Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ήθελα να κάνω ένα γέμισμα υγρών και μια φόρτωση για τη μπαταρία του Smart, και όταν την αποσύνδεσα και σύνδεσα την εφεδρική.. το Grundig (Official Smart) CD-Player μου έβγαλε ένα SAFE και ζητάει τον "αντικλεπτικό" 4ψήφιο κωδικό. Έφαγα τον τόπο, δεν τον βρίσκω. Το τηλέφωνο του τυπά που το αγόρασα το αμάξι το έχασα όταν ξέχασα το HTC Desire μου στην οροφή του αμαξιού μου (Non-backed up).. και έτσι πήγα απελπισμένη στον Smartά μου. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠ'ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ! Απλά είναι κλασσικότερο φαινόμενο στα CD-player των Smart.. Μου ζητάει η ίδια η Grundig 40€ για να το ξεκλειδώσει >.> Και κάθομαι και σκέφτομαι.. Μήπως έγινε που έγινε, να αγοράσω ένα άλλο να παίζει και MP3; Βάλτε λοιπόν ένα χεράκι, να πάρω κάτι μεταξύ 40-100€ που να παίζει MP3 και να είναι και ολίγον κομψό/νόστιμο. Σκέφτομαι, αγγελία; Skroutz; Δεν ξέρω κιόλας όμως κάτι Value For Money, ποτέ δεν ήξερα από τέτοια.
Alxnks Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 να υποθεσω δεν σε πολυενδιαφερει να εχει εξοδους για διπλα RCA (2 δλαδη ενισχυτες), εξοδο για subwoofer κτλ; ρωταω για να δω πως το βλεπεις και για μελλοντικα, οχι μονο για τωρα. επισης...ποσο φιλικη προς εσενα βλεπεις την πιθανοτητα να αγορασεις κινεζικο απο site; αυτο το ρωταω για να δω αν περιοριζομαστε μονο σε εγχωριες η και υπερακτιες αγορες. επισης...θες ντε και καλα να παιρνει δισκακι (cd η και dvd ακομα) η βολευεσαι να παιρνει μονο καρτα μνημης, στικακι κτλ;
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Κοίτα το stickάκι είναι χλίδα, αλλά μπορεί κάποιος να έρθει με CD - δε θα μπορώ να το βάλω, άλλη περίπτωση να χρειάζομαι το stickάκι - δε θα μπορώ να το πάρω.. και σε περιορίζουν κάπως. Μακάρι να είχε και τα 2, αλλά δεν με τρώει τόσο.. όσο το να είναι ΟΜΟΡΦΟ και να παίζει MP3. Στο αμάξι μόνο όταν βγάλω 4ψήφιο αριθμό € από ΜΙΑ μόνο δουλειά θα έβαζα wooferιά, άρα τότε παίρνω και άλλο CD-Player άμα λάχει, άρα δεν με νοιάζει τίποτα άλλο πέρα από το ηχοσύστημα του Full Extra Smart Cabrio 700cc (δεν νομίζω να είναι τίποτα άλλο από 2 τουμπανάκια με 2 τουιτεράκια. Και εξωτερικό κουμπώνω παραγγελία. Alxnks μην το ψάξεις όμως πολύ (όπως πάντα) αυτή τη φορά, γιατί ίσως καβατζώσω του πατέρα μου (ένα Alpine) και του βάλω ένα παλιό Sony που είχαμε.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 μπορεις να ψαξεις κωδικους 1 1 .. ψαξε μηπως το εχει σπασει κανεις.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 μπορεις να ψαξεις κωδικους 1 1 .. ψαξε μηπως το εχει σπασει κανεις. Κάθε Grunding έχει άλλο τετραψήφιο. Είναι σχεδόν αδύνατον να πετύχεις τον ίδιο.
Alxnks Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Πάντως...σε βαλίτσα μου με 3ψηφιο κωδικό που τον εχω ξεχάσει 2-3 φορές, εχω κάτσει και σε κάπου 6 λεπτά τον εχω βρει ξεκινώντας από το 000 και ψάχνοντας ένα ένα ο 4ψηφιος πόσο να πάρει πια; εκτός αν με μπόλικες λάθος προσπάθειες πέφτει έξτρα κλειδωμα, αυτό δεν το γνωρίζω. Μπορείς όμως να διαβάσεις τι λέει το manual του στερεο σχετικά με αυτό. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Πάντως...σε βαλίτσα μου με 3ψηφιο κωδικό που τον εχω ξεχάσει 2-3 φορές, εχω κάτσει και σε κάπου 6 λεπτά τον εχω βρει ξεκινώντας από το 000 και ψάχνοντας ένα ένα ο 4ψηφιος πόσο να πάρει πια; εκτός αν με μπόλικες λάθος προσπάθειες πέφτει έξτρα κλειδωμα, αυτό δεν το γνωρίζω. Μπορείς όμως να διαβάσεις τι λέει το manual του στερεο σχετικά με αυτό. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Είναι εύκολο να βρει κάποιο παιδάκι 2ας λυκείου πόσοι συνδυασμοί μπορούν να βγουν απο 10 αριθμούς σε κάθε στείλει x 4 στήλες, αλλά είμαι και εγώ σκράπα στα math. Όπως και να έχει, πλάκα πλάκα, μετράει προσπάθειες.. είμαι ήδη στην τέταρτη άρα.... Υ.Γ: Μπες στο MSN αργά μπας και δώσεις κάνα tip για το πως συνδέεται Βλέπω να καίω τίποτα στη προσπάθεια να βγάλω-βάλω του πατέρα μου..
Alxnks Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ''αγορασες'' ηδη το στερεο του πατερα σου για ανταλλακτικο ρε; ωραια εισαι εσυ! χαχαχα!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μου έχει αδυναμία ο νταντής. :$
Alxnks Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μου έχει αδυναμία ο νταντής. :$ εισαι αξιολατρευτο τρομαρα σου
andreapaog328 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 δες εδώ σε αρκετά forum ανοιγουνε thread μόνο για αυτή τη δουλεια. ποσταρεις το serial και στον γραφουνε. ετσι βρήκα για το ford μου. αν και τελευταια βρηκα ενα exe και τα βγαζει αυτοματα
Ntinaras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 αν ειναι να παρεις αλλο παρε με usb stick(παιζουνε και cd/mp3) τι μεγεθος ειναι 1 din η 2? αν ειναι 2 μπορεις να χωσεις και με οθοναρα να χεις και gps
panosno1com Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 συγνωμη που επεμβαινω αλλα τι εννοουμε οταν λεμε 1 ή 2 din ? και πως...καταλαβαινουμε τι εχουμε? θενξς κ συγνωμη για την παρεμβολή !!!
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 ειναι ιδιαίτερα κλασσικο να βάζουν το αυτοκόλλητο με τον κωδικό κατω απο το συρταράκι (κατω απο τη σιντιέρα) ή μεσα στο συρταρακι απο την πάνω πλευρά του (φαινεται με καθρέφτη) ή ακόμα και πάνω στο ίδιο το cd player. Εμενα το είχε κάτω απο το συρταράκι και μια φορά ειχα πάθει και εγω ένα ψιλοεμφραγμα όταν είδα οτι παρόλο που έβαλα εφεδρική εχασε των κωδικό... επίσης κάπου/καπως κάποτε ειχα πετύχει ενα κολπο για να το "σπασεις" και τέλος, για να μπει άλλο cd-player στο σμαρτ θελει ειδική βάση αποσο ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα