_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Στο pc μου είναι εγκατεστημένα τα Hamachi και LogMeIn. Στον server (τον οποίο βλέπω όταν ανοίγω τα ανωτέρω) είναι εγκατεστημένο ένα πρόγραμμα που δεν μπορώ να τρέξω από το δικό μου ( <<σφάλμα σύνδεσης με τη βάση δεδομένων>> ) Υπάρχουν άλλα δύο Pc συνδεδεμένα στα οποία μπορώ να στείλω και να δεχτώ μήνυμα, αλλά ούτε αυτά έχουν σύνδεση με τον server. Υπάρχει λύση ώστε να έχω επικοινωνία με τον server και το πρόγραμμα που θέλω να εκτελέσω; Υποθέτω πως πρέπει να έχω και φυσική πρόσβαση στον server.Σωστά;
koslibpro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Και να αποκτησεις δικαιωματα root.δεν νομιζω πως ειναι απαραιτητη η φυσικη επαφη με το μηχανιμα..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Mπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Δεν ξέρω αν είναι σε linux ή Win, όμως. Θέλω να έχω πρόσβαση σε sql..
taazz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 πρέπει τα μηχανήματα στο σπίτι να μπορούν να συνδεθούν στο ίδιο δίκτυο με αυτο του server τα logmein/remote access κλπ προγράμματα δεν δίνουν πρόσβαση στο δίκτυο μόνο στο μηχάνημα που συνδέεσαι και μέσα από αυτό στο εκεί το δίκτυο. Με λίγα λόγια είτε γίνεσαι μέλος του εκεί δικτύου, βλέπε VPN ή αντίστοιχες τεχνολογίες, είτε εκτελείς τις εφαρμογές στο μηχάνημα που έχεις πρόσβαση, βλέπε logmeIn, και όχι στο δικό σου για να έχεις πρόσβαση στον sql server.
rfc Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια Κοιτα τι μπορεις να κανεις........ Με το hamachi, αν το εχεις εγκατεστημενο σε ολα τα πισια, εχεις ηδη ενα vpn δικτυο με στατικες ip's του τυπου 5.χχχ. κλ.π. Αν το δικτυο ειναι share... τοτε μπορεις απο run με \\5.xxx\share sql folder του πελατη να βλεπεις share παραθυρο που μπορεις να το διαχειριστεις και απο cmd.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Ναι, vpn είναι το δίκτυο, και οι ip είναι 5.xxx. Στον server μπορώ να κάνω ping (αν αυτό είναι ενδεικτικό για κάτι) αλλά από εντολές κλπ δεν έχω ιδέα. Ένα κωλοπρόγραμμα θέλω να έχει πρόσβαση στη βάση του server..
taazz Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Εάν απαντάει στα ping ο server τότε έχεις πρόσβαση το μόνο που μπορεί να σε κόψει είναι 1) Ο sql server δεν αποδέχεται συνδέσεις απο την IP σου. 2) κάποιο firewall ενδιάμεσα κόβει την πόρτα. Δοκίμασε να συνδεθείς με telnet στην πόρτα του sql server αφού πρώτα σου πουν σε πια πόρτα είναι ρυθμισμένος και αν δεν τότε μήλα με τον εκεί μηχανογράφο να βρείτε τη φταίει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 To θέμα είναι πως δεν υπάρχει διαθέσιμος μηχανογράφος αυτή τη στιγμή, αλλιώς δεν θα υπήρχε θέμα. Θέλω να το κάνω <<μόνος>> μου.. Από εντολές telnet δεν σκαμπάζω.
taazz Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ανοίγεις ένα command prompt και γράφεις Telnet Host port θα πάρεις κάποια απάντηση τυπου unable to connect δεν απαντάει σε αυτή την πόρτα ο server ή Authentication failed Συνδέθηκες κανονικά στον SQL server.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε taazz τα έκανα αυτά, και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο error, είτε το σύστημα ήταν εκτός είτε εντός (μια-δυό μέρες λειτούργησε)
taazz Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 1) για ποιον SQL server μηλάμε? 2) μπορείς να πάρεις remote desktop στο μηχάνημα που είναι ο sql server? 3) δεν καταλάβα το εντός /εκτός που αναφέρεις γίνε λίγο ποιο περιγραφικός. 4) μπορείς να πάρεις remote desktop στον μηχάνημα που έχει το πρόγραμμα που εκτελείς?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Εννοώ πως συνδεόμουν στον σέρβερ κανονικά, για μια-δυό μέρες, αλλά στο telnet η εντολή που μου είπες έδειχνε πως δεν υπάρχει σύνδεση. Για τα άλλα δεν μπορώ να σου απαντήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα