friendgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα. Ψάχνω μητρική για έναν i7 2600k. Είμαι ανάμεσα στην: ASUS P8Z68 - VPro & GIGABYTE UD4-B3 Το Πλαίσιο εχει σταματήσει να φέρνει ASUS λόγω πολλών προβλημάτων συμφωνά με τα λεγόμενα των τεχνικών. Επίσης στα διαφορά fora διαβάζω για πολύ αργό boot των ASUS P8Z68 – Vpro και έχω προβληματιστεί. Σε ολη μου την ζωη ειχα ASUS αλλα αν έχουν τοσο αργό boot δεν το συζητάω.
pavlos0160 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Εγω παντως πηρα την Gigabyte UD4 με το συστημα της υπογραφης μου και ειμαι υπερευχαριστημενος...
agelosLX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Φίλε πριν λίγο καιρό ήμουν και και γω μεταξύ των 2 μητρικών και κατέληξα στην Asus τελικά. Βασικά η Αsus έχει και το UEFI Bios που είναι πιό ωραίο από το απλό + bluetooth. Κατά τα άλλα είναι ολόιδιες.. Απλώς να ξέρεις ότι κάποιες Gigabyte πάσχουν στο overclock. Πιό αναλυτικά πολλές από αυτές ενώ μπορεί να είναι σταθερό το oc που έχεις κάνει, μετά από κάποιο restart σε γυρνάνε σε default και πρέπει να μπεις bios να ξαναβάλεις το oc. Έτσι, χωρίς λόγο τρώνε κόλλημα στο restart..
friendgr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Φίλε πριν λίγο καιρό ήμουν και και γω μεταξύ των 2 μητρικών και κατέληξα στην Asus τελικά. Βασικά η Αsus έχει και το UEFI Bios που είναι πιό ωραίο από το απλό + bluetooth. Κατά τα άλλα είναι ολόιδιες.. Απλώς να ξέρεις ότι κάποιες Gigabyte πάσχουν στο overclock. Πιό αναλυτικά πολλές από αυτές ενώ μπορεί να είναι σταθερό το oc που έχεις κάνει, μετά από κάποιο restart σε γυρνάνε σε default και πρέπει να μπεις bios να ξαναβάλεις το oc. Έτσι, χωρίς λόγο τρώνε κόλλημα στο restart.. Απο boot time πως πας ?
agelosLX Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Έχω ssd φίλε μου οπότε τι να σου πω... δεν έχω χρονομετρήσει αλλά είναι κάτω από λεπτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα