MIKETSAK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 φίλοι μου εδω και καιρό έχω σε μια x48-dq6 έναν q9400 και μια ψύχρα ζαλμαν κατακόρυφη ,όλα καλά όλα ωραία ,έτρεχε άνετα στα 3,6ghz 450*8 και μνήμες στα 450*3,33D=1500mhz με timings 6-6-6-18 και ρεύμα +0,50v nb στα +0,325v and fsb @+0.35v το εργαλείο δούλευε ρολόι όσπου άλλαξα την ψύχρα και πήγα σε corsair a50 ,δεν περνά μια μέρα έρχεται το πρώτο bluescreen..απο εκεί και περά δεν μου κάνει ούτε 3,2 ghz overclock και παλεύει με το ζόρι το custum helpppp.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Θερμοκρασίες ok; Την έχεις κουμπώσει σωστά; Επίσης, πάστα βάλαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Nai olla comple .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigRed Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Βάλε πάλι την παλιά που δούλευε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Για αρχή δες τις θερμοκρασίες σου (linx&coretemp) να δούμε αν είναι εκεί το θέμα, ή απλά ξεκούνησες καμιά μνήμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Θα βαλω την παλια απο δευτερα γιατι την εκανα ανταλλαγη με να φιλο..αυριο θα σας βαλω φωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ολα οκ εφταιγε η α50 ηταν μαπα τελικα η πσιχτρα...εβαλα παλι την zalman μου και ειδα φως ,ευχαριστω ολα τα παιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ρε μπας και δεν την ειχες βαλει καλα την ψυχτρα επανω?γιατι δεν την λες μαπα την Α50. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 μια χαρά είχε μπεί αλλα η zalman διοχετεύει καλίτερα τον αέρα και στο nb αλλα και σε mosfets ...η α50 ναι μεν κρύωνε τον επεξεργαστή αλλά τα άλλα chipakia άναβαν πολύ,με αποτέλεσμα δυσλειτουργία σε overclock...πιστεύω πως η α50 δεν κάνει για 775 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Αχα,καταλαβα τι λες.ναι ειναι οντως ενα θεμα αυτο.οποιαδηποτε tower ψυχτρα ομως τοτε δεν κανει.οχι μονο για τα 775 αλλα για ολες της μητρικες.τεσπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MIKETSAK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 ναι και εγώ αυτό πιστεύω ,αλλά οι καινούριες μητρικές δεν εχουν νβ πχ s1155 kai 1156 ενώ στο 775 συναντάμε ορόσυρα απο πσίχτρες ανάμεσα σε νβ σβ και μοσφετσ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα