Jimie Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση: Χρησιμοποιώ laptop πρώτη φορά και θέλω να ξέρω αν μπορώ να κάνω τίποτα στον επεξεργαστή. Επίσης αν πρέπει να κάνω τίποτα με την GPU. Laptop Brand: Lenovo CPU: Intel PentiumCPU B940 2.00GHz GPU: NVIDIA GT520M RAM: Samsung M471B5273CH0-CH9 MOBO: Lenovo Ideapad Z570 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timos_som Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 πάρε έναν ssd γιατί από oc σε laptop είναι αρκετά δύσκολο (ψύξη κτλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Είναι εύκολο να τον εγκαταστήσω εγώ ή θέλει ειδικό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ο CPU δεν γινεται. H GPU λογικα θα γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Η GPU γίνεται το θέμα είναι πρέπει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ποιες ειναι οι μεγιστες θερμοκρασιες οταν παιζεις παιχνιδια για κανα μισαωρο? Δες με το HW monitor. Αν δε ξεπερναν τους 75 κελσιου θα ελεγα οτι εχεις λιγο χορο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Ανέβασα το Core Clock κατα 60 MHz και το Memory Clock κατα 30 MHz και οι θερμοκρασίες στον Kombustor με DX11 και 2XMSAA για 30' φτάνουν τους 57 βαθμούς χωρίς θέμα λές να συνεχίσω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos09 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Πρεπει να ανεβαζεις το core clock και το shader speed. Το memory clock δεν ειναι τοσο σημαντικο. Η καρτα γραφικων σου ειναι ιδια με την 520mx δηλαδη μπορει να την πας μεχρι το core 900 shader 1800 χωρις προβληματα. Το μονο που σε περιοριζει ειναι οι θερμοκρασια. Πιστευω πως θα μπορεσεις μεχρι εκει αφου εχεις αδυναμο επεξεργαστη αλλα πρεπει να το τεσταρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimie Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά κατάφερα να την φτάσω στο φουλ δηλ. στα 965 core και 1930 shader αλλά αν και οι επιδόσεις αυξήθηκαν κάμποσο πρέπει να κάνω οπωσδήποτε oc και στη cpu γιατί τρώω bottleneck κατακέφαλα...Ξέρω όλους τους κινδύνους ΑΝ υπάρχει οποιοσδήποτε τρόπος πείτε μου...Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα