγμα). Επισης, και λυπαμαι που το λεω, οι ελληνες δεν ειναι γνωστοι για την ανεση τους με το να πληρωνουν τεχνολογιες. Για μπουζουκερι και οινοπνευματα ομως κιχ δεν κανουν. Τι 200 τι 300 τι 400? Το ιδιο ειναι...
bluesattack Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Καλη επιτυχια. Σαν ιδεα μου αρεσει το cooling .θα ηθελα επισης να δω και καποια προιοντα που δεν τα βρισκεις ευκολα , προσιτα κουτια htpc ,προιοντα modding , κατι εξωτικο (στην εμφανιση , οχι απαραιτητα στην τιμη) κλπ .Κατι δηλαδη που δεν το βρισκει καποιος στην Ελλαδα αλλα και δεν χαλαει ευκολα , ετσι ωστε να ρισκαρει καποιος να αγορασει απο ενα μαγαζι στην Ξανθη.Καταλαβαινεις οτι θα συναντησεις εκτος των συναγωνισμο των μεγαλων αλυσιδων και την δυσπιστια οσο αφορα την δυνατοτητα αξιοπιστου και γρηγορου service , τουλαχιστον στην αρχη.Eξαρταται βεβαα και που θελεις να απευθυνθεις.Τωρα λογω των γνωστων συνθηκων τα παντα ειναι ρισκο.ebay ?Δεν ειναι κακο.
Marria Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Παντως για να καλυπτεις ολη την Ελλαδα μου φαινετε λιγο ψιλοδυσκολο. Εισαι μακρυα (Ξανθη) και το e-shop και Πλαισιο εχουν τα δικα τους φορτηγα και κουριερ. Για να καλυψεις ολη την Ελλαδα και να θες να εχεις και e-shop, θα πρεπει να σκεφτεις και το θεμα της μεταφορας των προιοντων.
cyber_katsarida Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 @TS φίλε αν δε μας κάνεις πλάκα, τι να πω... από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω; ξεκινάς με 4000€; με αυτά τα λεφτά αγοράζεις ένα καροτσάκι και πουλάς κουλούρια. (μη το γελάς ίσως βγάλεις πιο πολλά απ όσα νομίζεις). έχεις δικό σου χώρο; θα νοικιάσεις; έχεις υπολογίσει ρεύμα, τηλέφωνο, ασφάλιση; θα έχεις υπάλληλο; θα μπορέσεις να χτυπήσεις σε τιμές τις μεγάλες αλυσίδες; πως θα το πετύχεις αυτό; κάνοντας παραγγελίες 1-2 κομμάτια κάθε φορά; αναφέρθηκε κάτι για water cooling. υποθέτω ήταν αστείο. εδώ δε θα έχουμε να πληρώσουμε το ρεύμα σε λίγο το water coling μας μάρανε. μπορεί εδώ στο forum να υπάρχουν άτομα που να εκδηλώνουν κάποιο ενδιαφέρον (bluesattack) αλλά αυτοί είναι σταγόνα στον ωκεανό. λες ότι έχεις κονε. ε και; εγώ έχω γνωστό- γείτονα με βενζινάδικο 200 μέτρα από το σπίτι μου και πλεον δεν περνάω ούτε απ έξω γιατί έχει την βενζίνη 5 λεπτά πιο ακριβά απ τους άλλους και νομίζεις ότι τα κονέ σου θα έρθουν σε σένα αν δεν έχεις καλές τιμές; και άλλα ήθελα να γράψω αλλά νομίζω το έπιασες το νόημα. βάλτα κάτω και κάνε πάλι τους υπολογισμούς σου χωρίς να ενθουσιάζεσαι και να επηρεάζεσαι από άλλους.
bluesattack Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 @ cyber_katsarida Αυτα που λες ειναι λογικοτατοι προβληματισμοι.Και σιγουρα θελουν να προστατεψουν Αλλα 1. κοιτάξτε εγώ δεν θα το ανοίξω μόνος μου, έχω ΄να άτομο που θα είμαστε μαζί και αυτός έχει δικιά του επιχείρηση με αποτέλεσμα να έχει τα κονέ του. εγώ με 3000 βαριά βαριά θα έχω ανοίξει το μαγαζί, θα είναι και επιπλωμένο και όλα τα χαρτιά είναι μέσα σε αυτό το ποσό. το μόνο που θα μου λείπει είναι το εμπόρευμα και δεν τα κάνω όλα απο την αρχή, ότι λεφτά βγαίνει απο το μαγαζί θα τα επενδύω σε αυτά που έχω βάλει σκοπό. αυτός που θα είναι μαζί μου ξέρει τα μισά μαγαζιά στην ξάνθη και όλα θα τα σπρώξει σε εμένα. επίσησ και την αποθήκη που θα προμηθεύομαι τα προϊόντα αυτός τα κανονίζει, τώρα περιμένω της τιμές. 2.Ε και καποιοι κερδιζουν βρε παιδια .Δεν εκλεισαν πια και ολα τα μικρομαγαζα στην Ελλαδα . Και επισης ειναι τι αγαπαει και ο αλλος.Δηλαδη αν χει παθος με τα pc ..ε μπορει να μην θελει να διπλωνει πιτογυρους .Και καποιος μπορει να ρισκαρει ενα 3.000 , οπως και καποιος αλλος μπορει να το δωσει για να παρει..μηχανακι Εννοειται βεβαια οτι σε καθε περιπτωση πρεπει να τα βαλει κατω , 2 και 102 φορες . Μπορι βεβαια να ξεκινησει σιγα σιγα , με service κλπ , δεν ειναι αναγκη να φορτωσει το μαγαζι με εμπορευμα απο την πρωτη μερα.
cyber_katsarida Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 σίγουρα δεν κλείσανε όλα τα μαγαζιά και κάποιοι κερδίζουν. και αν δε ρισκάρεις δε θα καταφέρεις τίποτα. αλλά πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο. επίσης άλλο η αγάπη μας και άλλο η δουλειά. το ιδανικότερο θα ήταν να συνδυαστούν αυτά τα 2 ώστε ο καθένας να δουλεύει πάνω σε αυτό που τον εκφράζει. αλλά αν εγώ έχω πάθος με τις καταδύσεις δε θα πάω να ανοίξω σχολή κατάδυσης στα μετέωρα. το θέμα είναι ότι με 3000-4000 δεν κάνεις τίποτα. ακόμα και ο ίδιος ο TS λέει ότι με αυτά τα λεφτά τα μαγαζί είναι έτοιμο εκτός από το εμπόρευμα! πως γίνεται να έχεις έτοιμο μαγαζί χωρίς εμπόρευμα; αφού θα χαλάσει όλα τα λεφτά στο στήσιμο του μαγαζιού πως θα πάρει το εμπόρευμα; μπορεί να τα καταφέρει στην πορεία αλλά η αρχή θα είναι δύυυυυυυυυσκολη. και για να αντέξει χρειάζεται κεφάλαιο. και εδώ βλέπω ότι δεν υπάρχει. και να υπήρχε το κεφάλαιο θα ήταν μεγάλο ρίσκο πόσο μάλλον τώρα.
bluesattack Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μπορει βεβαια να ξεκινησει σιγα σιγα , με service κλπ , δεν ειναι αναγκη να φορτωσει το μαγαζι με εμπορευμα απο την πρωτη μερα. Ε για αυτο εβαλα και αυτο.Εξαλλου και ο ιδιος το αναφερει
Marria Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Eγω παντως αν εκανα κατι, θα ηταν μια σελιδα που θα προσφερα online τεχνικες υπηρεσιες (πχ online pc προστασια με teamviewer), κατσκευη ιστοσελιδων και συντηρηση τους, SEO marketing , και φυσικα διαφημιση στα διαφορα social networks (facebook, twitter, ειναι η καινουργια μοδα και πολλες εταιριες εχουν παρουσια εκει). Οπως και δεν ειναι μονο να φτιαξεις ενα e-shop, αλλα πρεπει και να το συντηρεις κιολας. Kαι ετσι γλυτωνεις και την φυσικη παρουσια (μαγαζι) που εχει και τα αναλογα εξοδα (φως, ενοικιο, μισθοι υπαλληλων).
xpapias Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Επιπλέον οι Online πωλήσεις θέλουν αρκετή προεργασία. Γνωστός που ήθελε να ανοίξει ηλεκτρονικό κατάστημα παιδευόταν μήνες με δικηγόρο προκειμένου να είναι νομικά κατοχυρωμένος. Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετά κενά ως προς το νομικό καθεστός των e-shops. Νομίζω ότι το έχεις δει αρκετά επιπόλαια το πράγμα. Φιλικά πάντα.
leonidas_fs Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μαρια καλά τα λές, αλλα δυστηχώς αυτά που λές πλέον μπορεί να τα κάνει ο οποιοσδήποτε έχει βασικές γνώσεις! Με το Google και τα forum πλεόν είναι πανευκολο να φτιάξεις website,να κάνεις το SEO, να κάνεις σελίδα σε facebook και twitter!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα