Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με overcloaking

MIKETSAK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φίλοι μου εδω και καιρό έχω σε μια x48-dq6 έναν q9400 και μια ψύχρα ζαλμαν κατακόρυφη ,όλα καλά όλα ωραία ,έτρεχε άνετα στα 3,6ghz 450*8 και μνήμες στα 450*3,33D=1500mhz με timings 6-6-6-18 και ρεύμα +0,50v nb στα +0,325v and fsb @+0.35v το εργαλείο δούλευε ρολόι όσπου άλλαξα την ψύχρα και πήγα σε corsair a50 ,δεν περνά μια μέρα έρχεται το πρώτο bluescreen..απο εκεί και περά δεν μου κάνει ούτε 3,2 ghz overclock και παλεύει με το ζόρι το custum helpppp..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

μια χαρά είχε μπεί αλλα η zalman διοχετεύει καλίτερα τον αέρα και στο nb αλλα και σε mosfets ...η α50 ναι μεν κρύωνε τον επεξεργαστή αλλά τα άλλα chipakia άναβαν πολύ,με αποτέλεσμα δυσλειτουργία σε overclock...πιστεύω πως η α50 δεν κάνει για 775

Αχα,καταλαβα τι λες.ναι ειναι οντως ενα θεμα αυτο.οποιαδηποτε tower ψυχτρα ομως τοτε δεν κανει.οχι μονο για τα 775 αλλα για ολες της μητρικες.τεσπα.

ναι και εγώ αυτό πιστεύω ,αλλά οι καινούριες μητρικές δεν εχουν νβ πχ s1155 kai 1156 ενώ στο 775 συναντάμε ορόσυρα απο πσίχτρες ανάμεσα σε νβ σβ και μοσφετσ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...