Προς το περιεχόμενο

Διάβασμα θερμοκρασιών...

LIVE7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia eilikrina an exeis meraki kaneis oti thelis.Telika me valate se pirasmo kai tha to prospathiso na to kano kai ego.Aloste exo ena koutaki pou den to xriazomai kai psofaei gia piramatismous.

Kalo kolpaki me ta aftokolita.Ego thelo na vro kati san afisa na xtipiso p.x kapio kalo amaxi h kapio kalo topio an fisika vro.

A!!! Dimitri na se rotiso.Oi anemistires sou oi 3 pou exeis sto tsami oloi fisane mesa oi vgazoun ton aera?

Δημοσ.

polidi το καλυτερο αποτελεσμα το ειχα εχοντας τους να φυσανε μεσα στο κουτι αερα.

Επισεις χτες εβγαλα απο το ρευμα τον πισω 120ρη που τραβαγε τον αερα απο το κουτι προς τα εξω και επεσε η θερμοκρασια 2 βαθμους ακομα.

Οπως το υπολογιζα εβγαζε τον αερα πολυ γρηγορα και δεν χρειαζοταν.

Τωρα ο αερας βγαινει μονος του λογο της πιεσης που οι αλλοι τον σπρωχνουν μεσα και ειναι πολυ καλυτερα. (το τροφοδοτικο μου εχει 2 ανεμιστηρες και τραβαει και αυτο αερα εξω οποτε ηταν υπερβολη να τραβαει και ο 120ρης.)

Δημοσ.

Ok.Ευχαριστώ για την βοήθεια.Το έχω στα υπ'όψιν το τροφοδοτικό με 2fans αλλά όχι ακόμα μια και το 300άρι που έχω αν και no-name κάνει τη δουλειά του και είναι καινούριο.Να κλείσει χρόνο και μετά θα το απολύσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...