partman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Ρε Ακη αφού τους ξέρεις, τοσα χρόνια η ίδια ιστορία. Κρίμα για εταιρίες όπως η Asus η Thermaltake και η Αmd να χαντακώνονται από τετοιες έταιρίες. Εσύ στην τελική είσαι τεχνικός και ξέρεις τι παίζεται σκέψου πόσους έχουν εκμεταλεύτει. Αν θές την γνώμη μου προχώρα νομικά Φιλικά 1
Ian_Dragonheart Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Λογικά νομικα θα προχωρήσω...Πρεπει να καταλαβει ολο το κυκλωμα οτι εαν υπαρχει ενας και μοναδικος λογος που αγοραζουμε ακομη απο Ελλαδα ειναι η εγγυηση, εαν την ακυρωσουν και αυτη γιατι να μην ψωνίσω απο το εξωτερικό?Ποιος θα χασει; Εγω που θα παρω φτηνοτερα τον υπολογιστη μου απο το εξωτερικο η εταιρία που θα μειωσει τον κυκλο εργασιων επειδη δεν θελει να ασχολειται με RMA "γιατι η εγγυηση δεν εχει ορατο κερδος"; Ας το κλεισουν καλυτερα το μαγαζι και ας το κανουν video club... 1
Poincareγρ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Σόρρυ που παρεμβαίνω, αλλα μια απορία έχω και εγώ με την εγγύηση μετά από αντικατάσταση (από την οκταμπιτ) Πρόσφατα μου αντικαταστήσανε έναν σκληρό δίσκο και τους ρώτησα πόσο είναι η εγγύηση του καινούργιου δίσκου. Μου είπαν πως έχει το υπόλοιπο εγγύησης που είχε ο προηγούμενος δίσκος (Ένα μήνα). Εγώ τσέκαρα με το serial του δίσκου στο σάιτ της seagate και λέει ότι έχει εγγύηση 2 χρόνια (Νοεμβ, 2014). Τελικά τι ισχύει?
trek Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Σόρρυ που παρεμβαίνω, αλλα μια απορία έχω και εγώ με την εγγύηση μετά από αντικατάσταση (από την οκταμπιτ) Πρόσφατα μου αντικαταστήσανε έναν σκληρό δίσκο και τους ρώτησα πόσο είναι η εγγύηση του καινούργιου δίσκου. Μου είπαν πως έχει το υπόλοιπο εγγύησης που είχε ο προηγούμενος δίσκος (Ένα μήνα). Εγώ τσέκαρα με το serial του δίσκου στο σάιτ της seagate και λέει ότι έχει εγγύηση 2 χρόνια (Νοεμβ, 2014). Τελικά τι ισχύει? Λογικά, όταν κάνεις αντικατάσταση προιόντος, ανανεώνεται αυτόματα και η εγγύηση στο έπακρο. Έχουν και το δικαίωμα να σου το αντικαταστήσουν με refurbrished, με μειωμένη εγγύηση, αλλά σε καμμία περίπτωση μόνο ένα μήνα. Έτσι κι αλλιώς δεν ισχύει αυτό στην περίπτωση σου, γιατί οι refurbrished δίσκοι έχουν ένα χρόνο εγγύηση απο τον κατασκευαστή και οχι δυο όπως ο δικός σου. Αυτό που λέει το επίσημο site της seagate, σχετικά με την εγγύηση σου, αποτελεί ισχυρό τεκμήριο και μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση μέχρι 11/2014.
GothmogGr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Σόρρυ που παρεμβαίνω, αλλα μια απορία έχω και εγώ με την εγγύηση μετά από αντικατάσταση (από την οκταμπιτ) Πρόσφατα μου αντικαταστήσανε έναν σκληρό δίσκο και τους ρώτησα πόσο είναι η εγγύηση του καινούργιου δίσκου. Μου είπαν πως έχει το υπόλοιπο εγγύησης που είχε ο προηγούμενος δίσκος (Ένα μήνα). Εγώ τσέκαρα με το serial του δίσκου στο σάιτ της seagate και λέει ότι έχει εγγύηση 2 χρόνια (Νοεμβ, 2014). Τελικά τι ισχύει? Οταν η αντικατασταση γίνεται με καινουργιο προιον αυτοματατα ανανεώνεται και η εγγύηση του ... Και ασε την οκταμπιτ να λέει παραμυθακια τις χαλιμάς!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα