Προς το περιεχόμενο

restore στο iphone με jailbreak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα 3G το οποιο εχω κανει jailbreak και το εκανα restore απο το κινητο εκει που λεει επαναφορα- περιεχομενο κ ρυθμισεις. αφου φορτωσε η μπαρα μετα οταν πηγα να το ανοιξω και δεν ανοιγε ουτε μου το αναγνωριζε το itunes.το μονο που μου δειχνει το κινητο ειναι το μηλαρακι που φορτωνει αλλα δεν κανει τπτ.

τι μπορω να κανω για λειτουργησει ξανα?

Δημοσ.

Πατάς το home button και το κουμπί από πάνω μαζί μόλις σου βγάλει συνδεση με iTunes to συνδέεις με το pc και κανείς restore

Δημοσ.

εχω ενα 3G το οποιο εχω κανει jailbreak και το εκανα restore απο το κινητο εκει που λεει επαναφορα- περιεχομενο κ ρυθμισεις

Το iPhone έχει χωρισμένο τον αποθηκευτικό χώρο του σε 2 κομμάτια. Στο πρώτο, μικρό κομμάτι έχει τα αρχεία του λειτουργικού. Στο 2ο κομμάτι έχει τις εφαρμογές που κατεβάζεις, τα αρχεία σου, τις φωτογραφίες, τη μουσική κλπ.

Όταν κάνεις επαναφορά μέσα από το μενού του κινητού, το iPhone σβήνει το 2ο κομμάτι του "δίσκου" του. Αν δεν είχες κάνει jailbreak δεν θα είχες πρόβλημα. Όμως τώρα, έσβησαν και αρχεία που ήταν απαραίτητα για τη λειτουργία του iPhone, που τα είχε βάλει εκεί το Cydia γιατί δεν χωρούσαν στο 1ο κομμάτι.

Γι' αυτό τώρα το iPhone κολλάει και δεν ανοίγει.

Για να το επαναφέρεις μέσω του iTunes θα πρέπει να το βάλεις σε DFU mode. Ψάξε το στο google και θα δεις πως γίνεται...

Δημοσ.

κανω και τους 3 τροπους και δεν γινεται τπτ!μονο το μηλαρακι εμφανιζεται στην οθονη του κινητου(βασικα μονο αυτο γινεται γιατι δεν μπορω και να το κλεισω)...επισης ουτε το itunes το αναγνωριζει καθολου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...