Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 http://www.netgear.com/home/products/wireless-range-extenders/WN2500RP.aspx coming soon, σύντομα...
ksessalonikios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 ωραιο, αντε να δουμε ποσο συντομα θα βγει Βρηκα και το Belkin F9K1106 που στο γερμανικό αμαζον βγαινει 75€, κριμα να μην το εχω βρει νωρίτερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 το κακό είναι ότι δεν έχουν βγάλει για WiFi N 450mbps extender... βγάζει επίσης σε λίγο η Netgear τέτοιο modem router, DGND4000...
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 αν και δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει κάτι τέτοιο, υπάρχουν routers που έχουν ταυτόχρονη εκπομπή 2.4 και 5ghz... dual band αλλα το κακο ειναι βεβαια οτι ειναι ενα κλικ λιγο πιο ακριβα φυσικά και υπαρχουν, απλά δημιουργουν 2 διαφορετικά wifi δίκτυα, ενα για τα 2.4 κι ενα για τα 5 κι εσυ επιλεγεις σε ποιο θελεις να συνδεσεις την κάθε συσκευή σου. Τωρα σχετικά με το πινακακι στη wikipedia, και δεν λεει κατι ξεκαθαρο και ειναι θεωρητικα αυτα τα specs. Στην πραξη παντου θα διαβασεις οτι η εμβελεια στα 5 ειναι αισθητά μικροτερη σε σχεση με τα 2,4 το ειχα ακουσει αυτο και για το a.οτι επειδη το a παιζει στα 5ghz οτι καλο ναι μεν για Links επειδη δεν παιζει κανεις στην μπαντα εκεινη αλλα οτι δεν μπορει να φτασει τοσο μακρια λογω των 5ghz δεν ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει, επειδή εχω το ASUS RT-N56U εψαξα για repeater για τα 5mhz και δεν βρηκα, επισης το ASUS RT-N53 που δουλευει και ως repeater και ειναι ''ξαδερφακι'' του πρώτου στις σημειώσεις γραφει οτι ''Currently, the RT-N53 only supports the 2.4GHz repeater setting.'' Εφοσον ειναι παρομοια μηχανήματα γιατι να μην λειτουργει και για την μπαντα των 5 ; οτι ειναι παρομοια δεν σημαινει οτι πρεπει να παιζει.μην ξεχνας οτι μερικα απο αυτα ειναι marketing tricks.να πουλησουν οτι ειναι και μετα να σου πουν παρε τωρα και Repeater αναλογο. ωραιο, αντε να δουμε ποσο συντομα θα βγει Βρηκα και το Belkin F9K1106 που στο γερμανικό αμαζον βγαινει 75€, κριμα να μην το εχω βρει νωρίτερα δεν θα ημουν τοσο fan των belkin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα