fearwhatnow Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Παντως ολως περιεργως το παιχνιδι ειναι καλο. Δεν καταλαβαινω γιατι το θαβουν ολοι. Τα γραφικα ειναι μια χαρα και πειραζοντας καποια αρχεια γινονται καλυτερα, η αισθηση της οδηγησης ειναι σχεδον ιδια με το πρωτο Shift, δηλαδη αρκετα καλη.
fearwhatnow Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δηλαδή Arcade.. Δεν θα ελεγα οτι ειναι Arcade. Βαζοντας επιλογη Pro η οδηγηση ειναι Semi-Sim.Καπου στην μεση δηλαδη. Για λιγο fun racing ειναι σουπερ το παιχνιδι. Για τα υπολοιπα υπαρχει το Project CARS..
panos2171 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δε νομίζω πως είναι κακό να είναι arcade.
Bigi444444 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Έχει φοβερό pop up πάντως απ' ότι φαίνεται στα βίντεα.Εγώ σκέφτομαι μήπως το πάρω σε καμιά προσφορά μόνο και μόνο για τον ήχο του...
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δεν την ξαναπατάω με test drive.Μακριά και αγαπημένοι συν ότι δεν μου αρέσει να τρέχω με μια εταιρία μόνο. Έφαγα τα μούτρα μου με το unlimited 2
gavros10 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δεν την ξαναπατάω με test drive.Μακριά και αγαπημένοι συν ότι δεν μου αρέσει να τρέχω με μια εταιρία μόνο. Έφαγα τα μούτρα μου με το unlimited 2 πιστευω οτι ολοι τα φαγαμε τα μουτρα μας με το 2. αν στο tdu 1 υπηρχε καινουργιο patch με κανουργια αυτοκινητα ακομα αυτο θα επαιζα 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Aς πω και γω την εμπεριστατωμένη και αναλυτική μου γνώμη μετά από 3 λεπτά ενασχόλησης μαζί του: ΜΑΠΑ. Ήδη δουλεύει απεγκατάσταση + revo + ccleaner και πλύσιμο τον δίσκο.
fearwhatnow Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Aς πω και γω την εμπεριστατωμένη και αναλυτική μου γνώμη μετά από 3 λεπτά ενασχόλησης μαζί του: ΜΑΠΑ. Ήδη δουλεύει απεγκατάσταση + revo + ccleaner και πλύσιμο τον δίσκο. Στα σοβαρα τωρα, για γραψε για ποιο λογο δεν σου αρεσε. Ειναι ιδιο με το Shift και με τις ρυθμισεις που εχω περασει ειναι καλυτερο. Εκτος και αν δεν σου αρεσαν καθολου τα Shift. Και εγω ειμαι αποκλειστικα υπερ των απολυτων Sim (αλλωστε εχω βαρια "συνδρομη" στο PCars) αλλα που και που τετοια παιχνιδια ειναι ξεκουραστα και διασκεδαστικα.
panos2171 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Eνώ το παιχνίδι λειτουργεί κανονικά όταν ορίζω ως κουμπια στριψήματος το μοχλό του gamepad (τόσο στη ρύθμιση keyboard όσο και στη ρύθμιση gamepad) με πετάει βγάζοντας το μήνυμα της εικόνας. Τι μπορεί να φταίει και δεν δέχεται το λεβιεδάκι?? Το gamepad είναι αυτό http://www.e-shop.gr...l?id=PER.583257 Με άλλα σύγχρονα παιχνίδια λειτουργεί κανονικά όπως το NFS MW2 πχ.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Εγω δεν μπηκα καν στο κοπο να το παιξω μολις ειδα την αρχικη εκδοση με τα κουμπια απο το χειριστηριο του XBOX...
saiz Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Στα σοβαρα τωρα, για γραψε για ποιο λογο δεν σου αρεσε. Ειναι ιδιο με το Shift και με τις ρυθμισεις που εχω περασει ειναι καλυτερο. Εκτος και αν δεν σου αρεσαν καθολου τα Shift. Και εγω ειμαι αποκλειστικα υπερ των απολυτων Sim (αλλωστε εχω βαρια "συνδρομη" στο PCars) αλλα που και που τετοια παιχνιδια ειναι ξεκουραστα και διασκεδαστικα. ποιες ειναι οι extra ρυθμισεις που περασες και εγινε καλυτερο?
george kesoglu Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Eνώ το παιχνίδι λειτουργεί κανονικά όταν ορίζω ως κουμπια στριψήματος το μοχλό του gamepad (τόσο στη ρύθμιση keyboard όσο και στη ρύθμιση gamepad) με πετάει βγάζοντας το μήνυμα της εικόνας. Τι μπορεί να φταίει και δεν δέχεται το λεβιεδάκι?? Το gamepad είναι αυτό http://www.e-shop.gr...l?id=PER.583257 Με άλλα σύγχρονα παιχνίδια λειτουργεί κανονικά όπως το NFS MW2 πχ. και σε μενα το ιδιο ακριβως συμβαινει με το πληκτρολογειο ολα καλα μολισ βαλω το gamepad μου βγαζει μηνυμα οπωσ σε εσενα Το gamepad είναι αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.566050
Galis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 το παιχνιδακι παντως καλο ή κακο την F430 μου την απογειωσε πραγματικα. Πολυ καλες ρυθμισεις και τελεια αισθηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα