Προς το περιεχόμενο

Overclock σε laptop

Jimie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση: Χρησιμοποιώ laptop πρώτη φορά και θέλω να ξέρω αν μπορώ να κάνω τίποτα στον επεξεργαστή. Επίσης αν πρέπει να κάνω τίποτα με την GPU.

Laptop Brand: Lenovo

CPU: Intel PentiumCPU B940 2.00GHz

GPU: NVIDIA GT520M

RAM: Samsung M471B5273CH0-CH9

MOBO: Lenovo Ideapad Z570

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιες ειναι οι μεγιστες θερμοκρασιες οταν παιζεις παιχνιδια για κανα μισαωρο? Δες με το HW monitor. Αν δε ξεπερναν τους 75 κελσιου θα ελεγα οτι εχεις λιγο χορο.

Ανέβασα το Core Clock κατα 60 MHz και το Memory Clock κατα 30 MHz και οι θερμοκρασίες στον Kombustor με DX11 και 2XMSAA για 30' φτάνουν τους 57 βαθμούς χωρίς θέμα λές να συνεχίσω ;

Πρεπει να ανεβαζεις το core clock και το shader speed. Το memory clock δεν ειναι τοσο σημαντικο. Η καρτα γραφικων σου ειναι ιδια με την 520mx δηλαδη μπορει να την πας μεχρι το core 900 shader 1800 χωρις προβληματα. Το μονο που σε περιοριζει ειναι οι θερμοκρασια. Πιστευω πως θα μπορεσεις μεχρι εκει αφου εχεις αδυναμο επεξεργαστη αλλα πρεπει να το τεσταρεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά κατάφερα να την φτάσω στο φουλ δηλ. στα 965 core και 1930 shader αλλά αν και οι επιδόσεις αυξήθηκαν κάμποσο πρέπει να κάνω οπωσδήποτε oc και στη cpu γιατί τρώω bottleneck κατακέφαλα...Ξέρω όλους τους κινδύνους ΑΝ υπάρχει οποιοσδήποτε τρόπος πείτε μου...Ευχαριστώ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...