MichalisT Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Γειά σας. Ψάχνω για σπίτι να νοικιάσω στο Λονδίνο και θα ήθελα όσοι γνωρίζουν να μου υποδείξουν κάποιες περιοχές με σχετικά προσιτό κόστος, ασ είναι και προάστιο όχι αποκλειστικά κέντρο και να έχει καλή συγκοινωνία. Προς το δυτικό Λονδίνο θα προτιμούσα γιατι για το ανατολικό δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Παρακαλώ αυτοί που μένουν στο Λονδίνο αν μπορούν να απαντήσουν σχετικά με την ερώτηση. Και κάτι άλλο απο τα διάφορα site με αγγελίες που ψάχνω βρίσκω μόνο γραφεία και εγω θα προτιμούσα απευθείας αγγελίες απο ιδιώτες. Αν γνωρίζει κάποιος πως θα βρώ σπίτι απο ιδιώτη θα ήταν καλύτερα. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Περιμένω τις απαντήσεις σας γιατι με βιάζει το θέμα.
MichalisT Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 κανείς δεν έχει να δώσει μια απάντηση? κάποιος που να μένει στο Λονδίνο ή να έχει μείνει παλαιότερα...
Toufas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 gumtree.com αν δεν θες να μπλεξεις με μεσιτες αλλα παιζουν πολλες απατες.
MichalisT Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Οταν λές απάτες, τι εννοείς? Εγω ψάχνω περισσότερο room σε shared house για μικρό διάστημα.
Toufas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Οτι θα εχουν καποιο τρομερο σπιτι με λιγα λεφτα και θα σου ζητανε λεφτα μπροστα για να το δεις κλπ. Στο gumtree θα βρεις αυτο που ψαχνεις. Εμεις συγκατοικο ετσι βρηκαμε.
skipperas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 πο είδα τιμές και ξενέρωσα..σκεφτόμουν για μεταπτυχιακό αγγλιστάν.. ένα 1500άρι ευρά δηλαδή άνετα τα χτυπάς το μήνα για ζωή!
Toufas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Οχι και με πιο λιγα την βγαζεις. Εκτος αν εισαι περιεργος και θες να μεινεις μονος σου αλλα και παλι λες πολλα.
thanocaster Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Με κάποιες παραχωρήσεις, μπορείς να τη βγάλεις και με 850 λίρες το μήνα στο Λονδίνο. Όλα παίζονται στο τί ενοίκιο θα βρεις (όπου για ένα δωμάτιο σε καλούτσικη περιοχή θες κάνα 450-500άρι) και κάνα 250άρι ακόμα για λογαριασμούς, μετακινήσεις και σούπερ μάρκετ. Από εκεί και πέρα, αν μπορείς με 100 λίρες το μήνα να την περνάς (υπολογίζεις μισό λίτρο μπύρα σε παμπ από 2.5 έως 4.5 λίρες), είσαι άρχοντας. Βέβαια, όλα αυτά αν σταθείς τυχερός με το σπίτι, πρώτον, και, δεύτερον, αν όντως μπορείς να τη βγάλεις με 100 λίρες το μήνα. Σημείωση: Αν έχεις στην άκρη κάποια ευρώ τα οποία θα τα κάνεις λίρες με συνάλλαγμα, υπολόγιζε ότι για να πάρεις στο χέρι 850 λίρες θέλεις περίπου 1100 ευρώ (η σημερινή ισοτιμία του post office, που είναι και το καλύτερο μέρος να αλλάξεις τα χρήματά σου ήταν 1.29 - δηλαδή για να αγοράσεις μια λίρα, πρέπει να δώσεις 1.29 ευρώ - γενικά, διαιρείς τα ευρώ σου με 1.29 για να δεις πόσες λίρες παίρνεις).
thanocaster Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Αυτό ήταν χτύπημα κάτω απ'τη μέση! =ρ Ναι, ακόμα Brunswick είμαι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα