bachtis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Έχω κατεβάσει κάποιο βιντεάκι από YouTube και προσπαθώ να το επεξεργαστώ με After Effects. Έχω δημιουργήσει comp και τα λοιπά, αλλά δεν μου το παίζει. Στην αρχή ήταν σε μορφή flv και δεν το υποστήριζε. Το κάνω avi ήθελε κάποιο decoder ή κατι τέτοιο. Το κατέβασα λοιπόν και τώρα δε μου παίζει χωρίς κανένα μήνυμα...
TheELF Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δεν μας λες καλύτερα τι θέλεις να κάνεις με το βίντεο για να σου προτείνουμε το κατάλληλο πρόγραμμα;; Κατά τα άλλα το avi δεν είναι πάντα το ίδιο,τι μορφές avi υποστηρίζει το after effects;; Εσύ τι avi έκανες divX;H.264;; Με ποιο πρόγραμμα;;
bachtis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Θέλω να κατεβάσω κάποια trailer και τέτοια και να παίζουν στο φόντο σε green screen. Η μετατροπή έγινε και με Fox Tab video converter και ένα Ojosoft κάτι αν θυμάμαι...
TheELF Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 http://help.adobe.com/en_US/AfterEffects/9.0/WSB108BC99-A69B-46c4-86D3-2192805C2AF8a.html FLV, F4V Note: In general, FLV files contain video and audio data encoded using the On2 VP6 or Sorenson Spark video codec with the MP3 audio codec, whereas F4V files contain video encoded using the H.264 codec and audio data encoded using the AAC codec. Οπότε για δοκίμασε απλά να αλλάξεις την κατάληξη από το αρχικό flv σε F4v μπας και το δει έτσι. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο τα κατεβάζεις εσύ,αλλά με το jdownloader (και με πολλά άλλα) σου βγάζει επιλογή μια λίστα με όλες της εκδόσεις,οπότε σιγουρέψου ότι κατεβάζεις αυτό με τους σωστούς codec.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα