dimitris2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Η διαφημιστική εταιρεία Millennial Media έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε σχετικά με τις πλατφόρμες και τους κατασκευαστές smartphones για το μήνα Οκτώβριο. Το μερίδιο αγοράς για τις πιο γνωστές πλατφόρμες παρέμεινε στάσιμο και είναι ίδιο με αυτό του Ιουλίου - Σεπτεμβρίου, παρά τον καταιγισμό νέων συσκεύων. Συγκεκριμένα το Android παραμένει με το μεγαλύτερο μερίδιο στην πίτα, κατέχοντας το 56% αυτής. Ταυτόχρονα, 28% είναι το μερίδιο του iOS και 13% το ποσοστό των BlackBerry. Όσον αφορά τα μερίδια των κατασκευαστών η Apple παρέμεινε πρώτη στη λίστα με ποσοστό 23.50% παρουσιάζοντας αύξηση σε σύγκριση με το ποσοστό της τον προηγούμενο μήνα, που έφτανε το 23.09%. Τη μεγαλύτερη αύξηση παρουσίασε το μερίδιο της HTC με 18.11% ποσοστό, ξεπερνώντας τη Samsung της οποίας το μερίδιο επί της αγοράς αγγίζει το 17.24%. Ως πιο δημοφιλές smartphone σύμφωνα με τα στοιχεία της Millennial αναδείχθηκε το Apple iPhone με 12.53%. Αρκετά δυναμική εμφανίζεται η Samsung με έξι συσκευές της να έχουν θέση στην παραπάνω λίστα με τα top 20 smartphones σε δημοτικότητα. Site: bgr.com
digekas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημήτρη υπάρχει και νεώτερη "έρευνα" (???) από το Gartner http://www.gartner.com/it/page.jsp?id=1848514 που αντίστοιχα αξίζει να γίνει είδηση.
and1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Και η μαχη συνεχιζεται. Πολυς κοσμος την κραζει την HTC, ομως βλεπω οτι συνεχεια ανεβαινει. Για να δουμε στο 2012 τι θα γινει.
viper151 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Και η μαχη συνεχιζεται. Πολυς κοσμος την κραζει την HTC, ομως βλεπω οτι συνεχεια ανεβαινει. Για να δουμε στο 2012 τι θα γινει. Ποιος και γιατί?
BadIronTree Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ποιος και γιατί? Για την μη αναβάθμιση των συσκευών ... Έχω 12 HTC στην εταιρία ... αλλά όπως το πάρεις έτσι θα είναι.. καλά να είναι το Root & custom rom. To asus transformer μου έχει κάνει 5 update και πάμε για version 4 σε λίγο καιρό.
ziarkas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά η HTC ειδικά σε Android δίνει αναβαθμισεις. Π.χ. HTC Desire,έχει πάρει 3 ΕΠΙΣΗΜΕΣ αναβαθμισεις. Το DHD ανακοινώθηκε πως θα πάρει επίσημα την 4.Τι άλλο θέλουμε;;;
21century Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ειναι αληθεια οτι βγαει ποιοτικα κινητα, επειδη ομως εχω το DHD ποτε θα παρει επισημα αναβαθμιση γιατι εχω την 2.3.3 και δεν εμφανιζει καμια αλλη ακομα...
Radiatedsoul Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 αυτο που πρεπει να ενδιαφερει τους διαφημιστες ειναι ποσα απο αυτα τα android κινητα σερφαρουν στο ιντερνετ. Ειχα δει ενα αντιστοιχο πινακα, που ελεγε οτι το 60% του σερφαρισματος απο mobile συσκευες γινεται μεσα απο iOS
21century Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Γιατι απλα ειναι καλυτερη εμπειρια με πολλες ευκολιες...
and1 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Για την μη αναβάθμιση των συσκευών ... Έχω 12 HTC στην εταιρία ... αλλά όπως το πάρεις έτσι θα είναι.. καλά να είναι το Root & custom rom. To asus transformer μου έχει κάνει 5 update και πάμε για version 4 σε λίγο καιρό. Ακριβως στην αναβαθμιση αργει η HTC, περα απο αυτα βγαζει καλα κινητα.
mants118 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 τα στατιστικά του Android πάντως δεν είναι τυχαία.. βέβαια, το iOS δε το βρίσκεις σε συσκευές των 200 ευρώ, αλλιώς πιστεύω θα είχε παρόμοια ποσοστά με το ρομποτάκι!!!
ziarkas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 αυτο που πρεπει να ενδιαφερει τους διαφημιστες ειναι ποσα απο αυτα τα android κινητα σερφαρουν στο ιντερνετ. Ειχα δει ενα αντιστοιχο πινακα, που ελεγε οτι το 60% του σερφαρισματος απο mobile συσκευες γινεται μεσα απο iOS Ο καθένας προωθεί το οτιδήποτε με τον οποιονδήποτε τρόπο. Εσυ απλά σκέψου σερφαρισμα σε 3,5 χωρίς flashplayer και ξανασκεψου το σε 4,3..Τρελαμενοι iPhoneακιδες φίλοι μου έχουν πάει όλοι σε Android.
digekas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 αυτο που πρεπει να ενδιαφερει τους διαφημιστες ειναι ποσα απο αυτα τα android κινητα σερφαρουν στο ιντερνετ. Ειχα δει ενα αντιστοιχο πινακα, που ελεγε οτι το 60% του σερφαρισματος απο mobile συσκευες γινεται μεσα απο iOS Ίσως σε κάποια συγκεκριμένη χώρα. Worldwide πάντως: http://gs.statcounter.com/#mobile_os-ww-monthly-200903-201111
lefkatis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 πολυ καλα τα κινητα της HTC. πρωτη επρεπε να ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα