fragment_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα σας εχω μια απορια, οσο ειχα εναν pentium d 830 Η ψυχτρα μου (cnps 9000 zalman) επεζε παντα full @ 2700rpm. τωρα που αλλαξα mobo + cpu (g31 με q6600) παιζει ξανα στα 2700. οτι και να ρυθμισω σε bios Και μεσω software δε κατεβαινει ποτε. η θερμοκρασια της cpu μου ακομα και σε full load μενει παντα σε χαμηλα επιπεδα το πολυ 35c. η ρημαδα ομως γιατι δε παυει να ακουγεται δυνατα. τι να κανω; τι φταει;
RcManiac Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 οτι και να ρυθμισω σε bios Ελενξε σε τι θερμοκρασία το έχεις βάλει να ξεκινάει και αν ειναι χαμηλά ανέβασε την . Το καλώδιο του ανεμιστήρα έχει 4 ή 3 πιν ; Υπάρχει και η λύση του fan controler .
fragment_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 οτι και να ρυθμισω σε bios Ελενξε σε τι θερμοκρασία το έχεις βάλει να ξεκινάει και αν ειναι χαμηλά ανέβασε την . Το καλώδιο του ανεμιστήρα έχει 4 ή 3 πιν ; Υπάρχει και η λύση του fan controler . αυτο που ξερω στην υποδοχη περισσευουν αλλα 2 pins στην mobo συνεπως τρια; αυτο που λες το εχω κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα